GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

TTS odbio poslušnost stožerima: Isplatite nam 100 tisuća kuna ili nećemo zatvoriti

TTS odbio poslušnost stožerima: Isplatite nam 100 tisuća kuna ili nećemo zatvoriti
NEZADOVOLJSTVO
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 05.11.2020 / 19:39
Autor: SEEbiz
VARAŽDIN - Direktorica TTS-a Mija Ivanković objavljuje dopis TTS-a upućen Županijskom i Nacionalnom stožeru civilne zaštite.

Poštovana gospodo iz Stožera - Županijskog i Nacionalnog,

Obavještavamo vas kako se dvorana TTS SPORT CENTRA (u koju je uloženo preko 5 miliona eura) neće zatvoriti sa danom 07.11.2020. te kako ćemo i dalje poticati naše korisnike da se bave sportom i da u zdravom tijelu očuvaju zdrav duh.

Prvo, vaša preporuka nema nikakvo zakonsko uporište i krši ustav RH.

Drugo, kada bi pročitali dnevni izvještaj g. Nenada Bakića vidjeli bi ste da se krivulja izravnala i da epidemija usporava, a ne da ubrzava da bi se mjere trebale tako pojačavati. To vam je danas 5.11.2020. na press konferenciji potvrdio i ministar zdravstva g. Vili Beroš.

Treće, u TTS Sport centru radi 17 osoba zaposlenih na puno radno vrijeme i NITI JEDNA nije bolesna i nema baš nikakve simptome što znači da u TTS Sport centru NEMA širenja zaraze jer bi se prvo netko od nas zarazio, a tek kasnije korisnici. Naime, sportska dvorana TTS se prostire na 2800 m2 te u ovim okolnostima u jednom satu nikad nema više od 20 osoba na 2000m2 terena. Nadalje, pridržavamo se svih epidemioloških mjera, imamo zaposlene dvije čistačice na puno radno vrijeme koje stalno obilaze i dezinficiraju površine, svlačionice, dvorana uključuje staklene stijene i kupolu tako da se cijelo jutro (pa čak i po ovom hladnom vremenu) provjetrava.

Zbog svega navedenog odlučili smo da TTS Sport centar nastavlja normalno sa radom uz poštivanje svih epidemioloških mjera koje imaju nekakvog smisla, a strogo smo protiv vaših preporuka za nove mjere iz razloga jer smatramo da su neutemeljene, nelogične i donesene su zbog samopromocije kroz medije. Odlučili ste obustaviti rad sportskih i rekreativnih centara koji su (VEĆ 100x REČENO ) prva crta obrane od bolesti ali ste dozvolili da sportske ekipe koje nastupaju u međužupanijskom ili višem rangu natjecanja. Zar vi zaista mislite da su oni manje rizični od rekreativaca i da se ne mogu zaraziti ili prenesti zarazu na nekom drugom mjestu?! Zar su vjerska (50 osoba na 200m2) ili javna okupljanja (30 osoba na 120m2) manje rizična od sporta i 20 osoba na 2000m2? Tako dugo dok ne proglasite novi lockdown i predložite financijsko obeštećenje ili dok sve ne zatvorite mi ćemo i dalje zdravo raditi i pokušati očuvati 17 radnih mjesta u TTS-u.

Činjenica je da vaše mjere nisu poučile nikakve rezultate niti će ih polučiti nove rigoroznije mjere što je vidljivo iz ostatka Europe koja je pod lockdownom, a virus se i dalje širi puno više nego u RH. Očito je da se ponašate kao guske u magli i da ste si dali malo previše na važnosti i to BEZ OSNOVNOG EPIDEMIOLOŠKOG ILI MEDICINSKOG OBRAZOVANJA pa da određujete kome ćete izbiti kruh iz usta i zatvoriti poslove. I sad imamo pretjerano najstrože mjere u RH koje nikako nisu adekvatne situaciji u Županiji.

Ako već nemate potrebna medicinska znanja pokušajte biti empatični na barem deset minuta i zamisliti kako je to ZARADITI ZA VLASTITU PLAĆU I PLAĆU ZA 17 zaposlenih od koje živi 60 osoba. Vjerujemo da je izuzetno lagano i jednostavno ubirati dvije tisuće eura mjesečno iz proračuna i pametovati 15 minuta dnevno iz udobne i tople fotelje.

Draga gospodo, ili nam u periodu od 07.11.20. – 30.11.20. isplatite na žiro račun 100.000,00 kuna za troškove, odnosno plaće radnicima, režije i izgubljenu dobit ili nas ostavite na miru da radimo svoj posao. Mi smo djelatnost koja brine o ljudskom zdravlju, a ne party zona!

Tagovi: TTS, Mija Ivanković, Branko Ivanković, Varaždinska županija, koronavirus u Hrvatskoj
PROČITAJ I OVO
Dioničarima Zavarovalnice Triglav smiješi se dividenda od 1,75 eura
DIVIDENDA
Dioničarima Zavarovalnice Triglav smiješi se dividenda od 1,75 eura
LJUBLJANA - Uprava i nadzorni odbor Zavarovalnice Triglav na ovogodišnjoj će skupštini dioničara, koja se očekuje početkom lipnja, predložiti isplatu dividende u iznosu od 1,75 eura bruto po dionici.
Podravka potvrdila da je u užem krugu za Fortenovin poljoprivredni biznis
POTVRDA
Podravka potvrdila da je u užem krugu za Fortenovin poljoprivredni biznis
KOPRIVNICA - Podravka je poslijepodne potvrdila da je u užem krugu za Fortenovin poljoprivredni biznis.
Fortenova odabrala kandidate za kupce poljoprivrednog biznisa
KANDIDATI
Fortenova odabrala kandidate za kupce poljoprivrednog biznisa
ZAGREB - Fortenova je izvijestila kako je od niza potencijalnih kupaca svojih tvrtki Belja, PIK Vinkovaca, Vupika i Vinke probrala najizglednije ponuđače nad kojima će napraviti dubinsko snimanje.
Strane su tvrtke zbog odlaska iz Rusije izgubile čak 107 milijardi dolara
GUBICI
Strane su tvrtke zbog odlaska iz Rusije izgubile čak 107 milijardi dolara
LONDON - Korporacijski egzodus iz Rusije od njezine invazije na Ukrajinu 2022. koštao je strane tvrtke više od 107 milijardi dolara u otpisima i izgubljenim prihodima, pokazala je Reutersova analiza dokumenata i izjava tvrtki.
Spar otkrio kako ih je Orban pokušao reketariti, povlače kapital iz Mađarske
OTKRIĆA
Spar otkrio kako ih je Orban pokušao reketariti, povlače kapital iz Mađarske
BUDIMPEŠTA - Mađarski premijer Viktor Orbán i njegova vlada u središtu su skandala s austrijskom tvrtkom “Spar” koja posjeduje trgovačke lance u Mađarskoj i drugim zemljama.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE