GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Charles Lee novi trener Charlotte Hornetsa

Charles Lee novi trener Charlotte Hornetsa
NBA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 10.05.2024 / 12:55
Autor: SEEbiz
NEW YORK - Košarkaše Charlotte Hornetsa od sada će voditi trener Charles Lee koji je zamijenio Stevea Clifforda.
Kako prenose američki mediji, 39-godišnji trener potpisao je četverogodišnji ugovor, no trenutno ga čekaju obveze u Bostonu, gdje radi kao pomoćnik. Phoenix Sunsi još uvijek traže novog trenera u sjevernoameričkoj NBA ligi.

Lee je na dobrom glasu, jer je desetljeće radio kao pomoćnik s raznim momčadima i smatra se jednim od trenera za koje se očekuje da će igrati važnu ulogu u ligi u budućnosti. Sada bi trebao napraviti promjene u Charlotteu koji već osam godina čeka doigravanje.

U Phoenixu pak traže trenera nakon odlaska Franka Vogela nakon samo godinu dana na klupi. Momčad je već bila prošla u doigravanju ove godine nakon prvog kola nakon poraza od Minnesota Timberwolvesa.

Uprava momčadi za koju igraju Kevin Durant, Devin Booker i Bradley Beal očekivala je više ove sezone, no očito su u Arizoni malo nevješti u slaganju mozaika jer će sezonu krenuti s trećim trenerom u tri godine.

Tagovi: Charles Lee, Charlotte, Boston, Phoenix
PROČITAJ I OVO
Šibenik pobijedio Zrinski i ušao u SHNL
USPJESI
Šibenik pobijedio Zrinski i ušao u SHNL
OSIJEK - U zadnjem kolu druge hrvatske lige, ili kako se službeno zove SuperSport Prve nogometne, Šibenik je u derbiju koji je odlučivao o prvaku i putniku u SuperSport HNL u gostima rezultatom 2:0 pobijedio Zrinski Osječko na Gradskom vrtu.
Dalić o Vlašiću: Dan odluke je 7. lipnja
NAJAVE
Dalić o Vlašiću: Dan odluke je 7. lipnja
RIJEKA - Hrvatska u ponedjeljak od 19 sati igra prvu od dvije prijateljske utakmice u sklopu priprema za Europsko prvenstvo. Protivnik će joj na Rujevici biti Sjeverna Makedonija.
Kontroverzni dogovor: Rheinmetall sponzor Borussije Dortmund
NOGOMET I BIZNIS
Kontroverzni dogovor: Rheinmetall sponzor Borussije Dortmund
DORTMUND - Njemački Rheinmetall, jedan od vodećih svjetskih proizvođača oružja i streljiva, novi je strateški sponzor Borussie Dortmund. O tome su mišljenja podeljena.
Sevilla ima novog trenera
TRENERI
Sevilla ima novog trenera
SEVILLA - Sevilla je sklopila jednogodišnji ugovor s Franciscom Joseom Garcia Pimientom, dosadašnjim Las Palmasovim trenerom koji je s Barceloninim juniorima osvojio Ligu prvaka.
Odgođena aukcija Maradonine Zlatne lopte
AUKCIJA
Odgođena aukcija Maradonine Zlatne lopte

RIM - Aukcija trofeja "Zlatna lopta" dodijeljena legendarnom argentinskom nogometašu Diegu Maradoni, planirana za sljedeći tjedan, odgođena je, objavila je aukcijska kuća Agit.

@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE