GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Udruga Brački pupoljci i CTA komunikacije osvojili najprestižniju svjetsku PR nagradu

Udruga Brački pupoljci i CTA komunikacije osvojili najprestižniju svjetsku PR nagradu
PRIZNANJA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 31.07.2020 / 09:14
Autor: SEEbiz
ZAGREB - Kampanja „Nešto zbilja važno“ osvojila je najprestižniju svjetsku PR nagradu „Golden World Awards for Excellence“ Međunarodne udruge za odnose s javnošću (International Public Relations Association – IPRA) postavši tako jedna od, svega nekoliko, kampanja u Hrvatskoj i regiji kojima je to pošlo za rukom.

Udruga roditelja djece s teškoćama u razvoju „Brački pupoljci“ u suradnji s agencijom CTA komunikacije izborila se prošle godine za izmjenu Zakona o prijevozu u linijskom i povremenom obalnom pomorskom prometu čime je konačno omogućen besplatan trajektni prijevoz djeci s teškoćama u razvoju sa svih hrvatskih otoka na prijeko potrebne terapije na kopnu.

U najjačoj konkurenciji s vodećim komunikacijskim agencijama i globalnim tvrtkama kampanja „Nešto zbilja važno“ pobijedila je u kategoriji odnosa s javnošću za nevladine udruge, između ostalog, i zbog snažnih pozitivnih promjena koje je donijele našem društvu te zaštite osnovnih ljudskih prava njegovih najranjivijih skupina. 

„Pokretačka snaga cijeloga projekta bili su Mate Mladina, svi hrabri roditelji i djeca iz Udruge i Gina Victorija Damjanović. Iskreno sam im zahvalan na povjerenju koje su nam ukazali i cijelom timu CTA komunikacija koji se od prvog dana bez zadrške posvetio ovome cilju. Za kampanju i sve nas uključene, osvajanje IPRA-ine „Golden World Awards for Excellence“ znači da je i struka iz čitavog svijeta potvrdila kako su vrijednosti koje smo zastupali univerzalno prepoznate te da više nikad nijednom djetetu s teškoćama u razvoju i njihovim roditeljima ne smije biti uskraćena prilika za normalan život. To će zauvijek ostati nešto zbilja važno,“ istaknuo je Gordan Turković, izvršni direktor komunikacijske agencije CTA komunikacije.

Na nagrađenoj kampanji koja je provedena s budžetom od 0 HRK, uz već spomenute pojedince, radili su i Petar Tanta, Valentina Mezdić i Eli Čerkezović.

Golden World Awards for Excellence najuglednija je nagrada u svijetu odnosa s javnošću koju od 1990. godine dodjeljuje Međunarodna udruga za odnose s javnošću (IPRA), promičući izvrsnost i etičnost u odnosima s javnošću. Njen značaj potvrđuje i žiri sastavljen od stručnjaka iz cijeloga svijeta, uključujući Austriju, Bugarsku, Japan, Rusiju, Saudijsku Arabiju, Tursku, Filipine, Ujedinjeno Kraljevstvo i Sjedinjene Američke Države, kao i broj i raznolikost prijava koje pristižu svake godine.

Podsjećamo, borbom Bračkih pupoljaka, nakon deset godina i prošlogodišnje kampanje „Nešto zbilja važno“, izboreno je i pravo na zakonom propisan besplatan prijevoz i za druge godinama zanemarivane i ranjive skupine. Kampanja je, u ožujku ove godine, osvojila i krovnu hrvatsku nagradu za odnose s javnošću, Grand Prix Hrvatske udruge za odnose s javnošću (HUOJ) kao najbolji projekt unutar kategorije odnosa s javnošću u ustanovama, udrugama i nevladinom organizacijama i to u najjačoj konkurenciji, kako je naveo i sam žiri, sastavljen od domaćih stručnjaka.

Tagovi: Udruga Brački pupoljci, International Public Relations Association, Petar Tanta, Gordan Turković, Mate Mladina, svi hrabri roditelji i djeca, Gina Victorija Damjanović, CTA komunikacije, Golden World Awards for Excellence
PROČITAJ I OVO
Lufthansa s manjim neto gubitkom u drugom tromjesečju
POBOLJŠANJE
Lufthansa s manjim neto gubitkom u drugom tromjesečju
FRANKFURT - Njemački zrakoplovni prijevoznik Lufthansa objavio je u četvrtak da je zbog pandemije koronavirusa i drugo tromjesečje zaključio s gubitkom.
Kodak postaje farmaceutska kompanija, dionice katapultirane
NOVI POČETAK
Kodak postaje farmaceutska kompanija, dionice katapultirane
NEW YORK - Američka kompanija Kodak, nekada pionir na tržištu fotografije, ponovo se budi. Sada kao farmacuetski proizvođač, koji će Amerikancima pomagati u boju protiv korona krize.
Rast proizvodnje i izvoza cigareta u vreme pandemije
CIGARETE
Rast proizvodnje i izvoza cigareta u vreme pandemije
BEOGRAD - Duvanska industrija u Srbiji je među retkim privrednim granama koje su za prvih pet meseci i u vreme trajanja pandemije povećale proizvodnju i izvoz, rekao je danas sekretar Udruženja za biljnu proizvodnju i prehrambenu industriju u Privrednoj komori Srbije (PKS) Aleksandar Bogunović.
Institut IGH kasni s objavom poslovnih rezultata
KAŠNJENJE
Institut IGH kasni s objavom poslovnih rezultata
ZAGREB - Institut IGH izvijestio je kako uslijed otežanih uvjeta poslovanja uzrokovanih pandemijom COVID-19 i mjerama koje se poduzimaju radi sprečavanja širenja zaraze sa tom bolešću, Društvo nije bilo u mogućnosti ispuniti propisane obveze u vezi objave tromjesečnog izvještaja za drugo tromjesečje 2020. godine, a u rokovima i na način propisan Zakonom o tržištu kapitala.
Allianz: Neto prihod u drugom kvartalu pao 28,6 posto
PAD
Allianz: Neto prihod u drugom kvartalu pao 28,6 posto
MUNCHEN - Allianz je nastavio uspješno svladavati izazove aktualne krize, te je u drugom tromjesečju 2020. godine ostvario vrlo dobre rezultate. Pa ipak, s obzirom na tekuću neizvjesnost i nedoumice, trenutno ne žele izaći s ažuriranom prognozom operativne dobiti za 2020. godinu.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE