GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

U ljetnoj sezoni s Brnika letovi prema 21 odredištu

U ljetnoj sezoni s Brnika letovi prema 21 odredištu
LETOVI
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 24.03.2023 / 12:00
Autor: SEEbiz / STA
LJUBLJANA - U Zračnoj luci Jože Pučnik od nedjelje stupa na snagu ljetni red vožnje. Na vrhuncu sezone, prema predviđanjima operatera zračne luke Fraport Slovenija, 18 redovnih zrakoplovnih prijevoznika nudit će više od 130 letova tjedno prema 21 odredištu.

“Tijekom ljetne sezone putnicima će biti na raspolaganju više destinacija i veći broj letova. Mreža će biti obogaćena linijom za Helsinki i Atenu, a nakon pauze u zimskoj sezoni veselimo se i povratku letova za londonski Heathrow, pariški Orly, Amsterdam, Tel Aviv i Tivat", rekla je direktorica Fraporta. Slovenija Babett Stapel na predstavljanju novog voznog reda.

Po njezinim riječima, povezanost će biti poboljšana i češćim letovima na sadašnjim vezama prema važnim čvorištima – prema Frankfurtu, Bruxellesu, Zürichu, Varšavi i Istanbulu.

Prijevoznik Finnair u travnju se vraća u Helsinki nakon tri godine pauze s četiri leta tjedno. Aegean Airlines će u lipnju pojačati mrežu letova iz ljubljanske zračne luke dva puta tjedno s vezom za Atenu.

Air Serbia je prije početka ljetne sezone najavila letove za Beograd, gdje bi trebala letjeti dva puta dnevno, za Niš će letjeti dva puta tjedno, Brussels Airlines letjet će za Bruxelles šest puta tjedno, Flydubai za Dubai svakodnevno, Lufthansa za Frankfurt tri puta dnevno i do Münchena svaki dan Turkish Airlines do dva puta dnevno do Istanbula, Easyjet do šest puta tjedno do londonske zračne luke Gatwick, British Airways šest puta tjedno do centralne londonske zračne luke Heathrow i Wizz Air do zračne luke Luton tri puta tjedno.

Transavia bi trebala letjeti za Amsterdam do četiri puta tjedno, Transavia France dva puta tjedno do pariške zračne luke Orly, Air France jedanaest puta tjedno do središnje pariške zračne luke Charles de Gaulle, Israir/El Al/Sundor do pet puta tjedno za Tel Aviv, Air Montenegro tri puta tjedno za Podgoricu i četiri puta tjedno za Tivat (naizmjenične veze), LOT Polish Airlines devet puta tjedno za Varšavu, Swiss Airlines devet puta tjedno za Zürich i GP Aviation dva puta tjedno za Prištinu .

Prema operateru zračne luke, prognoze letova do odredišta za odmor također ukazuju na široku ponudu charter letova. Među njima će biti najpopularnija odredišta na grčkim otocima, u Egiptu, Turskoj i Španjolskoj, za koje će biti dostupna proširena paleta letova (Vittoria, Santiago di Compostela, Barcelona, Sevilla i Girona).

Putovanja pod pokroviteljstvom slovenskih turističkih agencija bit će organizirana i s charterima na Maltu, Madeiru i Porto, na Azore, Island, Zelenortske otoke, Tunis, Jordan, Nizozemsku i Latviju.

Ljetni vozni red bit će na snazi do 28. listopada.

Tagovi: Aerodrom Ljubljana, Fraport, Fraport Slovenija, Babett Stapel, Finnair, air Serbia, Brussels Airlines, Transavia, Wizz Air, Ryanair
PROČITAJ I OVO
Kering upozorava na oštar pad dobiti zbog slabe prodaje Guccija
UPOZORENJE
Kering upozorava na oštar pad dobiti zbog slabe prodaje Guccija
PARIZ - Francuska luksuzna grupacija Kering očekuje pad operativne dobiti u prvom polugodištu od 40 do 45 posto, objavila je u utorak, nakon što je prodaja u prvom tromjesečju pala jer su bogati kupci smanjili potrošnju na proizvode njezine glavne marke Gucci.
Adidas i Nike na sudu u Dusseldorfu zbog pruga na trenirkama
SPOROVI
Adidas i Nike na sudu u Dusseldorfu zbog pruga na trenirkama
DUSSELDORF - Koliko pruga, raspoređenih na određeni način, treba biti na donjim dijelovima trenirke Nike? Viši regionalni sud u Dusseldorfu bavi se tim pitanjem od ovog tjedna, budući da je njemački Adidas tužio američku kompaniju.
Novartis: Rast prihoda i dobiti u prvom kvartalu
DOBRE BROJKE
Novartis: Rast prihoda i dobiti u prvom kvartalu
BERN - Švicarski farmaceutski div Novartis u prvom je ovogodišnjem kvartalu ostvario neto dobit od 2,7 milijardi dolara (2,5 milijardi eura), što je 17 posto više nego godinu prije.
Još jedan ozbiljan kandidat za preuzimanje Studenca
SPEKULACIJE
Još jedan ozbiljan kandidat za preuzimanje Studenca
ZAGREB - U spekulacijama o tome tko će biti novi vlasnik Studenca, uz CVC Capital Partners ovih dana se pojavila i Biedronka, najveći trgovački lanac u Poljskoj, no zasad još bez ikakvih službenih potvrda s bilo koje strane u budućoj transakciji.
Bolt traži vozače u BiH
OGLAS
Bolt traži vozače u BiH
SARAJEVO - Bosna i Hercegovina bi konačno mogla dobiti jednu od svjetski poznatih aplikacija za prijevoz umjesto tradicionalnih taksi usluga. Evropska kompanija Bolt je objavila oglas za potragu vozača i na taj način najavila dolazak u Sarajevo.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE