GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Katar iznenadio Štimčevu Indiju

Katar iznenadio Štimčevu Indiju
KIKS
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 21.11.2023 / 18:56
Autor: SEEbiz
NEW DELHI - Drugo kolo druge faze azijskih kvalifikacija za SP 2026 obilježili su pobjede favorita Japanaca, Australaca i Južnokorejanaca, dok je Indija bivšeg hrvatskog izbornika Igora Štimca izgubila kod kuće od Katra (0-3).

Napadač Tottenhama Son Heung-min zabio je dvaput i asistirao kod trećeg pogotka dok je Južna Koreja u Shenzhenu svladala Kinu s 3-0. Son je doveo Korejce u vodstvo u srazu skupine C u 11. minuti iz kaznenog udarca nakon što je Hwang Hee-chan bio fauliran u kaznenom prostoru. Dodao je drugi u posljednjoj minuti prvog poluvremena udarcem glavom, a u 87. minuti Jung Seung-hyun. Tajlanđani su u ovoj skupini pobijedili Singapur s 3-1, pri čemu je Suphanat Mueanta zabio dvaput.

Japanci su u skupini B u saudijskom Jeddahu svladali kao gosti Siriju s 5-0 uz dva pogotka napadača Real Sociedada Takegusha Kuboa. U istoj skupini Jong Il Gwan postigao je hat-trick kada je Sjeverna Koreja izborila svoju prvu pobjedu u kampanji porazivši s 6-1 Mjanmar u Yangonu.

Želite li pogledati VIDEO svih golova iz SuperSport HNL-a i Kupa te dobivati najvažnije vijesti iz sporta: Zapratite tportalov kanal OVDJE i kliknite 'Prati'

Australija je slavila u gostima kod Palestine s 1-0 pogotkom Harrya Souttara u 18. minuti u ne baš previše kvalitetnom meču, odigranom na neutralnom terenu u Kuvajtu. Ranije su u ovoj skupini Bangladeš i Libanon odigrali 1-1.

Tagovi: Katar, indija, Igor Štimac, Štimac
PROČITAJ I OVO
Zekić: Idemo na noge budućem prvaku
USUSRET DERBIJU
Zekić: Idemo na noge budućem prvaku
OSIJEK - Osijek u 34. kolu SuperSport HNL-a gostuje na Maksimiru kod Dinama. Trener Osijeka Zoran Zekić derbi dočekuje u dobrom raspoloženju.
Dinamo dovodi Čavlinu, vraća se Bočkaj
TRANSFERI
Dinamo dovodi Čavlinu, vraća se Bočkaj
ZAGREB - Dinamo u subotu u 19:30 na gotovo rasprodanom Maksimiru u 34. kolu SuperSport HNL-a dočekuje Osijek. Momčad Sergeja Jakirovića pobjedom može osvojiti titulu prvaka ako Rijeka ranije (17:00) ne pobijedi u Varaždinu.
Charles Lee novi trener Charlotte Hornetsa
NBA
Charles Lee novi trener Charlotte Hornetsa
NEW YORK - Košarkaše Charlotte Hornetsa od sada će voditi trener Charles Lee koji je zamijenio Stevea Clifforda.
Dončić dominirao i donio Dallasu poravnanje u seriji protiv Oklahome
DOMINACIJA
Dončić dominirao i donio Dallasu poravnanje u seriji protiv Oklahome
DALLAS - Luka Dončić je brzo zaboravio na užasnu partiju prije dva dana, te je sinoć zablistao i donio Dallasu poravnanje u seriji protiv Oklahoma Cityja.
Stanišić je opet spasio Bayerov niz nepobjedivosti
NOVI POGODAK
Stanišić je opet spasio Bayerov niz nepobjedivosti
LEVERKUSEN - Josip Stanišić zabio je Romi u 97. minuti uzvratne utakmice polufinala Europa lige i tako pomogao Bayeru sačuvati nevjerojatan niz nepobjedivosti u ovoj sezoni.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE