GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Tvrtka Ane Karamarko lani ostvarila 1,28 milijuna kuna dobiti

Tvrtka Ane Karamarko lani ostvarila 1,28 milijuna kuna dobiti
U PLUSU
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 07.07.2020 / 11:37
Autor: SEEbiz / H
ZAGREB - Tvrtka Drimia Ane Karamarko, supruge bivšeg predsjednika HDZ-a Tomislava Karamarka osumnjičene zbog gospodarskih malverzacija, prošle je godine ostvarila dobit od 1,28 milijuna kuna, objavljeno je u računu dobiti i gubitka za poduzetnike predanom Fini.

Tvrtka Drimia lani je ostvarila 4,38 milijuna kuna ukupnih prihoda i rashode od 2,77 milijuna kuna te je nakon poreza na dobit od oko 326.000 kuna, ostvarila dobit od 1,28 milijuna kuna, odnosno 1,1 milijun kuna više od dobiti ostvarene 2018.

Drimia je osnovana 2012. i sa sloganom "Samo je san stvarnost" posluje kao agencija za integrirane medijske strategije, za zakup medija i medijsko planiranje i odnose s javnošću.

Ana Karamarko bila je krajem svibnja uhićena u akciji Flajš u kojoj je zbog gospodarskog kriminala privedeno tridesetak osoba. No, nakon ispitivanja puštena je da se brani sa slobode jer Uskok za nju nije zatražio istražni zatvor.

Branitelj Ane Karamarko, odvjetnik Ivo Farčić, tada je kazao je da je njegova branjenica iznijela kratku obranu i zanijekala počinjenje djela za koje se sumnjiči. "Ona se sumnjiči za ispostavu fakture od oko 400.000 kuna za isporučenu uslugu, no ne sumnjiiči ju se da je taj novac zadržala za sebe", kazao je Farčić.

Na čelu kriminalne skupine osumnjičene za zločinačko udruženje, utaju poreza ili carine, zlouporabe povjerenja u gospodarskom poslovanju, pomaganje u tim nedjelima, ali i za pranje novca navodili su se Tomislav Pavković i Oliver Kolobarić.

Tagovi: Drimia, Ana Karamarko, akcija Flajš, Tomislav Karamarko
PROČITAJ I OVO
Lufthansa s manjim neto gubitkom u drugom tromjesečju
POBOLJŠANJE
Lufthansa s manjim neto gubitkom u drugom tromjesečju
FRANKFURT - Njemački zrakoplovni prijevoznik Lufthansa objavio je u četvrtak da je zbog pandemije koronavirusa i drugo tromjesečje zaključio s gubitkom.
Kodak postaje farmaceutska kompanija, dionice katapultirane
NOVI POČETAK
Kodak postaje farmaceutska kompanija, dionice katapultirane
NEW YORK - Američka kompanija Kodak, nekada pionir na tržištu fotografije, ponovo se budi. Sada kao farmacuetski proizvođač, koji će Amerikancima pomagati u boju protiv korona krize.
Rast proizvodnje i izvoza cigareta u vreme pandemije
CIGARETE
Rast proizvodnje i izvoza cigareta u vreme pandemije
BEOGRAD - Duvanska industrija u Srbiji je među retkim privrednim granama koje su za prvih pet meseci i u vreme trajanja pandemije povećale proizvodnju i izvoz, rekao je danas sekretar Udruženja za biljnu proizvodnju i prehrambenu industriju u Privrednoj komori Srbije (PKS) Aleksandar Bogunović.
Institut IGH kasni s objavom poslovnih rezultata
KAŠNJENJE
Institut IGH kasni s objavom poslovnih rezultata
ZAGREB - Institut IGH izvijestio je kako uslijed otežanih uvjeta poslovanja uzrokovanih pandemijom COVID-19 i mjerama koje se poduzimaju radi sprečavanja širenja zaraze sa tom bolešću, Društvo nije bilo u mogućnosti ispuniti propisane obveze u vezi objave tromjesečnog izvještaja za drugo tromjesečje 2020. godine, a u rokovima i na način propisan Zakonom o tržištu kapitala.
Allianz: Neto prihod u drugom kvartalu pao 28,6 posto
PAD
Allianz: Neto prihod u drugom kvartalu pao 28,6 posto
MUNCHEN - Allianz je nastavio uspješno svladavati izazove aktualne krize, te je u drugom tromjesečju 2020. godine ostvario vrlo dobre rezultate. Pa ipak, s obzirom na tekuću neizvjesnost i nedoumice, trenutno ne žele izaći s ažuriranom prognozom operativne dobiti za 2020. godinu.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE