GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Zaposlenici Infobipa rade od kuće

Zaposlenici Infobipa rade od kuće
OPREZ
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 26.02.2020 / 19:09
Autor: SEEbiz / Glas Istre
VODNJAN - Zaposlenici Infobipa zbog koronavirusa od danas rade od kuće.

"Kao odgovorna kompanija kojoj je na prvom mjestu, kako zdravlje zaposlenika i njihovih obitelji, tako i sigurnost šire zajednice, poduzeli smo niz konkretnih koraka koji za cilj imaju sprječavanje pojavnosti i eventualnog širenja virusa.

Interni krizni tim svakodnevno, iz minute u minutu, prati događanja i pravodobno informira sve zaposlenike o aktualnostima kroz više internih komunikacijskih kanala. Preventivno svi zaposlenici iz Infobipovih ureda u Hrvatskoj, u Vodnjanu, Zagrebu, Rijeci i Splitu, u naredna dva tjedna radit će od kuće, odnosno neće dolaziti na radno mjesto. Ista preventivna mjera vrijedi i za naše zaposlenike u našim uredima u Kini i Italiji, dok za druge urede diljem svijeta redovno pratimo razvoj situacije s koronavirusom i preporuke Svjetske zdravstvene organizacije, kao i preporuke tijela na nacionalnim razinama.

Otkazali smo i odgodili sva međunarodna putovanja, otkazali smo sva planirana događanja u svim našim uredima u Hrvatskoj, kao i posjete poslovnim partnerima. Navedene mjere bit će na snazi sukladno razvijanju situacije.

Infobip je digitalna kompanija, čija je platforma u "cloudu", te će se svi radni procesi i poslovanje nastaviti neometano obavljati. Tvrtka spremno dočekuje ovakve situacije, te uz pomoć brojnih komunikacijskih kanala i digitalnih "toolova" u prilici je omogućiti tekstualnu i video komunikaciju među zaposlenicima i od kuće.

Redovito obavještavamo zaposlenike o svim novostima i najnovijim odlukama te im dajemo upute za odgovorno ponašanje u radnoj okolini i zajednici. Nastavljamo i dalje pratiti razvoj događanja oko koronavirusa, kako u Hrvatskoj i susjednim zemljama, tako i na globalnoj razini", rekli su iz Infobipa.

Tagovi: Infobip, koronavirus
PROČITAJ I OVO
S&P srezao izglede kreditnog rejtinga Zagrebačkog hodinga
REJTING
S&P srezao izglede kreditnog rejtinga Zagrebačkog hodinga
ZAGREB - Međunarodna kreditna agencija Standard & Poors u srijedu, 1. travnja 2020., korigirala je izglede kreditnog rejtinga Zagrebačkog holdinga na 'B +' s negativnim izgledima na tekuću likvidnost.
Kina zabranila izvoz medicinske opreme proizvođačima koji ne posjeduju dozvolu u Kini
ZABRANE
Kina zabranila izvoz medicinske opreme proizvođačima koji ne posjeduju dozvolu u Kini
PEKING – Nakon kritika pojedinih zemalja na kvalitetu medicinske opreme, Kina je ograničila izvoz samo na one kineske proizvođače koji posjeduju odobrenje Nacionalne administracije za medicinske proizvode.
Bolt pokreće dostavu u pet hrvatskih gradova
DOSTAVA
Bolt pokreće dostavu u pet hrvatskih gradova

ZAGREB - Europska platforma za pružanje usluge prijevoza na zahtjev Bolt, od četvrtka pokreće uslugu dostave u Zagrebu, Splitu, Rijeci, Osijeku, Zadru i Dubrovniku, priopćili su iz Bolta.

Henkel zatvara fabriku u Kruševcu na dve nedelje
ZATVARANJE
Henkel zatvara fabriku u Kruševcu na dve nedelje
BEOGRAD - Kompanija Henkel Srbija objavila je da će svoju fabriku u Kruševcu zatvoriti na dve nedelje, u cilju zaštite zdravlja i bezbednosti svojih zaposlenih.
Tko je najbliži razvoju cjepiva protiv koronavirusa?
UTRKA
Tko je najbliži razvoju cjepiva protiv koronavirusa?

LONDON - Od medicinskog osoblja posve iscrpljenog zbrinjavanjem na desetine tisuća oboljelih od covida-19 do milijarda ljudi zatvorenih u kućama kako bi usporili pandemiju, svi iščekuju samo jedno - cjepivo.

@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE