GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Wizz Air: Od jula devet novih linija iz Beograda

Wizz Air: Od jula devet novih linija iz Beograda
LINIJE
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 16.06.2020 / 17:33
Autor: SEEbiz / Tanjug
BEOGRAD - Niskotarifna avio kompanija Wizz Air od jula uspostavlja devet novih linija iz Beograda i leteće do Hamburga, Brisela, Barselone, Kelna, Milana, Turka, Lisabona, Fridrihshafena i Osla, saopštio je u Beogradu generalni direktor te kompanije Jozef Varadi.

On je na konferenciji za medije na beograskom aerodromu “Nikola Tesla” najavio i da Wiž Air širi flotu aviona u Srbiji time što će beogradskoj bazi početkom jula biti dodat novi avion Airbus A321.

Varadi je kazao i da će u avgustu i druga dva aviona A320 Wizz Aira u Srbiji biti zamenjena istim modelom Airbus 321.

Na nove destinacije i širenje flote, ističe Varadi, kompanija se odlučila zbog dobrog poslovanja u Srbiji i time što putnici iz naše zemlje preko te avio kompanije traže kartu i mesto više, ali i nove destinacije.

Uprkos najavama pojedinih kompanija da će cene avio karata zbog pandemije virusa korona biti skuplje, Varadi najavljuje da se u komapniji Wiž Air to neće dogoditi, već, kaže, da će karte biti jeftinije.

Prema njegovim rečima, to će biti način da se putnici motivišu i da im se vrati poverenje da ponovo putuju avionom.

Kompanija se kako je saopšteno, prilagođava merama za suzbijanje koronavirusa, pa je nedavno najavila niz pojačanih higijenskih mera. Kao deo novih protokola, tokom leta, kabinsko osoblje i putnici moraju da nose zaštitne maske, a kabinsko osoblje takođe mora da nosi rukavice. Avioni Wizz Air-a redovno prolaze kroz proces industrijskog čišćenja suvom maglom sa antivirusnim rastvorom i nakon strogog dnevnog rasporeda čišćenja, svi avioni se dezinfikuju tokom noći sa istim antivirusnim rastvorom.

Sanitarne vlažne maramice daju se svakom putniku po ulasku u avion, svi magazini su uklonjeni iz aviona i preporučuje se da se svaka kupovina u avionu obavi beskontaktnim plaćanjem. Od putnika se zahteva da poštuju mere fizičkog distanciranja koje su donete od strane lokalnih nadležnih zdravstvenih institucija i podstiču se da sve kupovine obave pre leta onlajn (prijava prtljaga, WIZZ Priority, brza traka), kako bi se smanjio svaki mogući fizički kontakt na aerodromu. Za više informacija pogledajte ovde Wizz Air-ov novi video o zdravlju i bezbednosti.

Dodavanjem opcije Wizz Flex prilikom rezervacije, putnici mogu da budu sigurni da će, ukoliko se okolnosti promene ili ukoliko žele da promene datum putovanja, moći da rezervišu bilo koji WIZZ let po izboru. U ovim nesigurnim vremenima je važno da se smanji briga i da se obezbedi dodatni nivo zaštite putničkih rezervacija.

Tagovi: Wizz Air, Beograd, Airbus A321, Aerodrom Nikola Tesla
PROČITAJ I OVO
Sandoz u Ljubljani počeo izgradnju centra za razvoj bioloških lijekova
INVESTICIJE
Sandoz u Ljubljani počeo izgradnju centra za razvoj bioloških lijekova
LJUBLJANA - Švicarska farmaceutska kompanija Sandoz položila je kamen temeljac za centar za razvoj sličnih bioloških lijekova u Ljubljani. Osigurat će 200 novih radnih mjesta, a vrijednost investicije je 90 milijuna eura.
Krčki pršut Žužić šampion jubilarnih 10. Dana hrvatskog pršuta u Zagrebu
ŠAMPIONI
Krčki pršut Žužić šampion jubilarnih 10. Dana hrvatskog pršuta u Zagrebu
ZAGREB – Vjekoslav Žužić, vlasnik Mesnice marketi Žužić, ove godine službeno ima najbolji pršut! Šampionska titula za njegov savršeni krčki pršut, pripala mu je na 10. Danima hrvatskog pršuta koji se ove godine održavaju u Zagrebu.
Lufthansa privremeno obustavlja letove za Izrael i Irak zbog sukoba
ODLUKE
Lufthansa privremeno obustavlja letove za Izrael i Irak zbog sukoba
FRANKFURT - Njemačka zrakoplovna kompanija Lufthansa i njezine podružnice Swiss i Austrian Airlines privremeno su obustavile sve letove prema Izraelu i Iraku zbog aktualnog sukoba na Bliskom istoku.
Croatia Airlines obavio prve letove s održivim zrakoplovnim gorivom
GORIVO
Croatia Airlines obavio prve letove s održivim zrakoplovnim gorivom
ZAGREB - Prema EU-ovoj regulativi, svi dobavljači aviogoriva bit će obvezni osigurati isporuke SAF goriva, a zračni prijevoznici morat će ga koristiti unutar EU-a.
Glovo suspendirao planove za širenje u Albaniji
ODLUKE
Glovo suspendirao planove za širenje u Albaniji
TIRANA - Španjolski Glovo, dio njemačke online tvrtke za dostavu hrane Delivery Hero, priopćio je da je odlučio privremeno obustaviti svoje širenje na albansko tržište.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE