GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

UEFA plaća odštetu navijačima Liverpoola

UEFA plaća odštetu navijačima Liverpoola
ODŠTETA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 23.03.2024 / 17:28
Autor: SEEbiz
NYON - Europska nogometna organizacija (UEFA) službeno je objavila kako je postigla dogovor s dijelom navijača Liverpoola koji su tražili odštetu za fizičke i psihičke ozljede zadobivene prije finala Lige prvaka 2022. godine u Parizu, javlja afp.

Izgredi su se dogodili uoči finala koje je igrano na pariškom Stade de Franceu zbog čega je finalna utakmica madridskog Reala i Liverpoola kasnila točno 37 minuta.

Prije početka finala nastale su goleme gužve na ulazima u stadion gdje su bili navijači Liverpoola koji su potom upali i u sukob s policijom i čuvarima reda. Pritom su i poprskani suzavcem, a nakon kompletno sagledane situacije UEFA je na sebe preuzela odgovornost kako je „uglavnom odgovorna za ozbiljne incidente oko organizacije, ulaza navijača i incidente koji su se dogodili“.

Finalni susret završio je pobjedom Reala 1-0, a jedini pogodak postigao je Vinicius Junior.

Tagovi: UEFA, Liverpool
PROČITAJ I OVO
Dallas u ludoj završnici izborio finale Zapada
NBA PLAYOFF
Dallas u ludoj završnici izborio finale Zapada
DALLAS - Dallas je dramatičnom domaćom pobjedom nad Oklahomom 117:116, s ukupnih 4:2 izborio finale Zapadne konferencije NBA play-offa.
Usik je apsolutni svjetski teškaški prvak
BOKS
Usik je apsolutni svjetski teškaški prvak
LONDON - Nakon 12 rundi rata, Usik je slavio podijeljenom sudačkom odlukom (115-112, 113-114, 114-113).
Dinamo s drugim sastavom do pobjede u Koprivnici
VELIKI NIZ
Dinamo s drugim sastavom do pobjede u Koprivnici
KOPRIVNICA - Dinamo je u utakmici 35. kola SuperSport HNL-a pobijedio Slaven Belupo 2:3. Golove za domaćine zabili su Daniel Štefulj i Adriano Jagušić, a za goste su strijelci bili Fran Brodić, Sandro Kulenović i Luka Vrbančić. Trener Dinama Sergej Jakirović izveo je drugu postavu.
Sjajni Kramarić hat-trickom potopio Bayern
BUNDESLIGA
Sjajni Kramarić hat-trickom potopio Bayern
HOFFENHEIM - Hrvatski reprezentativac Andrej Kramarić briljirao je u utakmici Hoffenheima protiv Bayerna u zadnjem kolu ovosezonskog izdanja Bundeslige. Kramarić je najprije namjestio gol u osmoj minuti Maximilianu Baieru.
Stojković objavio popis za Europsko prvenstvo
POPIS
Stojković objavio popis za Europsko prvenstvo
BEOGRAD - Srpski izbornik Dragan Stojković objavio je popis reprezentativaca koji konkuriraju za nastup na skorašnjem Europskom prvenstvu u Njemačkoj. Stojković je na popis uvrstio 35 nogometaša, što će reći da će do početka Eura morati otpisati njih devetoricu.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE