GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Valamar V–Care program: Svi djelatnici u smještajnim objektima cijepljeni ili redovno testirani

Valamar V–Care program: Svi djelatnici u smještajnim objektima cijepljeni ili redovno testirani
SIGURNOST
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 10.05.2021 / 13:51
Autor: SEEbiz
POREČ - U prvim danima organiziranog cijepljenja turističkih djelatnika u Hrvatskoj, u Valamaru je prošli tjedan cijepljeno čak 700 djelatnika u destinacijama Dubrovnik i Poreč.

Kako bi osigurali normalno ljeto na moru u potpuno sigurnom okruženju, Valamar za 2021. godinu uvodi protokol i garanciju da su svi djelatnici u smještajnim objektima Valamara cijepljeni ili redovno testirani.

Ovo jamstvo najnovija je mjera u okviru Valamar programa V-Care koji sadrži cjelovit paket mjera zdravstvene zaštite kako bi gostima osigurao bezbrižno ljetovanje, a djelatnicima sigurno okruženje za rad. Valamar je tako postao prvo veliko turističko poduzeće u Hrvatskoj koje će ove sezone jamčiti da su svi djelatnici u hotelima i ljetovalištima ili cijepljeni ili redovito testirani. S obzirom na veliki interes i odgovornost djelatnika Valamara očekuje se da će većina zaposlenih biti procijepljena do kraja lipnja.

V-Care dio je Valamar Health & Safety programa koji sadrži niz zdravstvenih, sigurnosnih i sanitarnih standarda a implementiran je prošle godine u kojoj je Valamar ugostio više od 300 tisuća gostiju bez ijednog zabilježenog slučaja prijenosa zaraze. U sklopu V-Care programa Valamar je gostima osigurao medicinsku skrb 24/7 u okviru smještajnog objekta, kao i zdravstvene usluge V doktora koje je Valamar ugovorio u svim destinacijama u kojima posluje. U okviru V-Care garancije gostima su pokriveni troškovi produljenog boravka u slučaju zaraze te dodatni troškovi povratka kući. Ukoliko je potrebno, u svim hotelima i ljetovalištima Valamara nudi se mogućnost jednostavnog i brzog testiranja po cijeni od 13 do 20 eura.

„Potpuno svjesni da je ljudima dosta boravka u zatvorenom pod mjerama lockdowna, ali i da žele putovati na sigurna mjesta, u Valamaru smo implementirali niz mjera i protokola kako bi našim gostima osigurali normalno ljeto na moru, u potpuno sigurnom okruženju. Prioritet Valamara je osigurati najviši stupanj zaštite zdravlja gostiju i djelatnika na način da se svi skupa već ovo ljeto osjećamo bezbrižno u okviru naših ljetovališta“ - izjavio je predsjednik Uprave Valamar Riviere Željko Kukurin.

Hrvatska je visoko na listi najpoželjnijih destinacija za putovanje po izboru EU građana. Najave za sezonu su dobre, čemu ide u prilog i činjenica da Hrvatska i 12 europskih država od lipnja uvode „zelenu putovnicu“ koja zajedno s ubrzanim cijepljenjem i kvalitetnom regulacijom putovanja unutar EU treba doprinijeti jačanju turizma u ljetnim mjesecima. U Hrvatskoj se s obzirom na trend pada broja zaraženih u narednim tjednima očekuje daljnje poboljšanje epidemiološke situacije dok je Istra već od prošlog tjedna u zeleno-žutoj zoni.

Tagovi: Valamar Riviera, V–Care program, Željko Kukurin, hrvatski turizam
PROČITAJ I OVO
Većinski vlasnik nije uspio konsolidirati vlasništvo u Messer Tehnogasu
EPILOG
Većinski vlasnik nije uspio konsolidirati vlasništvo u Messer Tehnogasu
BEOGRAD - Messer SE, većinski vlasnik Messer Tehnogasa, nije uspio prikupiti 185.711 dionica, odnosno 17,91 posto kapitala i tako konsolidirati vlasništvo u toj tvrtki, ali je u ponudi za preuzimanje uspio kupiti 36.396 dionica ili 3,51 posto kapitala.
Novi ugovori Ericssona Nikole Tesle vrijedni 4 milijuna eura
POSLOVI
Novi ugovori Ericssona Nikole Tesle vrijedni 4 milijuna eura
ZAGREB - Ericsson Nikola Tesla potpisao je nove ugovore vrijedne 4 milijuna eura. Ugovori su iz područja komunikacijskih mreža i digitalne transformacije društva.
Dalekovodu veliki posao u Norveškoj
POSLOVI
Dalekovodu veliki posao u Norveškoj
ZAGREB - Dalekovod je izvijestio kako je odabran kao izvođač radova na poslu u Norveškoj.
Nestle u fokusu velikog skandala, pročitajte kako su diskriminirali siromašnu djecu
STRAŠNO
Nestle u fokusu velikog skandala, pročitajte kako su diskriminirali siromašnu djecu
LONDON - Nestle, najveća svjetska tvrtka za široku potrošnju, dodaje šećer i med mlijeku i proizvodima od žitarica za bebe koji se prodaju u mnogim siromašnijim zemljama, suprotno međunarodnim smjernicama usmjerenim na prevenciju pretilosti i kroničnih bolesti, navodi se u izvješću švicarske istraživačke organizacije "Public Eye ".
Odbijena jedina ponuda za zakup nikšićke Željezare
EPILOG
Odbijena jedina ponuda za zakup nikšićke Željezare
NIKŠIĆ - Ponuda švajcarske kompanije 8B Capital za zakup nikšićke Željezare, odbijena je odlukom komisije.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE