GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

U Dunav osiguranju od sada osiguranje i za mobilni telefon

U Dunav osiguranju od sada osiguranje i za mobilni telefon
NOVITETI
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 14.11.2019 / 08:32
Autor: SEEbiz / Tanjug
BEOGRAD – Kompanija „Dunav osiguranje\" svim vlasnicima novih mobilnih telefona kupljenih u mts poslovnicama omogućava osiguranje mobilnih telefona, novom polisom, jedinstvenom na srpskom tržištu, saopšteno je iz te osiguravajuće kuće.

Prema najnovijim istraživanjima, u Srbiji svaki drugi korisnik mobilnog telefona imao je polomljen ekran ili veće fizičko oštećenje telefona, dok je svakom petom vlasniku mobilni ukraden.

Popravka kod neovlašćenog servisera obično je jeftinija nego u ovlašćenom servisu, ali se time gubi garancija proizvođača. Ovaj i drugi brojni razlozi dovoljan su argument da svoj mobilni telefon osigurate polisom „Dunav osiguranja", ističu iz te kompanije.

Polisa osiguranja pokriva mehanička oštećenja, uništenje uređaja i štete koje nisu pokrivene garancijom, uključujuhi i lom ekrana, zatim nestanak ili gubitak telefona usled provalne krađe i razbojništva, oštećenja usled direktnog dejstva tečnosti ili isparenja izazvanih vodom i drugim tečnostima, kao i troškove neovlašćenog korišćenja uređaja u slučaju provalne krađe i razbojništva.

Polisom osiguranja korisnik dobija popravku telefona u ovlašćenom servisu u slučaju fizičkog oštećenja, ili novi uređaj u slučaju provalne krađe i razbojništva.

Kako objašnjava Aleksa Aksentijević, direktor Glavne filijale „Dunav osiguranja" Beograd 1, kada kupac izabere pametni telefon u mts poslovnici i odluči se za postpejd tarifu, kod prodavca telefona može da ugovori i zaštitu za svoj novi uređaj, odnosno polisu osiguranja koja će ga štititi tokom perioda otplate telefona (24 meseca).

Procedura je jednostavna, a visina premije osiguranja zavisi od cene kupljenog mobilnog telefona.

Za telefon čija je vrednost do 19.360 dinara, mesečna premija iznosi 199,50 dinara, a za uređaj čija je cena do 38.720 dinara – visina premije je 378 dinara. Ovom polisom moguće je osigurati i telefone čija je cena viša od navedenih primera.

Ukoliko se dogodi oštećenje, nestanak ili krađa uređa, štetu treba prijaviti u roku od tri dana: u mts poslovnici, ili besplatnim pozivom na broj telefona Kol centra osiguravača 0800 130 147, ili na imejl adresi telekom.rs@allianz-ašistance.at.

Za više informacija zainteresovani mogu da se obrate prodavcima na prodajnim mestima mts ili da se informišu na sajtu mts (www.mts.rs), odnosno Kompanije „Dunav osiguranje" (www.dunav.com).

Tagovi: Dunav osiguranje, osiguranje za mobilni telefon
PROČITAJ I OVO
BASF pokrenuo program financiranja startup ideja iz Hrvatske i regije
PROGRAM
BASF pokrenuo program financiranja startup ideja iz Hrvatske i regije
ZAGREB - Europski lider u istraživanju i razvoju te najveća njemačka kemijska kompanija BASF raspisuje regionalni natječaj za investiranje u domaću startup scenu, s posebnim naglaskom na one startupove čija rješenja pridonose održivu razvoju.
Amazinga otvorila vlastiti restoran
INVESTICIJE
Amazinga otvorila vlastiti restoran
ZAGREB - U sklopu Amazinge, najvećeg europskog family entertainment centra, odnedavno posluje i restoran s bogatom ponudom hrane koja, između ostalog, uključuje burgere, pizze, à la carte jela, ražanj i dnevne gablece.
Nike zaključio kvartal s dobiti zahvaljujući internetskoj prodaji
U PLUSU
Nike zaključio kvartal s dobiti zahvaljujući internetskoj prodaji
NEW YORK - Američki proizvođač sportske opreme Nike izvijestio je da je prvo fiskalno tromjesečje zaključio s dobiti budući da su kupci rješenje za ograničenja u vrijeme pandemije koronavirusa pronašli u online prodaji.
Bauerfeind donira troslojne medicinske zaštitne maske bolnicama zagrebačke regije
DONACIJA
Bauerfeind donira troslojne medicinske zaštitne maske bolnicama zagrebačke regije
ZAGREB - Tvrtka Bauerfeind d.o.o. donirat će troslojne medicinske zaštitne maske bolnicama zagrebačke regije: KBC Zagreb, KB Merkur, OB Zabok, Dječja bolnica Klaićeva, Dječja bolnica Bistra, Dječja bolnica Srebrnjak.
KLM smanjuje broj letova za Zagreb i Split
LETOVI
KLM smanjuje broj letova za Zagreb i Split
ZAGREB - Nizozemski KLM objavio je svoj red letenja za listopad ove godine. Kompanija će do kraja ljetnog reda letenja prometovati prema dvije destinacije u Hrvatskoj: Splitu i Zagrebu.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE