GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Manchester United u spektakularnoj utakmici pobijedio Liverpool

Manchester United u spektakularnoj utakmici pobijedio Liverpool
SPEKTAKL
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 17.03.2024 / 20:25
Autor: SEEbiz
MANCHESTER - Nogometaši Manchester Untieda su u spektakularnoj utakmici četvrtfinala FA Cupa pobijedili Liverpool rezultatom 4:3 nakon produžetka i ostvarili plasman u polufinale.

Domaći su u vodstvo stigli nakon svega deset minuta igre, a u listu strijelaca se upisao Scott McTominay da bi u 38. minuti Wataru Endo postigao gol za izjednačenje rezultata, no on je poništen zbog ofsajda u kojem se našao Mohamed Salah.

Ipak, ofsajda nije bilo u 44. minuti susreta kada je Alexis Mac Allister pogodio nakon asistencije Darwina Nuneza da bi tri minute kasnije Mohamed Salah uspio postići gol i donijeti veliku prednost svojoj ekipi.

Crveni đavoli su u nastavku pokušali doći do izjednačenja rezultata, a u tome su uspjeli u 87. minuti susreta kada je mrežu Kellehera pogodio Antony te je susret otišao u produžetke.

Elliott je doveo goste u novu prednost u produžetku u 105. minuti susreta, a onda je uslijedio šok za domaće koji su preko Rashforda i Dialla preokrenuli rezultat i plasirali se u polufinale.

Njihov protivnik u polufinalu će biti poznat naknadno.

Rezultat i strijelci:

Manchester United - Liverpool 4:3 (McTominay 10', Antony 87', Rashford 112', Diallo 120+1' / Mac Allister 44', Salah 45+2', Elliott 105')

Tagovi: Manchester United, Liverpool, Mac Allister, mctominay
PROČITAJ I OVO
Usik je apsolutni svjetski teškaški prvak
BOKS
Usik je apsolutni svjetski teškaški prvak
LONDON - Nakon 12 rundi rata, Usik je slavio podijeljenom sudačkom odlukom (115-112, 113-114, 114-113).
Dinamo s drugim sastavom do pobjede u Koprivnici
VELIKI NIZ
Dinamo s drugim sastavom do pobjede u Koprivnici
KOPRIVNICA - Dinamo je u utakmici 35. kola SuperSport HNL-a pobijedio Slaven Belupo 2:3. Golove za domaćine zabili su Daniel Štefulj i Adriano Jagušić, a za goste su strijelci bili Fran Brodić, Sandro Kulenović i Luka Vrbančić. Trener Dinama Sergej Jakirović izveo je drugu postavu.
Sjajni Kramarić hat-trickom potopio Bayern
BUNDESLIGA
Sjajni Kramarić hat-trickom potopio Bayern
HOFFENHEIM - Hrvatski reprezentativac Andrej Kramarić briljirao je u utakmici Hoffenheima protiv Bayerna u zadnjem kolu ovosezonskog izdanja Bundeslige. Kramarić je najprije namjestio gol u osmoj minuti Maximilianu Baieru.
Stojković objavio popis za Europsko prvenstvo
POPIS
Stojković objavio popis za Europsko prvenstvo
BEOGRAD - Srpski izbornik Dragan Stojković objavio je popis reprezentativaca koji konkuriraju za nastup na skorašnjem Europskom prvenstvu u Njemačkoj. Stojković je na popis uvrstio 35 nogometaša, što će reći da će do početka Eura morati otpisati njih devetoricu.
Dinamo angažira odvjetnike koji će se pozabaviti Vlatkom Peras
IZVRŠNI ODBOR
Dinamo angažira odvjetnike koji će se pozabaviti Vlatkom Peras
ZAGREB - U petak, 17. svibnja, održana je redovita, 6. sjednica Izvršnog odbora GNK Dinamo, a osnovne zaključke prenio je Sanjin Španović, predstojnik Ureda predsjednika kluba.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE