GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Zaposlenicima Plave Lagune isplaćene božićnice

Zaposlenicima Plave Lagune isplaćene božićnice
BOŽIĆNICE
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 17.12.2020 / 08:50
Autor: SEEbiz
POREČ - Plava Laguna isplatila je božićnice svojim zaposlenicima, kao i dar djetetu do 15. godine života.

Pravo na božićnicu ostvarili su u proporcionalnom iznosu do 1.300 kuna svi radnici koji su radili najmanje dva mjeseca u godini, a pravo na dar djetetu u visini od 600 kuna ostvarili su svi oni radnici koji su u radnom odnosu 15. prosinca.

„Izazovi prouzročeni pandemijom neminovno su zahtijevali prilagodbu i brzu reakciju u svim segmentima poslovanja s ciljem zadržavanja snažne financijske i operativne stabilnosti, zadržavanja stabilnosti radnog okruženja te, najvažnije, očuvanja radnih mjesta .
Plava Laguna uvijek teži biti odgovoran i korektan poslodavac, unatoč teškoćama s kojima smo se suočili ove godine. Upravo iz tog razloga osigurali smo božićnice i darove za djecu naših zaposlenika. I u ovim izazovnim okolnostima prioritet su nam, i uvijek će biti, naši radnici.

Također, želeći nagraditi zaposlenike koji su iznijeli najveći teret u realizaciji ove specifične godine, isplatili smo neoporezivu stimulaciju za ljetni rad do 3.000 kuna proporcionalno ostvarenim satima rada tijekom sezone“, ističu u Plavoj Laguni napominjući i da će nagraditi svoje jubilarce koji su u Plavoj Laguni proveli od 10 pa sve do dugih 45 godina s iznosima od 1.500 do 5.000 kuna.

„Ovim putem želim se od srca zahvaliti svim radnicima Plave Lagune na njihovim naporima i marljivom radu u realizaciji ove neizmjerno teške i izazovne godine. Hvala svima koji su stajali na usluzi gostima u ovim specifičnim vremenima. Vjerujem da smo i u ovoj, iznimno teškoj, poslovnoj godini bili pouzdan i vjerodostojan partner ostalim dionicima, našim poslovnim partnerima i članovima lokalne zajednice i da smo pokazali odgovornost u odnosu na preuzete obveze i međusobno uvažavanje. Ovim putem svima se iskreno zahvaljujem na uspješnoj suradnji tijekom ove godine. Sve mjere koje poduzimamo činimo u skladu s našim vrijednostima koje su iste već više od šest desetljeća – stabilnost, poštovanje, odgovornost te otvorenost i transparentnost prema svim dionicima. Naš glavni cilj je zadržati našu snažnu financijsku i operativnu stabilnost, nastaviti rasti i osigurati najbolje moguće radno okruženje za sve naše zaposlenike. Očuvanje radnih mjesta danas je upravo ono za čime bi trebala težiti svaka kompanija.

Uvjereni smo da ćemo zajedno prevladati ova izazovna vremena i spremno ući u novu sezonu. Naša financijska stabilnost omogućava nam da se, prije svega, dobro pripremimo za sezonu, da zadržimo kvalitetu, ali i da uložimo u novine i poboljšanje kvalitete proizvoda za naše goste“, poručio je predsjednik Uprave Dragan Pujas.

Tagovi: Plava Laguna, božićnice, hrvatski turizam, Dragan Pujas
PROČITAJ I OVO
Fini dodijeljeno bespovratnih 12 milijuna kuna za nadogradnju sustava eFondova
PROJEKTI
Fini dodijeljeno bespovratnih 12 milijuna kuna za nadogradnju sustava eFondova
ZAGREB - Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije, Središnja agencija za financiranje i ugovaranje programa i projekata EU (SAFU) i Financijska agencija (Fina) sklopili su u ponedjeljak ugovor o dodjeli bespovratnih gotovo 12 milijuna kuna za projekt “Održavanje i nadogradnja sustava eFondovi”, priopćeno je iz Ministarstva.
Slovenski ugostitelji protiv obveznih covid potvrda za goste
PROTIVLJENJE
Slovenski ugostitelji protiv obveznih covid potvrda za goste
LJUBLJANA - Slovenski ugostitelji u otvorenom su pismu vladi zatražili ukidanje obvezujućih covid potvrda, upozorivši da im pada promet, te da potvrde prema novim pravilima moraju imati i gosti koje poslužuju na terasama.
Iberia namjerava privremeno otpustiti trećinu radnika
REZOVI
Iberia namjerava privremeno otpustiti trećinu radnika
MADRID - Španjolska aviokompanija Iberia najavila je u ponedjeljak privremeno otpuštanje između 4000 i 5000 radnika od ukupno njih 15.200 zbog promjena u organizaciji kompanije i pada potražnje za letovima uslijed restrikcijskih mjera uzrokovanih koronavirusom.
Lufthansa najavila dokapitalizaciju radi otplate državnih potpora
KAPITAL
Lufthansa najavila dokapitalizaciju radi otplate državnih potpora
BERLIN - Njemačka zrakoplovna tvrtka Lufthansa najavila je povećanje kapitala u iznosu od 2,14 milijardi eura kako bi vratila dio državne pomoći koju je dobila u pandemiji covida 19 i poboljšala svoje financije.
Upravni odbor HGK pokreće izbor za predsjednika komore
HGK
Upravni odbor HGK pokreće izbor za predsjednika komore
ZAGREB - Upravni odbor Hrvatske gospodarske komore (HGK) odlučio je prije isteka mandata sadašnjeg predsjednika krenuti u izbore za novog predsjednika/icu HGK, a izborna skupština bi se trebala održati 4. listopada, najavio je u ponedjeljak predsjednik HGK Luka Burilović na skupštini Komore.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE