GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

UNA TV značajno reže broj suradnika u Zagrebu

UNA TV značajno reže broj suradnika u Zagrebu
REZOVI
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 03.08.2022 / 10:25
Autor: SEEbiz
ZAGREB - Osnovni koncept i ideja formiranja UNA televizije jest izgradnja moderne medijske platforme u Hrvatskoj, Srbiji, BiH, Crnoj Gori i Makedoniji koja će za višemilijunsko gledateljstvo kreirati najkvalitetniji program. Kroz medijsko povezivanje, cilj je promovirati najljepše vrijednosti regije kroz raznovrstan sadržaj i produkciju svjetskog standarda.

UNA televizija okupila je tim vrhunskih profesionalaca iz cijele regije koji broji više od 250 zaposlenih, od kojih je 80 renomiranih medijskih eksperata, novinara i voditelja iz Hrvatske. Uložena su milijunska sredstva u izgradnju modernog studijskog prostora, najsuvremeniju produkcijsku opremu i tehniku i postavljeni su najviši standardi.

Unatoč velikom rastu gledanosti UNE u regiji i najavljenoj ambicioznoj programskoj shemi od jeseni u okviru koje ćemo gledati najveće regionalne zvijezde, misiju i viziju UNA TV u ovom trenutku nije moguće provesti na hrvatskom tržištu. Glavna prepreka je nemogućnost da program naše televizije postane dostupan svim gledateljima. Zato je UNA trenutno u procesu reorganizacije svog poslovanja.

Kabelski distributeri u Hrvatskoj unatoč uredno dostavljenim dozvolama za emitiranje od regulatorne agencije za elektroničke medije (AEM), dostavljenim zahtjevima za emitiranje i detaljnom programskom konceptu i dalje odlažu odgovor ne navodeći ni jedan opravdani ni logičan argument, a neki su i poslali odbijenice. Zbog ovoga, nažalost, dovedena su u pitanje radna mjesta zaposlenika UNA TV u Zagrebu, a navedeni razlozi su više puta predočeni i detaljno objašnjeni putem dosadašnjih priopćenja za medije.

”U timu UNE našli su se vrhunski profesionalci, najpoznatija novinarska imena kojima smo osigurali najbolje uvjete rada u čitavoj regiji. Kreirali smo multietničku profesionalnu i prijateljsku obitelj. Naše zaposlene birali smo po kredibilitetu, profesionalnosti i uvjerenju koje se uklapa u viziju i misiju naše kuće – da spajamo ljude kroz kvalitetne sadržaje. Situacija s kabelskim operaterima dovela je nažalost do neophodne reorganizacije poslovanja. Iako smo poslovanje mogli u potpunosti prebaciti u druge zemlje regije, u Hrvatskoj ipak nastavljamo suradnju s vrsnim televizijskim profesionalcima te će u zagrebačkoj podružnici ostati kadar nužan za rad dopisništva. Iznimno nam je važno naglasiti da će, imajući u vidu da su svi ostali zaposlenici cijenjen i stručan kadar kojem smo neizmjerno zahvalni na dosadašnjem doprinosu i entuzijazmu, ukoliko dođe do pozitivnog odgovora kabelskih operatera, naša kuća sigurno prvo njima ponovo dati ponudu o poslovnom angažmanu”, poručili su iz menadžmenta UNA televizije.

Tagovi: UNA TV, Una televizija
PROČITAJ I OVO
Krčki pršut Žužić šampion jubilarnih 10. Dana hrvatskog pršuta u Zagrebu
ŠAMPIONI
Krčki pršut Žužić šampion jubilarnih 10. Dana hrvatskog pršuta u Zagrebu
ZAGREB – Vjekoslav Žužić, vlasnik Mesnice marketi Žužić, ove godine službeno ima najbolji pršut! Šampionska titula za njegov savršeni krčki pršut, pripala mu je na 10. Danima hrvatskog pršuta koji se ove godine održavaju u Zagrebu.
Lufthansa privremeno obustavlja letove za Izrael i Irak zbog sukoba
ODLUKE
Lufthansa privremeno obustavlja letove za Izrael i Irak zbog sukoba
FRANKFURT - Njemačka zrakoplovna kompanija Lufthansa i njezine podružnice Swiss i Austrian Airlines privremeno su obustavile sve letove prema Izraelu i Iraku zbog aktualnog sukoba na Bliskom istoku.
Croatia Airlines obavio prve letove s održivim zrakoplovnim gorivom
GORIVO
Croatia Airlines obavio prve letove s održivim zrakoplovnim gorivom
ZAGREB - Prema EU-ovoj regulativi, svi dobavljači aviogoriva bit će obvezni osigurati isporuke SAF goriva, a zračni prijevoznici morat će ga koristiti unutar EU-a.
Glovo suspendirao planove za širenje u Albaniji
ODLUKE
Glovo suspendirao planove za širenje u Albaniji
TIRANA - Španjolski Glovo, dio njemačke online tvrtke za dostavu hrane Delivery Hero, priopćio je da je odlučio privremeno obustaviti svoje širenje na albansko tržište.
Vodstvo Luke Koper predlaže dva eura bruto dividende
DIVIDENDA
Vodstvo Luke Koper predlaže dva eura bruto dividende
KOPER - Uprava i nadzorni odbor Luke Koper predlažu godišnjoj skupštini dioničara da se od gotovo 43,9 milijuna eura bilančne dobiti 28 milijuna eura, odnosno dva eura bruto po dionici, namijeni za isplatu dividende.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE