GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Wizz Air najavio novu bazu i šrenje poslovanja na Aerodromu Doncaster Sheffield

Wizz Air najavio novu bazu i šrenje poslovanja na Aerodromu Doncaster Sheffield
ŠIRENJE
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 14.08.2020 / 17:51
Autor: SEEbiz
BUDIMPEŠTA - Wizz Air je danas najavio novu bazu na Aerodromu Doncaster Sheffield, drugu po redu poslije London Lutona za Wizz Air UK, avio-prijevoznika u okviru ove grupacije koji je registriran sa sjedištem u UK.

U tu svrhu će jedan avion tipa Airbus A320 biti dodijeljen aerodromu u Yorkshireu, a pored postojećih deset linija s Doncaster Sheffielda pokreće se i sedam novih.

Prvi let Wizz Aira s Aerodroma Doncaster Sheffield je obavljen prije više od četrnaest godina i od tada je WIZZ prerastao u najvećeg prijevoznika na ovom aerodromu, s preko milijun putnika koji svake godine lete na ultra-niskotarifnim linijima ove avio-kompanije u centralnoj i istočnoj Europi. Zahvaljući otvaranju nove baze na Aerodromu Doncaster Sheffield, Wizz Air će ostvariti vezu sa novim destinacijama, uključujući Alicante i Malaga u Španjolskoj, Larnaca na Cipru, Faro u Portugalu, Lublin u Poljskoj, Kosice u Slovačkoj i Suceava u Rumunjskoj. Karte se već mogu kupiti na site-u wizzair.com ili WIZZ mobilnoj aplikaciji po početnoj cijeni od samo 17,99 funti**.

Otvaranjem nove baze Wizz Aira UK na Doncaster Sheffield Wizz Air će proširiti godišnji kapacitet Aerodroma Doncaster Sheffield za 150.000 mjesta, čime će domaćim putnicima ponuditi još pristupačnije i privlačnije mogućnosti putovanja, ali će i doprinjeti razvoju lokalne ekonomije otvaranjem novih radnih mesta, točnije više od 36 direktnih i preko 110 inderektnih radnih mjesta u Doncasteru.

Uz ovaj novi, Wizz Air sada ima 11 aviona koji su stalno bazirani u UK, a pokretanje novih linija sa Doncaster Sheffielda znači da WIZZ ima blizu 1,8 milijuna slobodnih mjesta na raspolaganju na 107 linija iz UK do kraja 2020. godine. Otvaranje ove nove baze je uslijedilo nakon Wizz Airove nedavne najave novih baza u Bacău, Dortmundu, Lviv, Larnaca, Milan-Malpensa, Tirani, Saint Petersburg i pokretanja preko 200 novih linija od travnja 2020. godine.

Ovo proširenje poslovanja dolazi sa novom erom putovanja pod posebnim sanitarnim uvjetima u koju Wizz Air uvodi ovaj sektor izjavivši ,da letenju’ i primjenjujući stroge zdravstvene i higijenske mjere u cilju zaštite putnika i posade. Pored toga što HEPA filteri u svim Wizz Air avionima već eliminiraju 99,7% virusa i bakterija iz zraka, Wizz Airovi novi protokoli podržavaju mjere fizičke distance, osiguravajući ultra-čisto okruženje tijekom leta i smanjuju svu nepotrebnu interakciju i fizički kontakt između ljudi, tako da putnici WIZZ-a mogu biti sigurni da sigurno putuju do svoje destinacije.

Tagovi: Wizz Air, Aerodrom Doncaster Sheffield
PROČITAJ I OVO
Dioničarima Zavarovalnice Triglav smiješi se dividenda od 1,75 eura
DIVIDENDA
Dioničarima Zavarovalnice Triglav smiješi se dividenda od 1,75 eura
LJUBLJANA - Uprava i nadzorni odbor Zavarovalnice Triglav na ovogodišnjoj će skupštini dioničara, koja se očekuje početkom lipnja, predložiti isplatu dividende u iznosu od 1,75 eura bruto po dionici.
Podravka potvrdila da je u užem krugu za Fortenovin poljoprivredni biznis
POTVRDA
Podravka potvrdila da je u užem krugu za Fortenovin poljoprivredni biznis
KOPRIVNICA - Podravka je poslijepodne potvrdila da je u užem krugu za Fortenovin poljoprivredni biznis.
Fortenova odabrala kandidate za kupce poljoprivrednog biznisa
KANDIDATI
Fortenova odabrala kandidate za kupce poljoprivrednog biznisa
ZAGREB - Fortenova je izvijestila kako je od niza potencijalnih kupaca svojih tvrtki Belja, PIK Vinkovaca, Vupika i Vinke probrala najizglednije ponuđače nad kojima će napraviti dubinsko snimanje.
Strane su tvrtke zbog odlaska iz Rusije izgubile čak 107 milijardi dolara
GUBICI
Strane su tvrtke zbog odlaska iz Rusije izgubile čak 107 milijardi dolara
LONDON - Korporacijski egzodus iz Rusije od njezine invazije na Ukrajinu 2022. koštao je strane tvrtke više od 107 milijardi dolara u otpisima i izgubljenim prihodima, pokazala je Reutersova analiza dokumenata i izjava tvrtki.
Spar otkrio kako ih je Orban pokušao reketariti, povlače kapital iz Mađarske
OTKRIĆA
Spar otkrio kako ih je Orban pokušao reketariti, povlače kapital iz Mađarske
BUDIMPEŠTA - Mađarski premijer Viktor Orbán i njegova vlada u središtu su skandala s austrijskom tvrtkom “Spar” koja posjeduje trgovačke lance u Mađarskoj i drugim zemljama.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE