GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Zrakoplovi Croatia Airlinesa lete u sva europska odredišta

Zrakoplovi Croatia Airlinesa lete u sva europska odredišta
BEZ PROBLEMA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 26.02.2020 / 14:17
Autor: SEEbiz
ZAGREB - Iz Croatia Airlinesa su izvijestili da kompanija i dalje obavlja sve planirane letove u europska odredišta. Croatia Airlines leti u sva svoja europska odredišta

Prateći aktualnu situaciju s koronavirusom hrvatski nacionalni prijevoznik Croatia Airlines nastavlja obavljati sve planirane letove u sva europska odredišta.

“U kompaniji se od 23. siječnja ove godine kontinuirano prate i uvažavaju preporuke Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo, Ministarstva zdravstva Republike Hrvatske, Hrvatske agencije za civilno zrakoplovstvo, udruge Star Alliance, Međunarodne udruge za zračni promet (IATA) te drugih hrvatskih i međunarodnih nadležnih institucija i udruga u vezi s aktualnom situacijom oko koronavirusa”, izvijestili su.

Ured za upravljanje kriznim situacijama i izvanrednim događajima Croatia Airlinesa aktivno prati razvoj situacije te poduzima potrebne korake kako bi se zdravstvena sigurnost putnika, članova posade i svih drugih zaposlenika tvrtke zadržala na najvišoj razini.

“O svim aktualnim informacijama i novim saznanjima u vezi s koronavirusom u Hrvatskoj i inozemstvu kompanija kontinuirano obavještava svoje zaposlenike, savjetujući potrebne mjere i oblike ponašanja. Do danas je zaposlenicima tvrtke izdano šest internih priopćenja i naputaka, a u početku veljače je svim zaposlenicima koji u svakodnevnom radu dolaze u izravan kontakt s putnicima podijeljena dodatna zaštitna oprema: kirurške maske, jednokratne gumene rukavice, tekućine za dezinfekciju Pliva Sept Blue i higijenske maramice, kao i dodatna količina dezinfekcijskih sredstava (Body Fluid Spill Kit) koja su standardni dio opreme zrakoplova”, stoji u priopćenju.

Dodaju da u sklopu operativnih priručnika tvrtke propisane su procedure i postupci za slučaj uočavanja infektivne bolesti kod članova posade ili putnika, a kompanija je istodobno u stalnom i izravnom kontaktu sa svim zračnim lukama u koje slijeću njezini zrakoplovi zbog koordinacije postupaka i procedura u vezi s mogućom pojavom zaraženih osoba koronavirusom. Osim toga, za slučaj potrebe tvrtka raspolaže i sredstvima za dezinfekciju i dezinsekciju zrakoplova.

Croatia Airlines će o svim eventualnim novim momentima redovno informirati javnost.

Tagovi: Croatia Airlines, koronavirus, Star Alliance
PROČITAJ I OVO
Dioničarima Zavarovalnice Triglav smiješi se dividenda od 1,75 eura
DIVIDENDA
Dioničarima Zavarovalnice Triglav smiješi se dividenda od 1,75 eura
LJUBLJANA - Uprava i nadzorni odbor Zavarovalnice Triglav na ovogodišnjoj će skupštini dioničara, koja se očekuje početkom lipnja, predložiti isplatu dividende u iznosu od 1,75 eura bruto po dionici.
Podravka potvrdila da je u užem krugu za Fortenovin poljoprivredni biznis
POTVRDA
Podravka potvrdila da je u užem krugu za Fortenovin poljoprivredni biznis
KOPRIVNICA - Podravka je poslijepodne potvrdila da je u užem krugu za Fortenovin poljoprivredni biznis.
Fortenova odabrala kandidate za kupce poljoprivrednog biznisa
KANDIDATI
Fortenova odabrala kandidate za kupce poljoprivrednog biznisa
ZAGREB - Fortenova je izvijestila kako je od niza potencijalnih kupaca svojih tvrtki Belja, PIK Vinkovaca, Vupika i Vinke probrala najizglednije ponuđače nad kojima će napraviti dubinsko snimanje.
Strane su tvrtke zbog odlaska iz Rusije izgubile čak 107 milijardi dolara
GUBICI
Strane su tvrtke zbog odlaska iz Rusije izgubile čak 107 milijardi dolara
LONDON - Korporacijski egzodus iz Rusije od njezine invazije na Ukrajinu 2022. koštao je strane tvrtke više od 107 milijardi dolara u otpisima i izgubljenim prihodima, pokazala je Reutersova analiza dokumenata i izjava tvrtki.
Spar otkrio kako ih je Orban pokušao reketariti, povlače kapital iz Mađarske
OTKRIĆA
Spar otkrio kako ih je Orban pokušao reketariti, povlače kapital iz Mađarske
BUDIMPEŠTA - Mađarski premijer Viktor Orbán i njegova vlada u središtu su skandala s austrijskom tvrtkom “Spar” koja posjeduje trgovačke lance u Mađarskoj i drugim zemljama.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE