GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Kukoč: Krivo mi je što otac nije živ, njemu bi bilo najdraže vidjeti film

Kukoč: Krivo mi je što otac nije živ, njemu bi bilo najdraže vidjeti film
ŽAL
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 17.09.2023 / 19:54
Autor: SEEbiz / H
SPLIT - U nedjelju je u VIP salonu dvorane KK Split najavljena hrvatska premijera filma 'The Magical Seven - Toni Kukoč', o jednom od najboljih i najtrofejnijih europskih košarkaša svih vremena, koja će biti održana u dvorani na Gripama u ponedjeljak, 18. rujna (20.30 sati), na Kukočev 55. rođendan

Uz Tonija Kukoča, hrvatsku premijeru filma najavili su i Damir Karaman iz tvrtke "Karaman koncert" koja je suorganizator projekcije u Splitu, te glasnogovnik KK 'Split' Ozren Maršić.

'Ulaznice su praktički rasprodane, ostalo ih je još dvadesetak. Gripe pretvaramo u kino dvoranu. Ova će se projekcija razlikovati od one u Sarajevu. Ponudit ćemo nešto drugačije, našu emociju', najavio je Maršić.

'Želimo napraviti ovo na razini koju Toni zaslužuje. I Toni i ovaj grad su zaslužili da ovaj film ovdje ima vrhunsku prezentaciju', naglasio je Karaman.

Autor filma je sarajevski novinar Sabahudin Topalbećirević, a premijerno je prikazan 13. rujna u Sarajevu, gdje je Toni Kukoč bio nazočan s članovima obitelji, a po završetku projekcije doživio je višeminutne ovacije, kao u igračkim danima.

'Film nisam vidio prije Sarajeva, Objektivan ne mogu biti, jer je film o meni. Drago mi je da je, nakon pustih nagovaranja, film napravljen. 'Baho' (autor filma) je stvarno puno proputovao, bio tri, četiri puta u Americi da bi razgovarao s ljudima. Nadam se da će vam se film svidjeti, traje oko sat i 40 minuta, možda je malo duži. Možda bi bio i kraći da sam manje toga osvojio. Drago mi je i da će to biti baš na moj rođendan u mom, našem gradu. Krivo mi je što moj otac više nije živ, mislim da bi njemu bilo najdraže da to može vidjeti', rekao je Toni Kukoč pred okupljenima u VIP salonu dvorane u kojoj je napravio prve košarkaške korake i odigrao brojne utakmice.

Tagovi: Toni Kukoč, Jugoplastika, split
PROČITAJ I OVO
Dallas u ludoj završnici izborio finale Zapada
NBA PLAYOFF
Dallas u ludoj završnici izborio finale Zapada
DALLAS - Dallas je dramatičnom domaćom pobjedom nad Oklahomom 117:116, s ukupnih 4:2 izborio finale Zapadne konferencije NBA play-offa.
Usik je apsolutni svjetski teškaški prvak
BOKS
Usik je apsolutni svjetski teškaški prvak
LONDON - Nakon 12 rundi rata, Usik je slavio podijeljenom sudačkom odlukom (115-112, 113-114, 114-113).
Dinamo s drugim sastavom do pobjede u Koprivnici
VELIKI NIZ
Dinamo s drugim sastavom do pobjede u Koprivnici
KOPRIVNICA - Dinamo je u utakmici 35. kola SuperSport HNL-a pobijedio Slaven Belupo 2:3. Golove za domaćine zabili su Daniel Štefulj i Adriano Jagušić, a za goste su strijelci bili Fran Brodić, Sandro Kulenović i Luka Vrbančić. Trener Dinama Sergej Jakirović izveo je drugu postavu.
Sjajni Kramarić hat-trickom potopio Bayern
BUNDESLIGA
Sjajni Kramarić hat-trickom potopio Bayern
HOFFENHEIM - Hrvatski reprezentativac Andrej Kramarić briljirao je u utakmici Hoffenheima protiv Bayerna u zadnjem kolu ovosezonskog izdanja Bundeslige. Kramarić je najprije namjestio gol u osmoj minuti Maximilianu Baieru.
Stojković objavio popis za Europsko prvenstvo
POPIS
Stojković objavio popis za Europsko prvenstvo
BEOGRAD - Srpski izbornik Dragan Stojković objavio je popis reprezentativaca koji konkuriraju za nastup na skorašnjem Europskom prvenstvu u Njemačkoj. Stojković je na popis uvrstio 35 nogometaša, što će reći da će do početka Eura morati otpisati njih devetoricu.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE