GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Zaposlenicima Podravke dodatnih 1.500 kuna nagrade u prosincu

Zaposlenicima Podravke dodatnih 1.500 kuna nagrade u prosincu
NAGRADA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 24.12.2020 / 11:42
Autor: SEEbiz
KOPRIVNICA - Uprava Podravke donijela je odluku o isplati 1.500 kuna dodatne nagrade radnicima Podravke d.d. za doprinos poslovnim rezultatima u proteklih jedanaest mjeseci, što je već peta u nizu nagrada tijekom 2020. godine.

Time im ponovno zahvaljuje za trud i angažman u izuzetno zahtjevnim uvjetima poslovanja uslijed pandemije koronavirusa. 

Podravka je tijekom ove godine već četiri puta nagradila svoje zaposlenike. Tako su u ožujku ove godine zaposlenici u proizvodno logističkim cjelinama te direktno povezanim službama nagrađeni s 1.000 kuna neto za rad u tri smjene, s obzirom na tada povećane potrebe tržišta za Podravkinim proizvodima, a u srpnju je uz regres do visine maksimalnog neoporezivog iznosa od 3.000 kuna neto, također isplaćena nagrada svim zaposlenicima u iznosu od 1.000 kuna neto.

Jednokratna nagrada u iznosu od 1.000 kuna isplaćena je i u studenom s osnove ostvarenih rezultata poslovanja za prvih devet mjeseci ove te božićni dar za djecu do 15. godine života. Pored toga, u prosincu je uz mjesečnu plaću, a povodom Božićnih blagdana isplaćen i dodatak u iznosu 1.500 kuna.

„Unatoč svim izazovima koje nam je donijela pandemija koronavirusa, zahvaljujući prije svega našim zaposlenicima, njihovom vrijednom radu i odgovornom ponašanju kojim su čuvali svoje i zdravlje svojih kolega, Podravka je i ovu godinu bila uspješna u svakom segmentu svoga poslovanja. Stoga smo ih kontinuirano nagrađivali jer nam je njihovo zadovoljstvo uvijek na prvom mjestu i to ćemo činiti i ubuduće. S optimizmom iščekujemo novu godinu, uvjereni da ćemo zajedničkim trudom ostvariti sve zacrtane ciljeve i poslovne planove“, istaknuo je Marin Pucar, predsjednik Uprave Podravke.

Tagovi: Podravka, Marin Pucar, božićnica
PROČITAJ I OVO
Strane su tvrtke zbog odlaska iz Rusije izgubile čak 107 milijardi dolara
GUBICI
Strane su tvrtke zbog odlaska iz Rusije izgubile čak 107 milijardi dolara
LONDON - Korporacijski egzodus iz Rusije od njezine invazije na Ukrajinu 2022. koštao je strane tvrtke više od 107 milijardi dolara u otpisima i izgubljenim prihodima, pokazala je Reutersova analiza dokumenata i izjava tvrtki.
Spar otkrio kako ih je Orban pokušao reketariti, povlače kapital iz Mađarske
OTKRIĆA
Spar otkrio kako ih je Orban pokušao reketariti, povlače kapital iz Mađarske
BUDIMPEŠTA - Mađarski premijer Viktor Orbán i njegova vlada u središtu su skandala s austrijskom tvrtkom “Spar” koja posjeduje trgovačke lance u Mađarskoj i drugim zemljama.
Lufthansa i sindikat postigli su dogovor o povećanju plaća osoblja zračne luke
DOGOVOR
Lufthansa i sindikat postigli su dogovor o povećanju plaća osoblja zračne luke
FRANKFURT - Njemački zračni prijevoznik Lufthansa i sindikat Verdi danas su nakon trodnevnog posredovanja, koje je uslijedilo nakon višetjednih pregovora, postigli dogovor o kolektivnom ugovoru za oko 25.000 zaposlenih u zračnoj luci, koji uključuje i povećanje plaća.
ITA Airways smanjio gubitke
POBOLJŠANJE
ITA Airways smanjio gubitke
RIM - Talijanski zrakoplovni prijevoznik ITA Airways lani je ostvario neto gubitak od pet milijuna eura, nakon što je godinu prije dosegnuo 486 milijuna eura.
H&M poslovnu godinu započeo s udvostručenjem dobiti
SJAJNE BROJKE
H&M poslovnu godinu započeo s udvostručenjem dobiti
STOCKHOLM - Švedski tekstilni div Hennes & Mauritz (H&M) u tri je mjeseca do kraja veljače ostvario 1,2 milijarde kruna (oko 105 milijuna eura) čiste dobiti, što je dvostruko više nego u istom razdoblju lani. Prihodi su pali za dva posto na 53,7 milijardi kruna (4,7 milijardi eura).
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE