GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Brozović na pragu odlaska u veliki klub

Brozović na pragu odlaska u veliki klub
NESLUŽBENO
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 16.04.2023 / 10:42
Autor: SEEbiz / Večernji list
MILANO - Opet se zakotrljala priča oko prelaska hrvatskog reprezentativca Marcela Brozovića iz milanskog Intera u španjolskog giganta Barcelonu.

Insajderske informacije koje je objavila Gazzetta dello Sport govore kako su se čelnici Barcelone i Intera družili više puta u zadnjih nekoliko tjedana. Sportski direktori Piero Ausilio i Mateu Alemany prije mjesec dana su viđeni u Portu, a ovoga tjedna su se našli u Barceloni.

Razgovaralo se o razmjeni našeg Brozovića za Francka Kessieja i to bez nekakve naknade, radi se o nogometašima iste novčane vrijednosti i plaće, oko 30-tak milijuna eura uz godišnju plaću od 6,5 milijuna eura. Veznjak Barce na početku nije bio suglasan da preseli u Inter zbog činjenice da je pet godina proveo u Interu, ali sada je promijenio mišljenje i spreman je vratiti se u Milano i odjenuti dres mrskog rivala.

Prepreke ovog transfera mogle biti biti trener Simone Inzaghi koji Epic Broza vidi kao neizostavnog člana prvih 11, odnosno činjenica da se Hrvat tek nedavno oporavio od ozljede. Na stranicama Gazzette pojavila se informacija kako se među Interovim čelnicima kao potencijalno rješenje za Inzaghijevog nasljednika najčešće spominje Roberto de Zerbi.

Tagovi: Marcelo Brozović, Inter, Barcelona, Simone Inzaghi
PROČITAJ I OVO
Dallas u ludoj završnici izborio finale Zapada
NBA PLAYOFF
Dallas u ludoj završnici izborio finale Zapada
DALLAS - Dallas je dramatičnom domaćom pobjedom nad Oklahomom 117:116, s ukupnih 4:2 izborio finale Zapadne konferencije NBA play-offa.
Usik je apsolutni svjetski teškaški prvak
BOKS
Usik je apsolutni svjetski teškaški prvak
LONDON - Nakon 12 rundi rata, Usik je slavio podijeljenom sudačkom odlukom (115-112, 113-114, 114-113).
Dinamo s drugim sastavom do pobjede u Koprivnici
VELIKI NIZ
Dinamo s drugim sastavom do pobjede u Koprivnici
KOPRIVNICA - Dinamo je u utakmici 35. kola SuperSport HNL-a pobijedio Slaven Belupo 2:3. Golove za domaćine zabili su Daniel Štefulj i Adriano Jagušić, a za goste su strijelci bili Fran Brodić, Sandro Kulenović i Luka Vrbančić. Trener Dinama Sergej Jakirović izveo je drugu postavu.
Sjajni Kramarić hat-trickom potopio Bayern
BUNDESLIGA
Sjajni Kramarić hat-trickom potopio Bayern
HOFFENHEIM - Hrvatski reprezentativac Andrej Kramarić briljirao je u utakmici Hoffenheima protiv Bayerna u zadnjem kolu ovosezonskog izdanja Bundeslige. Kramarić je najprije namjestio gol u osmoj minuti Maximilianu Baieru.
Stojković objavio popis za Europsko prvenstvo
POPIS
Stojković objavio popis za Europsko prvenstvo
BEOGRAD - Srpski izbornik Dragan Stojković objavio je popis reprezentativaca koji konkuriraju za nastup na skorašnjem Europskom prvenstvu u Njemačkoj. Stojković je na popis uvrstio 35 nogometaša, što će reći da će do početka Eura morati otpisati njih devetoricu.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE