GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Zepter Hrvatska nagrađuje čitatelje SEEbiz-a

Zepter Hrvatska nagrađuje čitatelje SEEbiz-a
NAGRADNI NATJEČAJ
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 15.12.2020 / 11:40
Autor: SEEbiz
ZAGREB - Zepter Hrvatska i SEEbiz u ovo predblagdansko doba nagrađuju čitatelje SEEbiz-a proizvodima iz bogate ponude kompanije Zepter.

Tri glavne nagrade su:

1. PWC-570 Therapy Air iOn certificirani pročišćivač i ionizator zraka
2. ZEP-300G Zepresso Gold aparat za kavu i čaj
3. HM-2 HyperOn masažer

Svi koji sudjeluju u nagradnom natječaju, a nisu izvučeni u tri glavne nagrade, osvajaju utješni poklon.

Za sudjelovanje u nagradnom natječaju potrebno je da pošaljete svoje podatke i to: ime i prezime, kontakt broj telefona te adresu s koje se javljate, odnosno na koju želite da vam bude dostavljena nagrada.

Svoje podatke šaljite na e-mail adresu: oglasavanje@seebiz.eu

Nagradni natječaj traje do kraja radnog dana u petak, 18. prosinca 2020. Dobitnike će izvući Zepter Hrvatska u ponedjeljak, 21. prosinca 2020. pa će vrijedni darovi već idući tjedan biti na vašim kućnim adresama.

SEEbiz će imena dobitnika glavnih nagrada objaviti na svojim web stranicama.

Zepter nagradni natječaj za čitatelje SEEbiz-a

Pravila i uvjeti korištenja nagradnog natječaja

Članak 1.

Tuttoluxo d.o.o. za sve čitatelje SEEbiz-a organizira nagradni natječaj u trajanju od 15. 12.2020. do 18. 12. 2020. godine (uključujući oba datuma).

Članak 2.

Pravo na sudjelovanje u natječaju imaju svi čitatelji, sve pravne i fizičke osobe koje na e-mal adresu: oglasavanje@seebiz.eu pošalju svoje podatke i to: ime i prezime, kontakt broj telefona, te adresu s koje se javljaju, odnosno na koju žele da se nagrada dostavi, osim osoba koje su direktno uključene u pripremu natječaja i odabir dobitnika, kao i svi zaposlenici i članovi njihovih užih obitelji.

Članak 3.

POGREŠNE I NEREGULARNE PRIJAVE

Pogrešne ili nepotpuno ispunjene prijave nevažeće su i ne daju pravo ni na kakvu nagradu. Sukladno pravilima natjačaja, važeće prijave su samo one kojima ime prijavljenog odgovara stvarnom imenu i prezimenu sudionika (onom s osobne iskaznice) ili stvarnom imenu pravne osobe ( onog iz sudskog registra) . Ukoliko ime prijavljenog ne odgovara stvarnom imenu, korisnici s tih prijava ne sudjeluju u natječaju. Više igrača s istim prezimenom na istoj adresi stanovanja smatrat će se jednim dobitnikom. Organizator zadržava pravo promjene uvjeta natječaja i diskvalifikacije igrača za koje postoji opravdana sumnja da varaju.

Članak 4.

Sudionik natječaja prihvaća prava i obaveze iz ovih Pravila.

Maloljetnici imaju pravo sudjelovati u natječaju u skladu sa zakonom. Ukoliko je dobitnik nagrade malodobna osoba, Organizator će uručiti nagradu osobi koja se temeljem zakona ili odluke državnog tijela dužna starati o njoj, a nakon uvida u isprave koje dokazuju roditeljski, odnosno starateljski odnos. Sudionici moraju biti stariji od 14 godina.

Sudjelovanjem u natječaju sudionici pristaju biti povremeno kontaktirani vezano za promotivne aktivnosti Organizatora.

Članak 5.

Sudionikom nagradnog natječaja smatra se svaki čitatelj koji je u razdoblju trajanja natječaja počevši od 15. 12.2020. do 18. 12. 2020. godine (uključujući oba datuma) poslao na e-mal adresu: oglasavanje@seebiz.eu sljedeće svoje podatke:
1) ime i prezime ili naziv tvrtke
2) kontakt broj mobitela ili telefona
3) Točna adresa – adresa isporuke

Članak 6.

Administrator ili Organizator će diskvalificirati sve prijave za koje procijeni da:
· na bilo koji način krše prava drugih korisnika
· su lažne, krive, obmanjujuće ili nezakonite;
· spadaju u kategoriju sadržaja neželjene pošte (spam);
· sadrže ili prenose datoteke s virusima ili programe koji mogu poremetiti rad programa / PC-a korisnika;
· su komercijalne naravi koja nije u skladu s brandom Organizatora ili promoviraju donacije;
· sadrže linkove za preusmjeravanje korisnika na drugu web stranicu koja nije povezana s administratorom ili Organizatorom;
· sadrže pogrešne informacije o izvoru objave

Članak 7.

NAGRADNI FOND

Za nagradni natječaj utvrđen je bogat nagradni fond.

Dobitnike će izvući žiri Zepter Hrvatske u ponedjeljak, 21. prosinca 2020. za jednu od sljedećih nagrada:
SEEbiz će imena dobitnika glavnih nagrada objaviti na svojim web stranicama.

1. PWC-570 Therapy Air iOn certificirani pročišćivač i ionizator zraka

2. ZEP-300G Zepresso Gold aparat za kavu i čaj
3. HM-2 HyperOn masažer

Organizator zadržava pravo da u slučajevima više sile zamijeni nagrade sličnima, u istoj vrijednosti.

Također, svi sudionici nagradnog natječaja dobivaju utješnu nagradu, Zepter nakit ili Zepter kozmetiku, te pravo na tri besplatna tretmana BIOPTRONOM.

Članak 9.

SEEbiz će imena dobitnika glavnih nagrada objaviti na svojim web stranicama.
Nagrade će biti podijeljene nakon završetka natječaja u roku od 15 dana.
Nagrade izvlači žiri sastavljen od 3 (tri) zaposlenika Tuttoluxo d.o.o. uključenih u organizaciju natječaja u roku od 48 sati od završetka natječaja.
Svaki sudionik kreativnog natječaja može biti dobitnikom samo jedne nagrade iz nagradnog fonda.

Članak 10.

PREUZIMANJE NAGRADE
Informacije o osvajanju nagrade i upute o njezinom preuzimanju bit će dostupne dobitnicima u roku od osam (8) dana od nagradnog izvlačenja, putem SEEbizz-a.

Dobitnici glavnih i utješnih nagrada moraju nagradu preuzeti u roku od trideset (30) dana od primitka obavijesti, uz predočenje identifikacijske isprave. Ako dobitnik u roku od trideset (30) dana ne preuzme osvojenu nagradu, biti će ponovno obaviješten pismenim putem i rok za preuzimanje nagrade biti će produžen za dodatnih osam (8) dana.

Nagrade mogu dobitniku biti poslane poštom bez službenog objavljivanja adrese dobitnika. Dobitnik će preuzeti nagradu ili ju iskoristiti u terminu i na mjestu koji će direktno dogovoriti s Organizatorom.

Članak 11.

Preuzimanjem nagrada prestaju sve obveze Organizatora prema dobitnicima te se time kreativni natječaj završava.

Žiri iz Članka 9. ovih Pravila zapisnički će utvrditi jesu li dobitnici preuzeli nagrade u roku iz Članka 10. ovih Pravila te će istekom tog roka utvrditi da je s određenim datumom kreativni natječaj okončan.

Članak 12.

Nagradni natječaj može se prekinuti u slučaju djelovanja više sile o čemu će sudionici biti obaviješteni putem Organizatora SEEbiz-a. Pod višom silom se podrazumijeva nastup izvanrednih okolnosti koje se nisu mogle predvidjeti, izbjeći ili otkloniti.

Članak 13.

Sudionici kreativnog natječaja će se upoznati s Pravilima putem stranice stranice Organizatora SEEbiz-a https://www.seebiz.eu na kojoj će Pravila biti objavljena. Radi sudjelovanja u nagradnom natječaju sudionik pristaje na davanje svojih osobnih podataka (ime i prezime, adresa stanovanja, e-mail adresa). Ispunjavanjem uvjeta sudjelovanja u kreativnom natječaju sudionici prihvaćaju pravila i obveze iz ovih Pravila.
SEEbiz će podatke prikupljati na savjestan, pošten i zakonit način.

Prije, ili tijekom prikupljanja podataka, SEEbiz će poduzeti razumne korake kako bi natjecatelji znali za koji organizacijski dio prikuplja osobne podatke, te u koju svrhu su takvi osobni podaci potrebni i na koji način se koriste.

U slučaju da se natjecatelj ne slaže sa prikupljanjem bilo kojih osobnih podataka, u bilo koje svrhe osim za potrebe ovog natjecanja, može se o tome pismeno očitovati kako bi SEEbiz u svojoj evidenciji osobnih podataka mogao zabraniti njihovo daljnje korištenje (osim za potrebe natjecanja).

Članak 14.
Ova Pravila se primjenjuju po objavljivanju na stranici Organizatora , a vrijede do završetka kreativnog natječaja.

Članak 15.
U slučaju spora utvrđuje se nadležnost Općinskog suda u Zagrebu.



Tagovi: Zepter Hrvatska, Zepter, Zepter International
PROČITAJ I OVO
Strane su tvrtke zbog odlaska iz Rusije izgubile čak 107 milijardi dolara
GUBICI
Strane su tvrtke zbog odlaska iz Rusije izgubile čak 107 milijardi dolara
LONDON - Korporacijski egzodus iz Rusije od njezine invazije na Ukrajinu 2022. koštao je strane tvrtke više od 107 milijardi dolara u otpisima i izgubljenim prihodima, pokazala je Reutersova analiza dokumenata i izjava tvrtki.
Spar otkrio kako ih je Orban pokušao reketariti, povlače kapital iz Mađarske
OTKRIĆA
Spar otkrio kako ih je Orban pokušao reketariti, povlače kapital iz Mađarske
BUDIMPEŠTA - Mađarski premijer Viktor Orbán i njegova vlada u središtu su skandala s austrijskom tvrtkom “Spar” koja posjeduje trgovačke lance u Mađarskoj i drugim zemljama.
Lufthansa i sindikat postigli su dogovor o povećanju plaća osoblja zračne luke
DOGOVOR
Lufthansa i sindikat postigli su dogovor o povećanju plaća osoblja zračne luke
FRANKFURT - Njemački zračni prijevoznik Lufthansa i sindikat Verdi danas su nakon trodnevnog posredovanja, koje je uslijedilo nakon višetjednih pregovora, postigli dogovor o kolektivnom ugovoru za oko 25.000 zaposlenih u zračnoj luci, koji uključuje i povećanje plaća.
ITA Airways smanjio gubitke
POBOLJŠANJE
ITA Airways smanjio gubitke
RIM - Talijanski zrakoplovni prijevoznik ITA Airways lani je ostvario neto gubitak od pet milijuna eura, nakon što je godinu prije dosegnuo 486 milijuna eura.
H&M poslovnu godinu započeo s udvostručenjem dobiti
SJAJNE BROJKE
H&M poslovnu godinu započeo s udvostručenjem dobiti
STOCKHOLM - Švedski tekstilni div Hennes & Mauritz (H&M) u tri je mjeseca do kraja veljače ostvario 1,2 milijarde kruna (oko 105 milijuna eura) čiste dobiti, što je dvostruko više nego u istom razdoblju lani. Prihodi su pali za dva posto na 53,7 milijardi kruna (4,7 milijardi eura).
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE