GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Fortenova menadžerima isplaćuje bonuse

Fortenova menadžerima isplaćuje bonuse
BONUSI
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 17.04.2024 / 14:13
Autor: SEEbiz
ZAGREB - Upravni odbor Fortenove odlučio je menadžmentu isplatiti bonuse za ostvarene poslovne rezultate u protekloj poslovnoj godini.

Odlučeno je to na sjednici koja je održana u Osijeku, otkrio je Maksim Poletaev, predsjednik upravnog odbora Fortenove.

U upravnom odboru su i Damir Spudić kao zamjenik predsjednika, Fabris Peruško kao izvršni direktor, Ivica Mudrinić (predstavnik radnika), Vsevolod Rozanov i novi gazda Pavao Vujnovac, piše Danica.

Poletaev navodi kako su s predsjednikom Odbora za strategiju Vsevolodom Rozanovim dan nakon sjednice Upravnog odbora posjetili i tvrtku Belje plus koja se prodaje te je u tijeku dubinsko snimanje zainteresiranih kupaca.

Zanimljivo je kako je Maksim Poletaev sve do 2019. u upravnom odboru Fortenove predstavljao rusku banku Sberbank jer je bio savjetnik predsjednika uprave moćne banke. Sberbank je izbačen iz Fortenove, ali ne i Poletaev.

Poletaev početkom 2019. godine odlazi raditi za ruskog oligarha Olega Deripasku, gdje navodno preuzima neke dužnosti u upravnim odborima njegovih tvrtki. Kako je i zašto ostao u Fortenovi, nije poznato.

Drugi ruski igrač u Fortenovi, član upravnog odbora Vsevolod Rozanov, također je velika enigma jer nije poznato koga on predstavlja. Njega poslovni portali povezuju s ruskim informatičkim tvrtkama Softline i Sistema.

U upravnom odboru Fortenove su i novi gazda kompanije Pavao Vujnovac te njegov glavni financijaš Damir Spudić, kao i glavni izvršni direktor Fabris Peruško.

U upravnom odboru Fortenove je i nekadašnji predsjednik uprave HT-a, direktor HRT-a, ministar prometa, ali i bivši čelnik Hrvatske udruge poslodavaca Ivica Mudrinić. On u upravnom odboru Fortenove predstavlja – radnike!

Tagovi: Fortenova, POLETAEV, SPUDIĆ, mudrinić, sberbank, PERUŠKO, VUJNOVAC
PROČITAJ I OVO
Adris u prvom kvartalu bilježi gubitak od sedam milijuna eura
GUBITAK
Adris u prvom kvartalu bilježi gubitak od sedam milijuna eura
ROVINJ - Adris grupa je u prvom tromjesečju ove godine poslovala s gubitkom od sedam milijuna eura, uz ukupni prihod od 191 milijun eura ili 15 posto većim nego u istom razdoblju 2023., pokazuje u utorak objavljeno financijsko zvješće te kompanije.
Podravka: Neto dobit u prvom tromjesečju skočila 50%
SKOK
Podravka: Neto dobit u prvom tromjesečju skočila 50%
KOPRIVNICA - Neto dobit Grupe Podravka u prvom kvartalu ove godine iznosila je 23,5 milijuna eura, što je za 7,8 milijuna eura odnosno 50 posto više nego u istom razdoblju prošle godine, izvijestila je Podravka.
Valamar bilježi dobar booking za sezonu i nastavlja sa značajnim investicijama
SOLIDNO
Valamar bilježi dobar booking za sezonu i nastavlja sa značajnim investicijama
POREČ – Valamar grupa objavila je rezultate za prvo tromjesečje 2024. godine koji zbog izrazite sezonalnosti u turizmu nisu indikativni za cijelu godinu iako pokazuju pozitivan trend za nadolazeću sezonu i dobar booking.
Zagrebački holding smanjio dug u 2023.
POBOLJŠANJE
Zagrebački holding smanjio dug u 2023.
ZAGREB - Zagrebački holding je objavio rezultate poslovanja za 2023. godinu. Kažu da je zadržano pozitivno poslovanje, nastavljeno razduživanje te da su pokrenute investicije.
HT u prvom kvartalu povećao prihode, ali smanjio neto dobit
SOLIDNO
HT u prvom kvartalu povećao prihode, ali smanjio neto dobit
ZAGREB - Hrvatski telekom (HT) u prvom je tromjesečju ove godine ostvario 243,1 milijun eura prihoda ili 4,8 posto više nego u istom lanjskom razdoblju, dok je neto dobit nakon nekontrolirajućih udjela smanjena, za 1,7 posto, na 27,1 milijun eura, podaci su iz financijskog izvješća HT-a objavljenog u utorak.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE