GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Vueling vraća letove za Hrvatsku

Vueling vraća letove za Hrvatsku
POVRATAK
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 09.07.2020 / 15:06
Autor: SEEbiz / H
ZAGREB - Španjolska aviokompanija Vueling uvest će idući mjesec let između Barcelone i Zagreba u sklopu vraćanja letova zaustavljenih u ožujku zbog koronavirusa, izvijestio je taj prijevoznik, a idući tjedan poletjet će i Vuelingovi zrakoplovi prema Dubrovniku i Splitu.

Vueling će u kolovozu imati 80 direktnih ruta s oko 1.520 letova tjedno iz ili prema Barceloni nakon što doda letove za Zagreb, Keflavik (Island), Faro (Portugal), Maltu, Torino (Italija), Valenciju (Španjolska), Alghero (Italija) i Nürnberg (Njemačka).

„Od 1. kolovoza ćemo vratiti rutu između Zagreba i Barcelone. Bit će to jedan let tjedno, svake subote“, napisala je Vuelingova glasnogovornica Tania Galesi u e-mailu poslanom Hini.

Vueling je ovaj mjesec već vratio 72 rute među kojima i one između Barcelone i hrvatskih gradova Splita i Dubrovnika.

Letovi između Barcelone i Dubrovnika krenut će za četiri dana, od 13. srpnja, te će se odvijati tri puta tjedno – ponedjeljkom, srijedom i petkom. Idući dan, 14. srpnja, iz glavnog katalonskog grada uzletjet će i avioni prema Splitu a na toj liniji će letjeti četiri puta tjedno – utorkom, četvrtkom, subotom i nedjeljom.

Vueling ima i letove između Splita i Rima, koji su krenuli u utorak, a za šest dana će krenuti i letovi između Dubrovnika i Rima.

Španjolska, jedna od najpogođenijih europskih zemalja koronavirusom, otvorila je svoje granice za turiste 21. lipnja a španjolski avioprijevoznici Vueling i Iberia počeli su vraćati međunarodne letove 1. srpnja.

„Kako bismo dali impuls vraćanju letova pokrenuli smo posebnu promotivnu kampanju (koja vrijedi od 8. do 10. srpnja) s popustom od 20 posto na svim rutama za letove od 3. kolovoza do 31. listopada“, naveo je Vueling u priopćenju.

Tagovi: Vueling, Barcelona, Zračna luka Zagreb, Zračna luka Split, Zračna luka Dubrovnik, hrvatski turizam
PROČITAJ I OVO
Sandoz u Ljubljani počeo izgradnju centra za razvoj bioloških lijekova
INVESTICIJE
Sandoz u Ljubljani počeo izgradnju centra za razvoj bioloških lijekova
LJUBLJANA - Švicarska farmaceutska kompanija Sandoz položila je kamen temeljac za centar za razvoj sličnih bioloških lijekova u Ljubljani. Osigurat će 200 novih radnih mjesta, a vrijednost investicije je 90 milijuna eura.
Krčki pršut Žužić šampion jubilarnih 10. Dana hrvatskog pršuta u Zagrebu
ŠAMPIONI
Krčki pršut Žužić šampion jubilarnih 10. Dana hrvatskog pršuta u Zagrebu
ZAGREB – Vjekoslav Žužić, vlasnik Mesnice marketi Žužić, ove godine službeno ima najbolji pršut! Šampionska titula za njegov savršeni krčki pršut, pripala mu je na 10. Danima hrvatskog pršuta koji se ove godine održavaju u Zagrebu.
Lufthansa privremeno obustavlja letove za Izrael i Irak zbog sukoba
ODLUKE
Lufthansa privremeno obustavlja letove za Izrael i Irak zbog sukoba
FRANKFURT - Njemačka zrakoplovna kompanija Lufthansa i njezine podružnice Swiss i Austrian Airlines privremeno su obustavile sve letove prema Izraelu i Iraku zbog aktualnog sukoba na Bliskom istoku.
Croatia Airlines obavio prve letove s održivim zrakoplovnim gorivom
GORIVO
Croatia Airlines obavio prve letove s održivim zrakoplovnim gorivom
ZAGREB - Prema EU-ovoj regulativi, svi dobavljači aviogoriva bit će obvezni osigurati isporuke SAF goriva, a zračni prijevoznici morat će ga koristiti unutar EU-a.
Glovo suspendirao planove za širenje u Albaniji
ODLUKE
Glovo suspendirao planove za širenje u Albaniji
TIRANA - Španjolski Glovo, dio njemačke online tvrtke za dostavu hrane Delivery Hero, priopćio je da je odlučio privremeno obustaviti svoje širenje na albansko tržište.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE