GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Zračna luka Franjo Tuđman dočekala milijuntog putnika u 2019. godini

Zračna luka Franjo Tuđman dočekala milijuntog putnika u 2019. godini
USPJESI
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 12.05.2019 / 15:47
Autor: SEEbiz
ZAGREB - Zračna luka Franjo Tuđman dočekala je ovogodišnjeg milijuntog putnika. Ove godine milijunti putnik zabilježen je pet dana ranije u odnosu na proteklu godinu.

Milijunta putnica Zračne luke Franjo Tuđman u 2019. godini je Jela Ravnjak. Doputovala je u Zagreb na letu Croatia Airlinesa OU513 iz Dublina.

„Sustav je ovogodišnjeg milijuntog putnika Zračne luke Franjo Tuđman registrirao na dolaznom letu Croatia Airlinesa iz Dublina. Želimo istaknuti da je to ranije nego ikad što je najbolji pokazatelji kontinuiranog rasta prometa putnika u našoj zračnoj luci", istaknuo je zamjenik direktora MZLZ – Upravitelj zračne luke Zagreb d.o.o. Hrvoje Bradica, naglasivši kako je zračna luka zabilježila rekordne rezultate u travnju s povećanjem putnika od 11% u odnosu na travanj prošle godine, a od početka godine i kumulativni rast prometa putnika od 9%.

„Drago nam je što je milijunti putnik Zračne luke Franjo Tuđman ove godine zabilježen na našem letu. Croatia Airlines povezuje Zagreb s 24 odredišta u 22 zemlje te kroz povećanje broja putnika na našim letovima izravno doprinosimo i povećanju prometa putnika u zagrebačkoj zračnoj luci", naglasio je Slaven Žabo, direktor Komercijalnih poslova Croatia Airlinesa.

„Iznenađena sam i sretna. Doček je odličan, dočekale su me i mažoretkinje. Nisam ovo očekivala, došla sam iz Dublina gdje sam bila kod prijatelja u posjetu. Volim putovati i ovu ću nagradu rado iskoristiti", izjavila je Jela Ravnjak iz Velike Gorice koja je po zanimanju doula – žena koja pruža emocionalnu, fizičku i informativnu potporu majci prije, tijekom i netom nakon poroda.

Milijuntoj putnici predstavnici zračne luke i Croatia Airlinesa uručili su uz čestitke i prigodne darove – poklon-bon za Aelia Duty Free Shop Zračne luke Franjo Tuđman te dvije povratne zrakoplovne karte za jednu od destinacija u mreži Croatia Airlinesa.

Tagovi: Zračna luka Franjo Tuđman, Zračna luka Zagreb, Croatia Airlines
PROČITAJ I OVO
Moderna traži hitno odobrenje za svoje cjepivo
CJEPIVO
Moderna traži hitno odobrenje za svoje cjepivo
NEW YORK - Biotehnološka kompanija Moderna apliciraće danas za hitno odobrenje svoje cjepivo od strane Američke agencije za hranu i lijekove (FDA), nakon što su testiranja pokazala visoku efikasnost i najnižu moguću razinu rizika.
Atlantic Grupa i Procaffe sklopili strateško partnerstvo
PARTNERI
Atlantic Grupa i Procaffe sklopili strateško partnerstvo
ZAGREB - Atlantic Grupa je ušla u strateško partnerstvo s tvrtkom Procaffe, koja je jedan od vodećih igrača na hrvatskom tržištu espresso kave.
Fortenova dogovorila preuzimanje udjela u društvu A.N.P. Energija i prodala udio u KHA četiri
DOGOVOR
Fortenova dogovorila preuzimanje udjela u društvu A.N.P. Energija i prodala udio u KHA četiri
ZAGREB - A.N.P. Energija d.o.o. jedini je vlasnik društva Energija Gradec d.o.o., tvrtke koja u svojem vlasništvu ima pet bioenergetskih postrojenja na području Slavonije i Središnje Hrvatske s instaliranim kapacitetom od 9,8 MW, koja koriste biomasu iz poljoprivrednih kompanija Fortenova grupe za proizvodnju električne energije iz bioplina.
Pošta Slovenije zbog epidemije bilježi rast volumena paketa
PAKETI
Pošta Slovenije zbog epidemije bilježi rast volumena paketa
MARIBOR - Ususret blagdanskom prosincu, Pošta Slovenije preporučuje pravodobnu dostavu paketa, narudžbi u internetskim trgovinama i poštanskih pošiljaka.
Korean Air se neće vratiti u Hrvatsku ni 2021.
LOŠE VIJESTI
Korean Air se neće vratiti u Hrvatsku ni 2021.
ZAGREB - Poznati korejski avioprijevoznik pokrenuo je charter liniju između Seula i Zagreba još u travnju 2012. godine. Hrvatska je od te godine postala pravi hit među južnokorejskim turistima koji su svake godine u našu zemlju dolazili u sve većem broju.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE