GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Wizz Air obnovio letove za Crnu Goru

Wizz Air obnovio letove za Crnu Goru
LETOVI
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 09.06.2020 / 22:39
Autor: SEEbiz / CDM
PODGORICA - U Crnu Goru danas su avionom kompanije Wizz Air stigli prvi turisti iz Budimpešte. Tokom dana očekuje se da slete i turisti iz Memingema.

“Veoma smo zadovoljni što u Crnu Goru stiže prvi avion iz Budimpešte avio kompanije Wiz Air. Danas očekujemo 36 putnika na ovom letu iz Budimpešte, a kasnije tokom dana očekujemo oko 130 putnika iz Memingema. Ista ova rotacija biće i 13. juna”, kazala je PR Aerodroma Crne Gore Marina Miketić Nikolić.

Ona je podsjetila i da prvi let crnogorske nacionalne aviokompanije kreće 12. juna za Ljubljanu, 14. juna za Frankfurt, 15. juna za Beč, 16. juna za Pariz, 17. juna za Cirih, 20. juna za Dizeldorf i Kopenhagen, a 21. za Minhen i Hanover.

Veoma smo srećni što dočekujemo prve komercijalne avione; dolazak putnika mnogo znači za naše preduzeće, turizam i napredak zemlje uopšte”, kazala je Miketić Nikolić.

Ona je istakla da su u ACG optimisti da će već od sredine mjeseca biti sve više vazduhoplova odnosno putnika, sudeći po najavama aviokompanija i činjenice da je Crna Gora Corona free destinacija.

“Ne možemo u situaciji sa kojom se suočava cijela Evropa imati isti broj letova kao prošle godine u ovo vrijeme. To je rekordna godina sa oko 2,7 miliona putnika. Na osnovu činjenice da smo ovog januara imali skoro 20 odsto više putnika nego 2019. i da je trebalo da otvorimo nekoliko sasvim novih linija, očekivali smo da 2020. bude zlatna godina za poslovanje ACG. Nažalost, situacija je zbog Korona virusa drugačija, no ipak smo optimisti i svim putnicima želimo srdačnu dobrodošlicu”, kazala je Miketić Nikolić.

Tagovi: Wizz Air, Aerodrom Podgorica, Marina Miketić Nikolić, Aerodromi Crne Gore, crnogorski turizam
PROČITAJ I OVO
Osmi avion tipa ATR 72-600 u floti Air Serbije
FLOTA
Osmi avion tipa ATR 72-600 u floti Air Serbije
BEOGRAD - Osmi avion Air Serbije tipa ATR 72-600, sleteo je danas na beogradski aerodrom i posle obaveznih procedura trebalo bi da uđe u saobraćaj Air Serbije u narednim danima. Nova letelica ima devet godina i nosi registarsku oznaku YU-ASF.
Siemens planira novi sveučilišni istraživački centar u blizini Münchena
PLANOVI
Siemens planira novi sveučilišni istraživački centar u blizini Münchena
MUNCHEN - Njemačka inženjerska grupa Siemens priopćila je u srijedu da će otvoriti novi centar za istraživanje i inovacije u satelitskom kampusu Tehničkog sveučilišta u Münchenu.
Ikea podigla plaće u Hrvatskoj
PLAĆE
Ikea podigla plaće u Hrvatskoj
ZAGREB - Skandinavski divovi koji prodaju namještaj i kućne potrepštine ostvarili su protekle godine snažan poslovni rast na tržištu Hrvatske.
Fortenova menadžerima isplaćuje bonuse
BONUSI
Fortenova menadžerima isplaćuje bonuse
ZAGREB - Upravni odbor Fortenove odlučio je menadžmentu isplatiti bonuse za ostvarene poslovne rezultate u protekloj poslovnoj godini.
Johnson & Johnson nadmašio očekivanja analitičara
BOLJE OD OČEKIVANJA
Johnson & Johnson nadmašio očekivanja analitičara
NEW YORK - Američki zdravstveni konglomerat Johnson & Johnson premašio je očekivanja analitičara svojim rezultatima u prvom kvartalu ove godine.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE