GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

United Grupa uvodi veleprodaju telekomunikacijskih usluga

United Grupa uvodi veleprodaju telekomunikacijskih usluga
USLUGE
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 28.04.2021 / 14:42
Autor: SEEbiz
ZAGREB – United Grupa, vodeći pružatelj telekomunikacijskih i medijskih usluga u jugoistočnoj Europi, danas je objavila kako je osnovala novu kompaniju za koordinaciju veleprodajnih usluga Grupe s namjerom da postane regionalni lider i na ovom tržištu.

Nova kompanija nazvana UGI Wholesale ima sjedište u Grčkoj i objedinjuje sve veleprodajne usluge, uključujući prijenos podataka, roaming, mobilne i usluge telefonije uopće.

Osnivanje kompanije UGI Wholesale značajan je i logičan korak strategije United Grupe. Kompanija je u prilici postati lider na regionalnom tržištu veleprodajnih telekomunikacijskih usluga. U sklopu United Grupe, u Hrvatskoj posluje telekom operater Telemach Hrvatska te televizije i portali Sport Klub i N1, Nova TV, Doma TV kao i portal dnevnik.hr.

Optička mreža Grupe proteže se tisućama kilometara, pruža usluge na tržištu od 40 milijuna ljudi i pozicionirana je na glavnoj transportnoj ruti između zapadne Europe, Bliskog istoka i Mediterana, podržana vlastitim podatkovnim centrima.

“Mi smo jedini nezavisni operator u regiji koji posluje na tako velikom tržištu. Kao kompanija poznati smo po pružanju usluga najviše kvalitete privatnim korisnicima i tvrtkama. Sada se širimo na veleprodaju kako bismo omogućili jednaku izvrsnost i u tom segmentu”, izjavila je glavna izvršna direktorica United Grupe Victoriya Boklag.

“United Grupa je prirodni partner za svaku tvrtku koja planira proširiti svoje poslovanje u regiji ili za tranzit do ili od glavnog europskog POP-a. To uključuje sve, od osnovnog do širokog spektra usluga za korporativne korisnike,” dodala je.

Snažni regionalni igrač poput kompanije UGI Wholesale bit će privlačan izbor partnerima jer jedinstvenim ugovorom nudi zajednički pristup svim telekomunikacijskim uslugama, vrhunsku kvalitetu usluge i fleksibilnost u pružanju usluga koje omogućava jedinstveni Centar za kontrolu performansi.

United Grupa imenovala je Paola Ficinija izvršnim direktorom nove kompanije. Ficini se pridružuje United Grupi iz Telecom Italia Sparkle, koja je dio Telecom Italia Grupe, gdje je posljednjih osam godina obnašao različite funkcije uključujući i funkciju izvršnog direktora za kompanije Telecom Italia Grupe u Grčkoj i Turskoj.

Telekomunikacijska mreža United Grupe proteže se diljem Europe, a obuhvaća Nizozemsku, Njemačku, Austriju, Sloveniju, Hrvatsku, Bosnu i Hercegovinu, Srbiju, Bugarsku, Crnu Goru i Grčku.

Djelujući u komunikacijskom i medijskom sektoru, platforma United Grupe objedinjuje vodeće operatere i najbolje kreatore sadržaja u jugoistočnoj Europi. Tvrtka je aktivna u 8 zemalja, ima oko 11 milijuna korisnika i 12 500 zaposlenika.

Tagovi: United Group, UGI Wholesale, Telemach Hrvatska, Telemach, Victoriya Boklag
PROČITAJ I OVO
Air Serbia obnavlja letove Beograd-Pula
LETOVI
Air Serbia obnavlja letove Beograd-Pula
BEOGRAD - Air Serbia će od 11. jula ponovo uspostaviti avio-saobraćaj na relaciji između Beograda i Pule, svoje treće destinacije na Jadranskoj obali u Hrvatskoj, pored Dubrovnika i Splita.
Visoki gubitak Celjskog sajma u 2020.
GUBITAK
Visoki gubitak Celjskog sajma u 2020.
CELJE - Tvrtka Celjski sejem prošle je godine ostvarila 1,1 milijun eura neto prihoda od prodaje, što je 75 posto manje nego godinu prije. Tvrtka je godinu završila s gubitkom od 678.000 eura, nakon što je u 2019. poslovala s dobiti većom od 90.000 eura. Tvrtka procjenjuje da je 2020. bila najteža godina u njihovoj povijesti.
Zvonimir Boban preuzeo restoran Boban
PRESLAGIVANJA
Zvonimir Boban preuzeo restoran Boban
ZAGREB - Zvonimir Boban preuzeo je vlasništvo i direktorsku poziciju u tvrtki M.M. – BOBAN – BOBAN, odnosno zagrebački restoran Boban od sestre Ivanke Jurković, i dodijelio prokuru Damiru Jurkoviću, voditelju restorana.
Finalnim takmičenjem i svečanim proglašenjem pobjednika završen drugi Vispak Innovation Challenge
INOVATORI
Finalnim takmičenjem i svečanim proglašenjem pobjednika završen drugi Vispak Innovation Challenge
Finalnim takmičenjem i svečanim proglašenjem pobjednika završen drugi Vispak Innovation Challenge
SARAJEVO - Drugo po redu takmičenje mladih inovatora koje je organizovala kompanija Vispak d.d. Visoko je realizovano proteklog vikenda i završeno svečanim uručenjem certifikata i proglašenjem najboljih.
Kako odlučiti trebate li imati bankomat u vlasništvu ili ga prepustiti za to specijaliziranoj tvrtki?
BANKOMATI
Kako odlučiti trebate li imati bankomat u vlasništvu ili ga prepustiti za to specijaliziranoj tvrtki?
ZAGREB - Vrlo je dvojbeno je li mogućnost zarade veća ukoliko ste vlasnik bankomata ili samo iznajmljujete vaš prostor trećoj strani koja će postaviti bankomat.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE