GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Weekend Media Festival u Rovinju od 23. do 26. rujna

Weekend Media Festival u Rovinju od 23. do 26. rujna
REGIONALNO OKUPLJANJE
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 26.08.2021 / 12:21
Autor: SEEbiz/h
ZAGREB - Regionalno okupljanje medijsko-marketinške struke Weekend Media Festival (WMF) nakon godinu dana pauze ove se jeseni od 23. do 26. rujna uživo vraća u Rovinj pod geslom "Živio život", najavljeno je u četvrtak na konferenciji za novinare.

Otkrivajući teme predavanja, panela i rasprava na WMF-u, koji će se održati u prostorima bivše tvornice duhana, direktor festivala Tomo Ricov rekao je da će se baviti raznolikim temama, kao i da će na festival doći jedan od najpoznatijih suvremenih filozofa Slavoj Žižek te njemački utjecajni psihijatar Manfred Spitzer.

Oni će, kao i drugi predavači, obuhvatiti niz tema o odnosu suvremenog života i tehnologije, pandemiji pametnih telefona, društvenim mrežama, aktivizmu, influencerima, ali i budućnosti televizije, podcastima i druge.

"Iza nas je teško pandemijsko vrijeme, što je ostavilo posljedice na sve nas, pa i medije, i nastojat ćemo da i ovaj WMF otvori neke nove poglede na budućnost. Tajna uspjeha WMF-a je i što okuplja razne industrije, koje se povezuju”, kazao je Božo Skoko iz Millenium promocije.

Dodao je da će pažnju na festivalu skrenuti i na tradicionalne medije, poput radija i televizije, koji, po njemu, sada doživljavaju renesansu, ali se i tranfsormiraju.

Pričat će se i o komercijalizaciji književnosti putem digitalnih medija, 'gamingu'.

Organizatori očekuju više od tisuću sudionika, što će ovisiti i o mjerama stožera.

Kristina Miljavac iz korporativnih komunikacija Adris Grupe koja je glavni pokrovitelj festivala, dodala je da je Rovinj željan povratka WMF-a, koji se lani nije održao zbog pandemije.

"Adris je uložio 10 milijardi kuna zadnjih godina i pretvorio Rovinj u luksuznu destinaciju, a ovakve manifestacije tome pridonose", rekla je Miljavac.

Rovinj po njezinim riječima ima odličnu sezonu i nada se dobroj posezoni, a rujan i WMF će tome pridonijeti.

Tagovi: Weekend Media Festival, mediji, marketing, Rovinj
PROČITAJ I OVO
Spar otkrio kako ih je Orban pokušao reketariti, povlače kapital iz Mađarske
OTKRIĆA
Spar otkrio kako ih je Orban pokušao reketariti, povlače kapital iz Mađarske
BUDIMPEŠTA - Mađarski premijer Viktor Orbán i njegova vlada u središtu su skandala s austrijskom tvrtkom “Spar” koja posjeduje trgovačke lance u Mađarskoj i drugim zemljama.
Lufthansa i sindikat postigli su dogovor o povećanju plaća osoblja zračne luke
DOGOVOR
Lufthansa i sindikat postigli su dogovor o povećanju plaća osoblja zračne luke
FRANKFURT - Njemački zračni prijevoznik Lufthansa i sindikat Verdi danas su nakon trodnevnog posredovanja, koje je uslijedilo nakon višetjednih pregovora, postigli dogovor o kolektivnom ugovoru za oko 25.000 zaposlenih u zračnoj luci, koji uključuje i povećanje plaća.
ITA Airways smanjio gubitke
POBOLJŠANJE
ITA Airways smanjio gubitke
RIM - Talijanski zrakoplovni prijevoznik ITA Airways lani je ostvario neto gubitak od pet milijuna eura, nakon što je godinu prije dosegnuo 486 milijuna eura.
H&M poslovnu godinu započeo s udvostručenjem dobiti
SJAJNE BROJKE
H&M poslovnu godinu započeo s udvostručenjem dobiti
STOCKHOLM - Švedski tekstilni div Hennes & Mauritz (H&M) u tri je mjeseca do kraja veljače ostvario 1,2 milijarde kruna (oko 105 milijuna eura) čiste dobiti, što je dvostruko više nego u istom razdoblju lani. Prihodi su pali za dva posto na 53,7 milijardi kruna (4,7 milijardi eura).
Potpisan kolektivni ugovor za zaposlenike Vajde i PPK
RADNIČKA PRAVA
Potpisan kolektivni ugovor za zaposlenike Vajde i PPK
ČAKOVEC - Članice Grupe Pivac, Mesna industrija Vajda iz Čakovca i PPK karlovačka mesna industrija, potpisale su s predstavnicima Sindikata zaposlenih u poljoprivredi, prehrambenoj i duhanskoj industriji i vodoprivredi Hrvatske (PPDIV) te Sindikata hrvatskog vozača (SHV) nove dvogodišnje kolektivne ugovore.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE