GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Zagreb i Seoul od rujna će biti povezani tri puta tjedno

Zagreb i Seoul od rujna će biti povezani tri puta tjedno
LETOVI
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 30.05.2018 / 11:40
Autor: SEEbiz
ZAGREB - Korean Air, najveći zrakoplovni prijevoznik iz Južne Koreje koji leti prema 123 destinacije i spaja 43 zemlje svijeta, od rujna ove godine tri će puta tjedno povezivati glavni južnokorejski grad Seoul i Zagreb, i to do kraja ljetnog i u zimskom redu letenja. Karte za spomenutu liniju će uskoro biti u prodaji.

Linija Seoul - Zagreb će do kraja ljetnog reda letenja letenja biti izravna, a od zimskog reda letenja linija će u povratku ići preko Züricha (Seoul-Zagreb-Zurich-Seoul). Korean Air će za Zagreb u rujnu i listopadu letjeti zrakoplovom tipa Airbus A330-200 i to utorkom, četvrtkom i subotom, s polaskom iz Seoula (ICN) u 11:05, dolaskom u Zagreb u 15:45. Iz Zagreba povratak će biti u 17:00 te dolazak u Seoul idući dan u 10:30.

Od zimskog reda letenja Korean Air će letjeti zrakplovom tipa Boeing 787-9 – Dreamliner kapaciteta 269 sjedala. Linija će letjeti ponedjeljkom, srijedom i petkom sa polaskom iz Seoula u 11:25, dolaskom u Zagreb u 14:55, iz Zagreba avion će ići za Zurich u 17:00, doći će u Zurich u 18:40 odakle će u 20:55 ići prema Seoulu u koji dolazi u 15:35.

Ovo je već treća cjelogodišnja linija iz Zagreba prema Aziji. Emirates leti jednom dnevno za Dubai te Qatar Airways dva puta dnevno za Dohu.

Spomenuta linija Seoul – Zagreb dolazi u vrijeme turističkog „booma" Zagreba te značajnog povećanja broja turista iz Južne Koreje – njih gotovo pola milijuna posjetilo je Hrvatsku prošle godine. Uz to, još jedna nova linija u Zagrebu pridonijet će dodatnom povećanju prometa Zračne luke Franjo Tuđman koje se kontinuirano bilježi od otvorenja novog putničkog terminala. Tako je zagrebačka zračna luka nedavno dočekala ovogodišnjeg milijuntog putnika, čak 13 dana ranije nego ikad u povijesti, a od početka godine do danas zabilježen kumulativni rast broja putnika od 11%.

Povećanje broja putnika prate i pozitivni rezultati istraživanja zadovoljstva putnika i nagrade struke.

Tagovi: Korean Air, Zračna luka Zagreb, Emirates, Qatar Airways
PROČITAJ I OVO
Jadranski luksuzni hoteli otvaraju hotele u Dubrovniku
HOTELIJERI
Jadranski luksuzni hoteli otvaraju hotele u Dubrovniku
DUBROVNIK - Iz grupacije Jadranskih luksuznih hotela su izvijestili  kako počinju s otvaranjem hotela u Dubrovniku.
Britanija mora dogovoriti zračne mostove, poručuju kompanije
ZRAČNI PRIJEVOZ
Britanija mora dogovoriti zračne mostove, poručuju kompanije
LONDON - Britanska vlada mora što prije sa zemljama niskog koronarizika sklopiti sporazume o 'zračnim mostovima' kako bi smanjila štete u gospodarstvu, prenose britanski mediji poruku čelnika aviokompanija i turoperatora.
Valamar otvorio kampove, podiže standarde higijene
SEZONA
Valamar otvorio kampove, podiže standarde higijene
POREČ - Valamar Riviera, najveće turističko poduzeće u Hrvatskoj, započelo je s otvaranjem turističkih objekata 22. svibnja otvorenjem Lanterna Premium Camping Resort u Poreču i restorana La Pentola u Rapcu.
Zadar dobio europska sredstva za projekt Izgradnje infrastrukture poduzetničke zone Crno
EU NOVAC
Zadar dobio europska sredstva za projekt Izgradnje infrastrukture poduzetničke zone Crno
ZADAR - Grad Zadar dobio je europska sredstva za projekt Izgradnje infrastrukture poduzetničke zone Crno - faza I i za projekt Razvoja i implementacije inteligentnog prometnog sustava i rekonstrukcije prometnice sa prioritizacijom vozila javnog prijevoza i biciklističkom stazom u gradu Zadru.
Petnaest savjeta za postizanje efikasnosti u razdoblju niske popunjenosti hotela
HOTELI
Petnaest savjeta za postizanje efikasnosti u razdoblju niske popunjenosti hotela
ZAGREB - Slijedom aktualnih događanja širom svijeta svi su poslovni prostori - od ureda preko hotela do shopping centara - prešli u stanje niske popunjenosti, pri čemu su neki gotovo prazni.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE