GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Zračna luka Zagreb ovog vikenda povezana sa samo 23 destinacije

Zračna luka Zagreb ovog vikenda povezana sa samo 23 destinacije
LETOVI
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 19.09.2020 / 11:40
Autor: SEEbiz
ZAGREB - Međunarodna zračna luka Zagreb ovog će vikenda (19. i 20. rujna) biti povezana sa 23 odredišta (5 domaćih te 18 međunarodnih).

Ove subote, 19. rujna, zagrebačka će zračna luka biti direktno povezana sa 12 odredišta, 7 međunarodnih te 5 domaćih. Ukupno je najavljeno 38 operacija komercijalnih zrakoplova. Radi se o vrlo skromnom broju međunarodnih linija, piše Croatian Aviation.

Croatia Airlines letjeti će prema najvećem broju destinacija, njih čak 9 i to prema Splitu, Dubrovniku, Zadru, Braču, Munchenu, Frankfurtu, Zurichu, Amsterdamu i Parizu. Uz jedno zaustavljanje dostupna su još dva odredišta: Pula i Rim. Od stranih prijevoznika, u Zagrebu će danas biti poljski LOT sa linijom iz Varšave, Air France iz Pariza, Lufthansa iz Munchena, KLM iz Amsterdama te Vueling iz Barcelone.

Broj destinacija je vrlo skroman, no u nedjelju se očekuje čak 100 operacija komercijalnih zrakoplova. Croatia Airlines letjeti će iz Zagreba prema Dubrovniku, Zadru, Splitu, Frankfurtu, Zurichu, Amsterdamu, Kopenhagenu, Dublinu, Parizu i Briselu, a uz jedno zaustavljanje dostupna su još tri odredišta: Pula, Rim i Atena.

Uz Croatia Airlines, u Zagrebu će u nedjelju biti još 9 aviokompanija: Turkish Airlines sa linijom iz Istanbula, Enter Air iz Katowica, Eurowings iz Kolna i Stuttgarta, Air France iz Pariza, Lufthansa iz Munchena, KLM iz Amsterdama, Austrian iz Beča, LOT iz Varšave te Israir iz Tel Aviva.

Ukupno će ovog vikenda zagrebačka zračna luka imati preko 100 operacija komercijalnih zrakoplova, te će biti povezana sa 23 destinacije (18 međunarodnih te 5 domaćih).

Tagovi: Zračna luka Zagreb, Turkish Airlines, Lufthansa, Air France, Enter Air, Eurowings, Croatia Airlines
PROČITAJ I OVO
Lufthansa s operativnim gubitkom od 1,26 mlrd eura u trećem kvartalu
GUBITAK
Lufthansa s operativnim gubitkom od 1,26 mlrd eura u trećem kvartalu
FRANKFURT - Njemački avioprijevoznik Lufthansa objavio je da je u trećem kvartalu poslovao s operativnim gubitkom od 1,26 milijardi eura zbog masovnog otkazivanja letova u pandemiji koronavirusa i troškova kompenzacija putnicima.
HGK upozorava da su krediti za likvidnost gorući problem gospodarstva
KREDITI
HGK upozorava da su krediti za likvidnost gorući problem gospodarstva
ZAGREB - Poduzetnici žele da se ubrza i pojednostavi dodjela kredita Hamag Bicro-a i HBOR-a, jer im nasušno trebaju sva moguća sredstva za očuvanje likvidnosti, rekao je u srijedu predsjednik Hrvatske gospodarske komore (HGK) Luka Burilović na sastanku čelnika Komore i Hamag-Bicroa.
HUP: Veledrogerije ne sudjeluju u formiranju cijena lijekova
LIJEKOVI
HUP: Veledrogerije ne sudjeluju u formiranju cijena lijekova
ZAGREB - Iz Hrvatske udruge poslodavaca pojasnili su u srijedu kako veledrogerije ni na koji način ne sudjeluju u formiranju cijena lijekova već su dužne "po propisanim cijenama prodavati lijekove svim zdravstvenim subjektima neovisno o njihovim rokovima plaćanja".
Oporavak prometa u Luci Rotterdam
LUKE
Oporavak prometa u Luci Rotterdam
ROTTERDAM - Obujam pretovarenog tereta u luci Rotterdam oporavio se u trećem tromjesečju nakon dubokog pada uzrokovanog pandemijom koronavirusa u prvoj polovini godine, objavile su u srijedu lučke vlasti.
Obje Amerike podižu prodaju Nestléa
RAST
Obje Amerike podižu prodaju Nestléa
VEVEY - Nestlé je objavio rezultate prodaje za prvih devet mjeseci u 2020. godini. Zabilježen je organski rast od 3,5 %, sa stvarnim internim rastom (RIG) od 3,3 % i cijenama od 0,2%.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE