GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Zaposlenicima Plave Lagune isplaćene božićnice

Zaposlenicima Plave Lagune isplaćene božićnice
BOŽIĆNICE
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 17.12.2020 / 08:50
Autor: SEEbiz
POREČ - Plava Laguna isplatila je božićnice svojim zaposlenicima, kao i dar djetetu do 15. godine života.

Pravo na božićnicu ostvarili su u proporcionalnom iznosu do 1.300 kuna svi radnici koji su radili najmanje dva mjeseca u godini, a pravo na dar djetetu u visini od 600 kuna ostvarili su svi oni radnici koji su u radnom odnosu 15. prosinca.

„Izazovi prouzročeni pandemijom neminovno su zahtijevali prilagodbu i brzu reakciju u svim segmentima poslovanja s ciljem zadržavanja snažne financijske i operativne stabilnosti, zadržavanja stabilnosti radnog okruženja te, najvažnije, očuvanja radnih mjesta .
Plava Laguna uvijek teži biti odgovoran i korektan poslodavac, unatoč teškoćama s kojima smo se suočili ove godine. Upravo iz tog razloga osigurali smo božićnice i darove za djecu naših zaposlenika. I u ovim izazovnim okolnostima prioritet su nam, i uvijek će biti, naši radnici.

Također, želeći nagraditi zaposlenike koji su iznijeli najveći teret u realizaciji ove specifične godine, isplatili smo neoporezivu stimulaciju za ljetni rad do 3.000 kuna proporcionalno ostvarenim satima rada tijekom sezone“, ističu u Plavoj Laguni napominjući i da će nagraditi svoje jubilarce koji su u Plavoj Laguni proveli od 10 pa sve do dugih 45 godina s iznosima od 1.500 do 5.000 kuna.

„Ovim putem želim se od srca zahvaliti svim radnicima Plave Lagune na njihovim naporima i marljivom radu u realizaciji ove neizmjerno teške i izazovne godine. Hvala svima koji su stajali na usluzi gostima u ovim specifičnim vremenima. Vjerujem da smo i u ovoj, iznimno teškoj, poslovnoj godini bili pouzdan i vjerodostojan partner ostalim dionicima, našim poslovnim partnerima i članovima lokalne zajednice i da smo pokazali odgovornost u odnosu na preuzete obveze i međusobno uvažavanje. Ovim putem svima se iskreno zahvaljujem na uspješnoj suradnji tijekom ove godine. Sve mjere koje poduzimamo činimo u skladu s našim vrijednostima koje su iste već više od šest desetljeća – stabilnost, poštovanje, odgovornost te otvorenost i transparentnost prema svim dionicima. Naš glavni cilj je zadržati našu snažnu financijsku i operativnu stabilnost, nastaviti rasti i osigurati najbolje moguće radno okruženje za sve naše zaposlenike. Očuvanje radnih mjesta danas je upravo ono za čime bi trebala težiti svaka kompanija.

Uvjereni smo da ćemo zajedno prevladati ova izazovna vremena i spremno ući u novu sezonu. Naša financijska stabilnost omogućava nam da se, prije svega, dobro pripremimo za sezonu, da zadržimo kvalitetu, ali i da uložimo u novine i poboljšanje kvalitete proizvoda za naše goste“, poručio je predsjednik Uprave Dragan Pujas.

Tagovi: Plava Laguna, božićnice, hrvatski turizam, Dragan Pujas
PROČITAJ I OVO
Visoki trgovački sud uvažio žalbu Fortenova grupe
ŽALBA
Visoki trgovački sud uvažio žalbu Fortenova grupe
ZAGREB - Trgovački sud u Zagrebu ponovno će po jučer objavljenom rješenju Visokog trgovačkog suda odlučivati o osnovanosti potraživanja Ivice Todorića u iznosu od 4,1 milijardi kuna od Agrokor projekata u stečaju.
Butković: Nećemo dopustiti neravnopravan položaj Croatia Airlinesa
JASNA PORUKA
Butković: Nećemo dopustiti neravnopravan položaj Croatia Airlinesa
ZAGREB - Nakon objave da Ryanair dolazi u Zagreb, ministar prometa Oleg Butković najavio je za sljedeći tjedan sastanak s upravom Međunarodne zračne luke Zagreb.
Herceg: Iznenađeni smo iznosom koji smo dobili nakon dogovora s vladom
VELEDROGERIJE
Herceg: Iznenađeni smo iznosom koji smo dobili nakon dogovora s vladom
ZAGREB - To znači da bi se obaveze prema lijekarnama plaćale u 120 dana, a prema bolnicama u 180 dana'', rekao je predsjednik Uprave Medike
Ruska kompanija potvrdila interesovanje za preuzimanje Laste
PISMO NAMERE
Ruska kompanija potvrdila interesovanje za preuzimanje Laste
BEOGRAD – Ruska kompanija „Sinara-Transportne mašine“ je, samo deset dana nakon posete „Lasti“, poslala pismo o namerama i tim postupkom pokazala svoju zainteresovanost za kupovinu najstarijeg i najvećeg srpskog saobraćajnog preduzeća, čija bi privatizacija trebalo da se oglasi do kraja juna.
U Srbiji krenula proizvodnja Sputnjika V
CJEPIVO
U Srbiji krenula proizvodnja Sputnjika V
BEOGRAD - Ruski fond za direktna ulaganja (RDIF) objavio je na svojim internetskim stranicama da je s Institutom "Torlak" pokrenuo proizvodnju ruskog cjepiva Sputnjik V u Srbiji.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE