GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Veliki redizajn Jamnice

Veliki redizajn Jamnice
REDIZAJN
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 20.04.2021 / 10:43
Autor: SEEbiz
ZAGREB - Prateći svjetske trendove u održivom poslovanju i pakiranju, Jamnica plus kao lider na tržištu, uvodi ambalažu sa smanjenom gramaturom plastike čime pokazuje svoju predanost brizi za okoliš.

Gazirana prirodna mineralna voda Jamnica nakon gotovo 18 godina na tržište stiže u novom izdanju – u PET bocama koje su, osim po novom dizajnu, posebne i zbog smanjene gramature u prosjeku za oko 11%.

Unatrag nekoliko godina, Jamnica kao vodeći proizvođač vode i pića aktivno radi na smanjenju svog utjecaja na okoliš i poboljšanju poslovnih procesa. Smanjenje količine plastike jedan je od glavnih ciljeva Jamničine strategije održivosti koja podrazumijeva konkretne korake u smislu brige za okoliš, zaposlenike te zajednicu u kojoj kompanija posluje.

''Ulaganje u budućnost i briga za okoliš spadaju među glavne izazove današnjice. Smanjenje gramature PET ambalaže predstavlja zaokret u našem poslovanju te konkretan korak u smislu brige za okoliš i buduće naraštaje. Strateški plan održivog poslovanja i smanjenja količne plastike primarni su ciljevi kompanije Jamnica plus koja će ove godine smanjiti količinu plastike za 390 tona, dok je za 2022. planirano smanjenje od čak 850 tona,'' izjavio je Dario Šalić, predsjednik Uprave Jamnice plus.

Ovakav pristup poslovanju uz poštivanje smjernica UN-ovih Ciljeva održivog razvoja iz Agende 2030 doprinosi zaštiti okoliša i osigurava vrhunsku kvalitetu za krajnjeg potrošača. Uz smanjenje količine plastike, čime brend, ali i kompanija pokazuju da vode brigu o okolišu, Jamnica radi i veliki zaokret u dizajnu PET boce i etikete.

''Prvi puta nakon 2004. godine gazirana prirodna mineralna voda Jamnica na tržište stiže u potpuno novim PET bocama i s novim vizualnim identitetom kako bismo bili u korak s trendovima smanjenja plastike i emisije CO2, a potrošačima ponudili novo iskustvo te ih osvijestili o važnosti promjene koja počinje od nas samih. Time pokazujemo da smo kao brend i kao kompanija okrenuti budućnosti i brizi za okoliš. Nadalje, novim su se dizajnom povezali tradicionalni elementi, poput žene čiji je lik na boci Jamnice od davne 1932. godine, i moderni elementi kojima se naglašava izvornost, autentičnost i bezvremenost, a potrošačima se nudi brend koji je više od 190 godina provjeren i nepromijenjen u svom sastavu,'' istaknuo je Darko Cesarec, direktor marketinga Jamnice plus.

Još jednom Jamnica potvrđuje svoju progresivnost i osviještenost te ostaje „Izvorno svoja“ i pogodna „U svakom trenutku“. Jamnica u redizajniranom i ekološki prihvatljivijem pakiranju na police stiže tijekom travnja.

Tagovi: Jamnica, Jamnica plus, redizajn Jamnice, Dario Šalić, Darko Cesarec
PROČITAJ I OVO
Heineken udvostručio dobit, ali servirao i upozorenje
POLA GODINE
Heineken udvostručio dobit, ali servirao i upozorenje
BRUXELLES - Nizozemski proizvođač piva Heineken u prvoj polovini godine ostvario je dvostruko veću operativnu dobit nego u istom razdoblju godinu ranije, u visini od 1,63 milijarde eura prije jednokratnih stavki, objavila je u ponedjeljak ta kompanija.
Protekli vikend naplaćeno više cestarina nego rekordne 2019.
CESTARINE
Protekli vikend naplaćeno više cestarina nego rekordne 2019.
ZAGREB - Tijekom proteklog vikenda na svim autocestama u nadležnosti Hrvatskih autocesta (HAC) zabilježen je promet 926 tisuća vozila i naplaćena cestarina od 52,9 milijuna kuna, što su porasti za više od 30 posto u odnosu na isto lanjsko razdoblje, ali i blagi porasti u odnosu na rekordnu 2019., priopćili su u ponedjeljak iz HAC-a.
Evo zašto je 1.200 radnika Geoksa iz Vranja dobilo otkaz
LIKVIDACIJA
Evo zašto je 1.200 radnika Geoksa iz Vranja dobilo otkaz
VRANJE - Geoks odlazi u likvidaciju, a svi zaposleni - njih oko 1.200 - ostaju bez posla, stoji u oglasu koji je kompanija jutros objavila na oglasnoj tabli i portirnici fabrike.
Igor Džajić novi član Uprave Instituta IGH
KARIJERE
Igor Džajić novi član Uprave Instituta IGH
ZAGREB - Nadzorni odbor Instituta IGH, d.d. na sjednici održanoj 30. 7. 2021. godine imenovao je Igora Džajića, dosadašnjeg Tehničkog Direktora društva, za četvrtog člana Uprave.
Nagradu za rezultate rada primilo pola milijuna radnika
NAGRADE
Nagradu za rezultate rada primilo pola milijuna radnika
ZAGREB - Nagradu za rezultate rada ove je godine već primilo oko pola milijuna radnika zaposlenih u 39 tisuća tvrtki, svaki u prosjeku oko 2400 kuna, ukupno 1,24 milijarde kuna, piše u ponedjeljak Večernji list.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE