GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Uber u suradnji s Unileverom osigurao dezinfekcijske pakete vozačima u Hrvatskoj

Uber u suradnji s Unileverom osigurao dezinfekcijske pakete vozačima u Hrvatskoj
HIGIJENA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 08.12.2020 / 12:45
Autor: SEEbiz
ZAGREB - Uber je udružio snage s kompanijom Unilever kako bi vozačima u Hrvatskoj dostavio higijenske komplete. Ovim potezom kompanija dodatno pomaže partnerima vozačima i korisnicima pri održavanju čistoće i osiguravanju sigurnosti u pokretu dok Hrvatska prolazi kroz drugi val pandemije.

Kompleti uključuju Lifebuoy sredstva za čišćenje ruku i Cif antibakterijske maramice tvrtke Unilever kako bi vozači i korisnici mogli dezinficirati ruke, a vozači sada lakše mogu prebrisati površine automobila nakon svake vožnje. U higijenski komplet također su uključene i besplatne zaštitne maske za vozače.

Projekt je dio Uberove globalne inicijative vrijedne 50 milijuna dolara u sklopu koje kompanija vozačima pruža opremu za čiste i higijenske vožnje, bez dodatnih troškova. U Hrvatskoj je tvrtka među svojim vozačima partnerima podijelila više od 25.000 maski, 90.000 pari rukavica, 700 sredstava za dezinfekciju ruku i 700 dezinfekcijskih sprejeva za površine.

„Svi moramo dati svoj doprinos kako bismo sačuvali jedni druge. Naš najvažniji prioritet u Uberu je sigurnost vozača i korisnika. Ponosni smo na suradnju s Unileverom kako bismo osigurali vozačima pristup potrepštinama za čišćenje i dezinfekciju bez dodatnih troškova za njih", istaknula je Giovanna D’Esposito, generalna direktorica Ubera za južnu Europu.

„Sigurniji prijevoz igra presudnu ulogu dok prelazimo u novo normalno razdoblje. Unileverovi pouzdani proizvodi osmišljeni su kako bi svijet učinili sigurnijim, zdravijim i čišćim mjestom. Zadovoljstvo nam je surađivati s Uberom u trenucima kada je zaštita ljudi najvažnija”, dodao je Matt Humby, direktor poslovnog razvoja za Europu u kompaniji Unilever International.

Vozači će kroz Uber aplikaciju moći zakazati termin za preuzimanje njihovog higijenskog kompleta, dok će korisnicima tijekom Uber vožnji na raspolaganju biti Lifebuoy sredstvo za čišćenje ruku i Cif antibakterijske maramice.

Sigurnost i dalje ostaje Uberov prioritet. Uz distribuciju higijenskih paketa među vozačima, Uber je svoje napore usmjerio i na implementaciju procesa i tehnoloških rješenja u stvarnom vremenu kako bi se zajamčilo odgovorno i sigurno korištenje njihovih usluga u svakom trenutku. Među njima je i alat za prepoznavanje objekata koji Uber aplikaciji omogućuje da utvrdi nose li vozači masku prije početka vožnje, a uveden je i kontrolni popis unutar aplikacije putem kojeg vozači i korisnici mogu potvrditi da poštuju sve sigurnosne mjere prije spajanja na platformu.

Tagovi: Uber, Unilever, dezinficijensi, Lifebuoy sredstvo za čišćenje ruku
PROČITAJ I OVO
Vučković o Požgaj grupi i Hrvatskim šumama: U tijeku dodatna revizija
REAKCIJE
Vučković o Požgaj grupi i Hrvatskim šumama: U tijeku dodatna revizija
ZAGREB - Ministrica poljoprivrede Marija Vučković rekla je kako je u tijeku dodatna revizija javnog poziva koji se odnosi na prijavu Požgaj grupe vezano uz nepotpisivanje ugovora s Hrvatskim šumama za nabavu drvne sirovine za ovu godinu, a rezultati revizije se očekuju sutra.
Fortenova pokrenula prinudni otkup akcija u Dijamantu
OTKUP
Fortenova pokrenula prinudni otkup akcija u Dijamantu
ZRENJANIN – Fortenova Grupa je pokrenula prinudni otkup akcija „Dijamanta“, a za svaku od 10.265 akcija biće plaćeno po 34,3 hiljade dinara, objavljeno je danas.
Hanfa kod osam leasing društava utvrdila nezakonitosti i nepravilnosti u postupanju
LEASING
Hanfa kod osam leasing društava utvrdila nezakonitosti i nepravilnosti u postupanju

ZAGREB - Hrvatska agencija za nadzor financijskih usluga (Hanfa) u izvanrednom nadzoru 9 leasing društava, koja pokrivaju više od 90 posto ukupne imovine tog tržišta u Hrvatskoj, utvrdila je nezakonitosti i nepravilnosti pri izračunu kamatnih stopa kod njih osam, procijenivši da je nepravilnostima obuhvaćeno više od 50 tisuća ugovora o leasingu.

Airbus najavljuje reorganizaciju proizvodnje zrakoplova
NAJAVE
Airbus najavljuje reorganizaciju proizvodnje zrakoplova
TOULOUSE - Europski zrakoplovni koncern Airbus najavio je veliku reorganizaciju proizvodnje zrakoplova u Njemačkoj i Francuskoj, izdvajajući proizvodnju dijelova trupa kao osnovni dio poslovanja grupe.
Kineski Guangzhou Baiyun je najprometniji aerodrom na svijetu u 2020.
PROMJENE
Kineski Guangzhou Baiyun je najprometniji aerodrom na svijetu u 2020.
NEW YORK - Međunarodni aerodrom Hartsfield-Jackson u Atlanti izgubio je titulu najprometnijeg u svijetu nakon 23 godine.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE