GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Wizz Air najavio novu bazu i šrenje poslovanja na Aerodromu Doncaster Sheffield

Wizz Air najavio novu bazu i šrenje poslovanja na Aerodromu Doncaster Sheffield
ŠIRENJE
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 14.08.2020 / 17:51
Autor: SEEbiz
BUDIMPEŠTA - Wizz Air je danas najavio novu bazu na Aerodromu Doncaster Sheffield, drugu po redu poslije London Lutona za Wizz Air UK, avio-prijevoznika u okviru ove grupacije koji je registriran sa sjedištem u UK.

U tu svrhu će jedan avion tipa Airbus A320 biti dodijeljen aerodromu u Yorkshireu, a pored postojećih deset linija s Doncaster Sheffielda pokreće se i sedam novih.

Prvi let Wizz Aira s Aerodroma Doncaster Sheffield je obavljen prije više od četrnaest godina i od tada je WIZZ prerastao u najvećeg prijevoznika na ovom aerodromu, s preko milijun putnika koji svake godine lete na ultra-niskotarifnim linijima ove avio-kompanije u centralnoj i istočnoj Europi. Zahvaljući otvaranju nove baze na Aerodromu Doncaster Sheffield, Wizz Air će ostvariti vezu sa novim destinacijama, uključujući Alicante i Malaga u Španjolskoj, Larnaca na Cipru, Faro u Portugalu, Lublin u Poljskoj, Kosice u Slovačkoj i Suceava u Rumunjskoj. Karte se već mogu kupiti na site-u wizzair.com ili WIZZ mobilnoj aplikaciji po početnoj cijeni od samo 17,99 funti**.

Otvaranjem nove baze Wizz Aira UK na Doncaster Sheffield Wizz Air će proširiti godišnji kapacitet Aerodroma Doncaster Sheffield za 150.000 mjesta, čime će domaćim putnicima ponuditi još pristupačnije i privlačnije mogućnosti putovanja, ali će i doprinjeti razvoju lokalne ekonomije otvaranjem novih radnih mesta, točnije više od 36 direktnih i preko 110 inderektnih radnih mjesta u Doncasteru.

Uz ovaj novi, Wizz Air sada ima 11 aviona koji su stalno bazirani u UK, a pokretanje novih linija sa Doncaster Sheffielda znači da WIZZ ima blizu 1,8 milijuna slobodnih mjesta na raspolaganju na 107 linija iz UK do kraja 2020. godine. Otvaranje ove nove baze je uslijedilo nakon Wizz Airove nedavne najave novih baza u Bacău, Dortmundu, Lviv, Larnaca, Milan-Malpensa, Tirani, Saint Petersburg i pokretanja preko 200 novih linija od travnja 2020. godine.

Ovo proširenje poslovanja dolazi sa novom erom putovanja pod posebnim sanitarnim uvjetima u koju Wizz Air uvodi ovaj sektor izjavivši ,da letenju’ i primjenjujući stroge zdravstvene i higijenske mjere u cilju zaštite putnika i posade. Pored toga što HEPA filteri u svim Wizz Air avionima već eliminiraju 99,7% virusa i bakterija iz zraka, Wizz Airovi novi protokoli podržavaju mjere fizičke distance, osiguravajući ultra-čisto okruženje tijekom leta i smanjuju svu nepotrebnu interakciju i fizički kontakt između ljudi, tako da putnici WIZZ-a mogu biti sigurni da sigurno putuju do svoje destinacije.

Tagovi: Wizz Air, Aerodrom Doncaster Sheffield
PROČITAJ I OVO
Dionice American Expressa na rekordu nakon odličnih rezultata prvog kvartala
UZLET
Dionice American Expressa na rekordu nakon odličnih rezultata prvog kvartala
NEW YORK - American Express je u petak izvijestio o tromjesečnoj zaradi koja je nadmašila tržišna očekivanja, budući da su potrošači nastavili koristiti vrhunske kreditne kartice tvrtke.
FTC tužbom nastoji blokirati spajanje Coacha i Michaela Korsa
BLOKADA
FTC tužbom nastoji blokirati spajanje Coacha i Michaela Korsa
NEW YORK - Savezna komisija za trgovinu (FTC) podnijela je tužbu kako bi blokirala akviziciju Capri Holdings Ltd. od strane Tapestryja, Inc., vrijednu 8,5 milijardi dolara, rekavši da bi ugovor eliminirao izravnu konkurenciju između brendova modnih kompanija poput Coacha i Michaela Korsa u segmentu tzv. pristupačnih luksuznih torbica.
Izvršni direktor Emiratesa ispričao se nakon kaosa u Dubaiju: Moramo vratiti 30.000 kofera
ISPRIKA
Izvršni direktor Emiratesa ispričao se nakon kaosa u Dubaiju: Moramo vratiti 30.000 kofera
DUBAI - Izvršni direktor Emirates Airlinea objavio je pismo isprike kupcima tijekom vikenda nakon što su povijesne kiše u Ujedinjenim Arapskim Emiratima izazvale rekordne poplave i kaos u zračnoj luci u Dubaiju.
Andrija Topić novi član Uprave za akvizicije i integracije u Studencu
KARIJERE
Andrija Topić novi član Uprave za akvizicije i integracije u Studencu
OMIŠ – Andrija Topić imenovan je novim članom Uprave za akvizicije i integracije (CAIO) u Studencu i time učvrstio strateški smjer poslovanja jednog od vodećih hrvatskih maloprodajnih lanaca.
British American Tobacco najavio veliku investiciju u Mađarskoj
INVESTICIJE
British American Tobacco najavio veliku investiciju u Mađarskoj
BUDIMPEŠTA - British American Tobacco (BAT) uložit će 60 milijardi HUF, odnosno oko 152 milijuna eura, u osnivanje centra za proizvodnju bezdimnih proizvoda u Pečuhu, rekao je u petak ministar vanjskih poslova i trgovine Péter Szijjártó, prema izvješću agencije MTI.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE