GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Živaljiću novi mandat na čelu Zagrebačke banke

Živaljiću novi mandat na čelu Zagrebačke banke
NOVI MANDAT
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 12.10.2018 / 15:31
Autor: SEEbiz
ZAGREB - Nadzorni odbor Zagrebačke banke, na svojoj sjednici održanoj 12.10.2018. donio je odluku o imenovanju predsjednika i članova Uprave Zagrebačke banke u narednom mandatu.

Odluka o imenovanju predsjednika i članova Uprave podliježe suglasnosti Hrvatske narodne banke.

Miljenko Živaljić imenovan je predsjednikom Uprave Zagrebačke banke d.d., dok će funkciju zamjenika predsjednika Uprave i General manager-a obnašati Claudio Cesario.

Članovima Uprave imenovani su gospodin Nikolaus Maximilian Linarić, Lorenzo Ramajola, Marco Lotteri i Eugen Paić Karega.

Novi mandat predsjedniku i članovima Uprave Zagrebačke banke počinje teći od 7. veljače 2019. godine i traje četiri godine do 7. veljače 2023.

Miljenko Živaljić (rođ. 1961.) diplomirao je i magistrirao na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu. Profesionalnu karijeru započinje 1986. u INA OKI-u. Nakon toga prelazi u Grad Zagreb, gdje od 1998. obnaša funkciju pročelnika Gradskog ureda za gospodarstvo. 2000. godine preuzima funkciju člana Uprave Hrvatske radiotelevizije. U razdoblju od 2001. do 2006. obnaša funkciju člana Uprave u Francku d.d. 2006. godine pridružuje se Zagrebačkoj banci kao direktor Upravljanja financijama, a 2007. postaje član Uprave Zagrebačke banke. Tijekom ovog razdoblja obnašao je i funkciju člana Nadzornog odbora u UniCredit Bank d.d., Mostar (tada UniCredit Zagrebačka banka BH) i društvu Istraturist. U razdoblju od 1999. do 2000. bio je član Nadzornog odbora Zagrebačke banke. Prvi mandat na čelu Uprave tekao mu je od  6. veljače 2015.

Tagovi: Miljenko Živaljić, Zagrebačka banka, Claudio Cesario, Nikolaus Maximilian Linarić, Lorenzo Ramajola
PROČITAJ I OVO
Uber vozačima u Britaniji nudi plan mirovinske štednje
PLANOVI
Uber vozačima u Britaniji nudi plan mirovinske štednje
LONDON - Američka digitalna kompanija za usluge prijevoza Uber Technologies objavila je da će svim vozačima u Britaniji koji ispunjavaju uvjete ponuditi plan mirovinske štednje.
Emmezeta dobila novog vlasnika
AKVIZICIJE
Emmezeta dobila novog vlasnika
ZAGREB - Poljski Merkury Market dovršava preuzimanje šesnaest trgovačkih centara Emmezete u Hrvatskoj i Srbiji od LCN Capital Partnersa u transakciji vrijednoj oko 120 milijuna eura, otkrio je tjednik Lider. Tu informaciju je potvrdio Slobodan Školnik, predsjednik Uprave tvrtke Emmezeta Balkans.
Croatia Airlines otvara liniju Osijek-München
LINIJE
Croatia Airlines otvara liniju Osijek-München
OSIJEK - Predstavnici osječke Zračne luke i Croatia Airlinesa u četvrtak su potpisali ugovor o uspostavi međunarodne putničke linije Osijek-München, što je prva međunarodna linija "Croatia Airlinesa" iz te zračne luke.
Boeing blago podigao procjenu kineske potražnje za zrakoplovima
BOLJE PROGNOZE
Boeing blago podigao procjenu kineske potražnje za zrakoplovima
PEKING - Američki proizvođač zrakoplova Boeing blago je podigao procjenu kineske potražnje za zrakoplovima u idućih 20 godina, računajući s brzim oporavkom kineskog gospodarstva od pandemije i rastom sektora diskontnih prijevoznika i e-trgovine.
 Flydubai ponovno uspostavio letove između Zagreba i Dubaija
LETOVI
 Flydubai ponovno uspostavio letove između Zagreba i Dubaija
ZAGREB - Fflydubai je u četvrtak ponovno uspostavio letove prema Zračnoj luci Franjo Tuđman Zagreb dva puta tjedno, a od prosinca ove godine povećat će učestalost tjednih letova na četiri, priopćeno je iz te zrakoplovne kompanije sa sjedištem u Dubaiju i zagrebačke zračne luke.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE