GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Wizz Air najavio novu bazu i šrenje poslovanja na Aerodromu Doncaster Sheffield

Wizz Air najavio novu bazu i šrenje poslovanja na Aerodromu Doncaster Sheffield
ŠIRENJE
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 14.08.2020 / 17:51
Autor: SEEbiz
BUDIMPEŠTA - Wizz Air je danas najavio novu bazu na Aerodromu Doncaster Sheffield, drugu po redu poslije London Lutona za Wizz Air UK, avio-prijevoznika u okviru ove grupacije koji je registriran sa sjedištem u UK.

U tu svrhu će jedan avion tipa Airbus A320 biti dodijeljen aerodromu u Yorkshireu, a pored postojećih deset linija s Doncaster Sheffielda pokreće se i sedam novih.

Prvi let Wizz Aira s Aerodroma Doncaster Sheffield je obavljen prije više od četrnaest godina i od tada je WIZZ prerastao u najvećeg prijevoznika na ovom aerodromu, s preko milijun putnika koji svake godine lete na ultra-niskotarifnim linijima ove avio-kompanije u centralnoj i istočnoj Europi. Zahvaljući otvaranju nove baze na Aerodromu Doncaster Sheffield, Wizz Air će ostvariti vezu sa novim destinacijama, uključujući Alicante i Malaga u Španjolskoj, Larnaca na Cipru, Faro u Portugalu, Lublin u Poljskoj, Kosice u Slovačkoj i Suceava u Rumunjskoj. Karte se već mogu kupiti na site-u wizzair.com ili WIZZ mobilnoj aplikaciji po početnoj cijeni od samo 17,99 funti**.

Otvaranjem nove baze Wizz Aira UK na Doncaster Sheffield Wizz Air će proširiti godišnji kapacitet Aerodroma Doncaster Sheffield za 150.000 mjesta, čime će domaćim putnicima ponuditi još pristupačnije i privlačnije mogućnosti putovanja, ali će i doprinjeti razvoju lokalne ekonomije otvaranjem novih radnih mesta, točnije više od 36 direktnih i preko 110 inderektnih radnih mjesta u Doncasteru.

Uz ovaj novi, Wizz Air sada ima 11 aviona koji su stalno bazirani u UK, a pokretanje novih linija sa Doncaster Sheffielda znači da WIZZ ima blizu 1,8 milijuna slobodnih mjesta na raspolaganju na 107 linija iz UK do kraja 2020. godine. Otvaranje ove nove baze je uslijedilo nakon Wizz Airove nedavne najave novih baza u Bacău, Dortmundu, Lviv, Larnaca, Milan-Malpensa, Tirani, Saint Petersburg i pokretanja preko 200 novih linija od travnja 2020. godine.

Ovo proširenje poslovanja dolazi sa novom erom putovanja pod posebnim sanitarnim uvjetima u koju Wizz Air uvodi ovaj sektor izjavivši ,da letenju’ i primjenjujući stroge zdravstvene i higijenske mjere u cilju zaštite putnika i posade. Pored toga što HEPA filteri u svim Wizz Air avionima već eliminiraju 99,7% virusa i bakterija iz zraka, Wizz Airovi novi protokoli podržavaju mjere fizičke distance, osiguravajući ultra-čisto okruženje tijekom leta i smanjuju svu nepotrebnu interakciju i fizički kontakt između ljudi, tako da putnici WIZZ-a mogu biti sigurni da sigurno putuju do svoje destinacije.

Tagovi: Wizz Air, Aerodrom Doncaster Sheffield
PROČITAJ I OVO
Air Serbia izmirila obaveze prema kreditoru EA Partners I
KREDITI
Air Serbia izmirila obaveze prema kreditoru EA Partners I
BEOGRAD - Air Serbia je izmirila sve svoje preostale obaveze prema EA Partners I u iznosu od 57,62 miliona dolara po osnovu dugoročnog kredita koji je uzet 2015. godine.
Krizni štab ublažio mere: Produžen rad kafića do 23 časa
KAFIĆI
Krizni štab ublažio mere: Produžen rad kafića do 23 časa
BEOGRAD - Krizni štab za borbu protiv korona virusa doneo je odluku o ublažavanju mera zbog stabilne epidemijske situacije u Srbiji.
Stožer ima novi zahtjev: Glazba u kafićima mora biti tiša, jer buka doprinosi širenju virusa
VAN PAMETI
Stožer ima novi zahtjev: Glazba u kafićima mora biti tiša, jer buka doprinosi širenju virusa
ZAGREB - Nacionalni stožer civilne zaštite priprema novu mjeru oko koje će se svakako lomiti koplja – od ugostitelja će tražiti stišavanje glazbe u u kafićima, kako bi to pridonijelo smanjenju širenja koronavirusa.
AD Plastik: Ugovoreno 14,1 milijuna eura novih poslova
POSLOVI
AD Plastik: Ugovoreno 14,1 milijuna eura novih poslova
SOLIN - Riječ je o poslovima za PSA Grupu u Srbiji, tvrtku TOGG u Turskoj te VW i Renault-Nissan-AvtoVAZ u Rusiji.  Proizvodnja aspektnih komada interijera za novo vozilo Alfa Romeo Tonale ugovorena s FCA Grupom odvijat će se u Hrvatskoj.
Iberia za ovu godinu završila s prometovanjem prema Hrvatskoj
POTEZI
Iberia za ovu godinu završila s prometovanjem prema Hrvatskoj
ZAGREB - Španjolska Iberia 27. rujna odradila je svoj posljednji let prema Dubrovniku. To je ujedno bila jedina linija ove aviokompanije prema Hrvatskoj u ovogodišnjem ljetnom redu letenja.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE