GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

HPB kredit - Nove kamate za ostvarenje životnih planova

HPB kredit - Nove kamate za ostvarenje životnih planova
KREDITI
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 18.04.2024 / 08:29
Autor: SEEbiz
Hrvatska poštanska banka je svoju kreditnu ponudu obogatila gotovinskim nenamjenskim kreditom s kamatnom stopom od 4,95 %, (EKS 5,96 %), fiksno za cijelo razdoblje otplate, uz policu osiguranja otplate.

Banka je s iznimno povoljnom kamatom odgovorila na najvažnije pitanje za svaku odluku o kreditu te je „gotovince“ s novim uvjetima ponudila na rok do 10 godina i u maksimalnom iznosu do 40.000 eura.

Gotovinski nenamjenski kredit HPB-a, osmišljen je kao rješenje u različitim životnim situacijama. Tako je ova vrsta kredita prikladna za kupnju automobila, financiranje obrazovanja, putovanja ili uređenje stana te za osiguranje gotovine, kao i za druge potrebe koje mogu biti planirane, iznenadne ili neočekivane.

Dinamičan život u suvremenim uvjetima, donosi iznenađenja te promjenu želja i planova, a za njihovo ostvarenje je važno imati pouzdanu banku koja poznaje i razumije potrebe onih zbog kojih posluje i kojima se spremna prilagoditi i ponuditi više.

Svojom misijom „Stvaramo uvjete za bolji život u Hrvatskoj“, HPB je predana klijentima i kreiranju ponude s dodatnim benefitima za ostvarenje njihova kvalitetnijeg i ugodnijeg života te lakšeg upravljanja osobnim financijama s usmjerenošću na podršku različitim generacijama.

Uz visinu kamatnih stopa, kod kredita je od velike važnosti brzina pripreme i realizacije za koju se brinu predani bankari HPB-a, uvijek na raspolaganju klijentima sa svim potrebnim informacijama.

Gotovinski nenamjenski kredit se može ugovoriti u poslovnoj mreži Banke u njezinih 67 centara ili zatražiti online, preko internetske stranice www.hpb.hr na kojoj su objavljeni svi uvjeti i dostupne su informacije o potrebnoj dokumentaciji.


*Primjer: Kredit 15.000 EUR, rok 10 godina, mjesečni anuitet 158,73 EUR
Za kredit od 15.000 EUR uz fiksnu kamatnu stopu od 4,95 % godišnje, efektivna kamatna stopa iznosi 5,96 %, za rok otplate od 10 godina u anuitetima, jednokratan trošak police osiguranja otplate kredita u iznosu od 3,90 % (585,00 EUR) te pretpostavku isplate kredita 1. 1. i plaćanja interkalarne kamate 1. 2. (61,88 EUR). Visina EKS-a može biti različita od navedene, ovisno o iznosu i datumu iskorištenja kredita. Mjesečni anuitet iznosi 158,73 EUR, kamata za razdoblje otplate kredita 4.047,82 EUR, a ukupan iznos koji klijent treba platiti je 19.694,70 EUR.

Tagovi: HPB, Krediti
PROČITAJ I OVO
Udruženje njemačkih banaka: Europski prosperitet ne može se uzeti zdravo za gotovo
UPOZORENJE
Udruženje njemačkih banaka: Europski prosperitet ne može se uzeti zdravo za gotovo
BERLIN - Prema novom istraživanju, više Nijemaca osjeća pozitivno stanje svojih financija u usporedbi s prošlom godinom.
Slovenski Cset stekao 9,44% glasačkih prava u Slatinskoj banci
INVESTICIJE
Slovenski Cset stekao 9,44% glasačkih prava u Slatinskoj banci
ZAGREB - Slatinska banka izvijestila je Zagrebačku burzu da je slovenski Cset potkraj svibnja stekao 9,44% glasačkih prava u ovoj banci.
Hrvati vole trošiti, zato su skloniji potrošačkim kreditima
POTROŠNJA
Hrvati vole trošiti, zato su skloniji potrošačkim kreditima
ZAGREB - Velika novost za sve koji se koriste popularnim "minusima" na tekućem računu. Tridesetog lipnja istječe rok nakon kojeg se ukidaju prešutna prekoračenja.
Yellen: Europske banke u Rusiji suočavaju se s iznimno visokim rizikom
JASNA PORUKA
Yellen: Europske banke u Rusiji suočavaju se s iznimno visokim rizikom
NEW YORK - Američka ministrica financija Janet Yellen izjavila je za Reuters da se europske banke suočavaju s rastućim rizicima koji posluju u Rusiji i da SAD razmatra jačanje svojih sekundarnih sankcija bankama za koje se utvrdi da su pomagale transakcije za ruske ratne napore.
Tko je najizgledniji kupac Addika?
OZBILJNA UTAKMICA
Tko je najizgledniji kupac Addika?
BEČ - Priča oko preuzimanja Addiko banke u proteklih je desetak dana dobila nove zaplete.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE