GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Veliki redizajn Jamnice

Veliki redizajn Jamnice
REDIZAJN
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 20.04.2021 / 10:43
Autor: SEEbiz
ZAGREB - Prateći svjetske trendove u održivom poslovanju i pakiranju, Jamnica plus kao lider na tržištu, uvodi ambalažu sa smanjenom gramaturom plastike čime pokazuje svoju predanost brizi za okoliš.

Gazirana prirodna mineralna voda Jamnica nakon gotovo 18 godina na tržište stiže u novom izdanju – u PET bocama koje su, osim po novom dizajnu, posebne i zbog smanjene gramature u prosjeku za oko 11%.

Unatrag nekoliko godina, Jamnica kao vodeći proizvođač vode i pića aktivno radi na smanjenju svog utjecaja na okoliš i poboljšanju poslovnih procesa. Smanjenje količine plastike jedan je od glavnih ciljeva Jamničine strategije održivosti koja podrazumijeva konkretne korake u smislu brige za okoliš, zaposlenike te zajednicu u kojoj kompanija posluje.

''Ulaganje u budućnost i briga za okoliš spadaju među glavne izazove današnjice. Smanjenje gramature PET ambalaže predstavlja zaokret u našem poslovanju te konkretan korak u smislu brige za okoliš i buduće naraštaje. Strateški plan održivog poslovanja i smanjenja količne plastike primarni su ciljevi kompanije Jamnica plus koja će ove godine smanjiti količinu plastike za 390 tona, dok je za 2022. planirano smanjenje od čak 850 tona,'' izjavio je Dario Šalić, predsjednik Uprave Jamnice plus.

Ovakav pristup poslovanju uz poštivanje smjernica UN-ovih Ciljeva održivog razvoja iz Agende 2030 doprinosi zaštiti okoliša i osigurava vrhunsku kvalitetu za krajnjeg potrošača. Uz smanjenje količine plastike, čime brend, ali i kompanija pokazuju da vode brigu o okolišu, Jamnica radi i veliki zaokret u dizajnu PET boce i etikete.

''Prvi puta nakon 2004. godine gazirana prirodna mineralna voda Jamnica na tržište stiže u potpuno novim PET bocama i s novim vizualnim identitetom kako bismo bili u korak s trendovima smanjenja plastike i emisije CO2, a potrošačima ponudili novo iskustvo te ih osvijestili o važnosti promjene koja počinje od nas samih. Time pokazujemo da smo kao brend i kao kompanija okrenuti budućnosti i brizi za okoliš. Nadalje, novim su se dizajnom povezali tradicionalni elementi, poput žene čiji je lik na boci Jamnice od davne 1932. godine, i moderni elementi kojima se naglašava izvornost, autentičnost i bezvremenost, a potrošačima se nudi brend koji je više od 190 godina provjeren i nepromijenjen u svom sastavu,'' istaknuo je Darko Cesarec, direktor marketinga Jamnice plus.

Još jednom Jamnica potvrđuje svoju progresivnost i osviještenost te ostaje „Izvorno svoja“ i pogodna „U svakom trenutku“. Jamnica u redizajniranom i ekološki prihvatljivijem pakiranju na police stiže tijekom travnja.

Tagovi: Jamnica, Jamnica plus, redizajn Jamnice, Dario Šalić, Darko Cesarec
PROČITAJ I OVO
Okončano prisilno poravnanje Istrabenza
PRAVOMOĆNO
Okončano prisilno poravnanje Istrabenza
KOPER - Postupak prisilne nagodbe Istrabenz završen je, priopćio je Okružni sud u Kopru. Istrabenz, koji je u međuvremenu promijenio ime u d. o. o., u godinu dana mora platiti DUTB-u 9,87 milijuna eura.
Johnson & Johnson prepolovio ovotjednu isporuku cjepiva u EU
CJEPIVA
Johnson & Johnson prepolovio ovotjednu isporuku cjepiva u EU
NEW YORK - Johnson & Johnson je Europskoj uniji (EU) prepolovio ovotjednu očekivanu isporuku cjepiva protiv covida-19, izjavio je u ponedjeljak europski dužnosnik.
Adris predlaže isplatu dividende od 12,5 kuna po dionici
DIVIDENDA
Adris predlaže isplatu dividende od 12,5 kuna po dionici
ROVINJ - Uprava Adris grupe sazvala je za 30. lipnja glavnu skupštinu, na kojoj će dioničari između ostalog odlučivati o isplati dividende od 12,5 kuna po dionici iz zadržane dobiti ostvarene u razdoblju od 2005.do 2011. godine.
EMA: Moguće čuvati cjepivo Pfizera u običnom hladnjaku do mjesec dana
CJEPIVO
EMA: Moguće čuvati cjepivo Pfizera u običnom hladnjaku do mjesec dana
BRUXELLES - Europska agencija za lijekove (EMA) preporučila je u ponedjeljak produljenje vrijeme skladištenja Pfizer/BioNTech cjepiva na normalnoj temperaturu hladnjaka s pet na 31 dan, olakšavajući time logističke izazove za provedbu cijepljenja.
Sve je spremno za 3. FMCG Marketing Summit
DOGAĐAJI
Sve je spremno za 3. FMCG Marketing Summit
ZAGREB - Vrijeme je da krenemo na putovanje u cipelama potrošača uz naše inspirativne govornike i otkrijemo zašto su danas više nego ikad važnije EMOCIJA. VRIJEME. ODRŽIVOST!
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE