GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Valamar isplaćuje prve nagrade za sezonu

Valamar isplaćuje prve nagrade za sezonu
NAGRADE
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 27.07.2022 / 17:53
Autor: SEEbiz / H
POREČ – Valamar Riviera je ove turističke sezone otvorila sve hotele, ljetovališta i kampove, te premašila broj od 7.000 zaposlenika sredinom srpnja. U dogovoru sa sindikatima i u znak zahvale za dosadašnje postignute rezultate, Valamar nastavlja sa programom nagrađivanja i ove sezone.

Valamar je za mjesec srpanj odlučio isplatiti novčane nagrade u neto iznosu od 200 eura, odnosno 1.500 kuna svim stalnim djelatnicima i djelatnicima s ugovorom na godinu dana, a 100 eura, to jest 750 kuna neto primit će sezonci i stalni sezonci. Nagrade će biti isplaćene s plaćom za srpanj. Nadalje, Valamar nagrađuje djelatnike koji se ističu svojim radom i rezultatima mjesečnim nagradama u iznosu do 1.000 kuna neto u sklopu programa Start Up. Valamar će nastaviti provoditi programe nagrađivanja u skladu s realizacijom i poslovnim rezultatima.

Unatoč krizi, Valamar je proteklih godina znatno podigao plaće i nagrade za sve djelatnike, u što će 2022. godine uložiti preko 100 milijuna kuna. Valamar je prvi u Hrvatskoj pokrenuo proces usklađivanja plaća u turizmu s europskim, te je početkom godine podigao plaće za stručna zanimanja uključujući kuhare, konobare, kućne majstore specijaliste i recepcionare u hotelima, ljetovalištima i kampovima za prosječno 14% čije plaće ove sezone iznose od 1.000 do 1.600 eura neto. Povećano je i Valamar jamstvo, to jest garancija minimalnog neto primanja za mnoga radna mjesta, na mjesečni iznos od 750 do 1.100 eura. Osim toga, Valamar je ove sezone ponudio dodatne pogodnosti i fleksibilnost s ciljem povećanja zadovoljstva i ravnoteže privatnog i poslovnog života.

Valamar Riviera je i ove godine na listi TOP poslodavaca u Hrvatskoj, te je petu godinu zaredom jedina turistička kompanija na listi. U sklopu inicijative „Prvi s razlogom“ Valamar će nastaviti ulagati u programe koji pružaju kvalitetno i dugoročno zaposlenje, visoka primanja i razvoj karijera u turizmu.

Tagovi: Valamar Riviera, nagrade, hrvatski turizam
PROČITAJ I OVO
Nike će otpustiti 740 zaposlenika u sjedištu u Oregonu
REZOVI
Nike će otpustiti 740 zaposlenika u sjedištu u Oregonu
NEW YORK - Nike će otpustiti oko 740 zaposlenika u svom svjetskom sjedištu u Oregonu, pokazalo je pismo u petak, dok vrhunski proizvođač sportske odjeće želi obuzdati troškove nakon upozorenja o padu prihoda u prvoj polovici fiskalne 2025. godine.
Generali će od 1. lipnja djelovati kao diversificirana financijska grupacija
STRATEŠKI
Generali će od 1. lipnja djelovati kao diversificirana financijska grupacija
MILANO - Upravni odbor Generalija, na sastanku kojim je predsjedao Andrea Sironi, odobrio je novu organizacijsku strukturu koja odražava glavne aktivnosti Grupacije, kako je predložio CEO Grupacije, Philippe Donnet.
Sandoz u Ljubljani počeo izgradnju centra za razvoj bioloških lijekova
INVESTICIJE
Sandoz u Ljubljani počeo izgradnju centra za razvoj bioloških lijekova
LJUBLJANA - Švicarska farmaceutska kompanija Sandoz položila je kamen temeljac za centar za razvoj sličnih bioloških lijekova u Ljubljani. Osigurat će 200 novih radnih mjesta, a vrijednost investicije je 90 milijuna eura.
Krčki pršut Žužić šampion jubilarnih 10. Dana hrvatskog pršuta u Zagrebu
ŠAMPIONI
Krčki pršut Žužić šampion jubilarnih 10. Dana hrvatskog pršuta u Zagrebu
ZAGREB – Vjekoslav Žužić, vlasnik Mesnice marketi Žužić, ove godine službeno ima najbolji pršut! Šampionska titula za njegov savršeni krčki pršut, pripala mu je na 10. Danima hrvatskog pršuta koji se ove godine održavaju u Zagrebu.
Lufthansa privremeno obustavlja letove za Izrael i Irak zbog sukoba
ODLUKE
Lufthansa privremeno obustavlja letove za Izrael i Irak zbog sukoba
FRANKFURT - Njemačka zrakoplovna kompanija Lufthansa i njezine podružnice Swiss i Austrian Airlines privremeno su obustavile sve letove prema Izraelu i Iraku zbog aktualnog sukoba na Bliskom istoku.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE