GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Koch: Telefon je doslovce eksplodirao

Koch: Telefon je doslovce eksplodirao
MILJENIK NAVIJAČA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 06.05.2024 / 13:01
Autor: SEEbiz
BERLIN - Georg Koch nedavno je u jednom intervjuu rekao da je teško bolestan te da mu je želja pogledati utakmicu od svih klubova u kojima je igrao.

Dinamo mu se odmah javio i ponudio da pogleda utakmicu na Maksimiru, a isto je učinila i Fortuna Düsseldorf, koja je pozvala Kocha na posljednju domaću utakmicu protiv Magdeburga. Njemački golman je u novom razgovoru za Bild otkrio da mu se javilo puno ljudi.

“Bilo je nevjerojatno, nikad nisam doživio tako nešto. Baterija mobitela mi se ispraznila u trenutku. Telefon je doslovce eksplodirao. Ne mogu se sjetiti kad sam dobio toliko poziva i poruka, čak ni na svoj rođendan”, rekao je pa dodao:

“Ne znam smijem li ovo reći, sretan sam što sam u karijeri zaradio malo više i trenutno se liječim lijekovima iz SAD-a koji ovdje vjerojatno još nisu odobreni. Jednostavno više nisam mogao podnijeti bijedu na odjelima za rak. To me s***alo.”

Koch je u Maksimiru bio samo jednu sezonu, 2007./08., a u karijeri je igrao još za Rapid Beč, Energie Cottbus, Kaiserslautern i Fortunu Düsseldorf.

Tagovi: koch, dinamo, fortuna, rapid, kaiserslautern
PROČITAJ I OVO
Usik je apsolutni svjetski teškaški prvak
BOKS
Usik je apsolutni svjetski teškaški prvak
LONDON - Nakon 12 rundi rata, Usik je slavio podijeljenom sudačkom odlukom (115-112, 113-114, 114-113).
Dinamo s drugim sastavom do pobjede u Koprivnici
VELIKI NIZ
Dinamo s drugim sastavom do pobjede u Koprivnici
KOPRIVNICA - Dinamo je u utakmici 35. kola SuperSport HNL-a pobijedio Slaven Belupo 2:3. Golove za domaćine zabili su Daniel Štefulj i Adriano Jagušić, a za goste su strijelci bili Fran Brodić, Sandro Kulenović i Luka Vrbančić. Trener Dinama Sergej Jakirović izveo je drugu postavu.
Sjajni Kramarić hat-trickom potopio Bayern
BUNDESLIGA
Sjajni Kramarić hat-trickom potopio Bayern
HOFFENHEIM - Hrvatski reprezentativac Andrej Kramarić briljirao je u utakmici Hoffenheima protiv Bayerna u zadnjem kolu ovosezonskog izdanja Bundeslige. Kramarić je najprije namjestio gol u osmoj minuti Maximilianu Baieru.
Stojković objavio popis za Europsko prvenstvo
POPIS
Stojković objavio popis za Europsko prvenstvo
BEOGRAD - Srpski izbornik Dragan Stojković objavio je popis reprezentativaca koji konkuriraju za nastup na skorašnjem Europskom prvenstvu u Njemačkoj. Stojković je na popis uvrstio 35 nogometaša, što će reći da će do početka Eura morati otpisati njih devetoricu.
Dinamo angažira odvjetnike koji će se pozabaviti Vlatkom Peras
IZVRŠNI ODBOR
Dinamo angažira odvjetnike koji će se pozabaviti Vlatkom Peras
ZAGREB - U petak, 17. svibnja, održana je redovita, 6. sjednica Izvršnog odbora GNK Dinamo, a osnovne zaključke prenio je Sanjin Španović, predstojnik Ureda predsjednika kluba.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE