GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Triglav osiguranje objavilo upute o prijavi štete nakon potresa

Triglav osiguranje objavilo upute o prijavi štete nakon potresa
UPUTE
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 14.01.2021 / 12:06
Autor: SEEbiz
ZAGREB - Triglav osiguranje savjetuje osiguranicima da u slučaju prirodnih nepogoda najprije zaštite sigurnost i zdravlje sebe i svojih najbližih, a da se tek onda posvete sprječavanju daljnje štete i prijavi štete osiguravajućem društvu, pri čemu sugeriraju da se odštetni zahtjevi podnose na daljinu.

"Nakon što se uvjerite da vam sigurnost nije ugrožena boravkom na potresom pogođenom području, tek onda se posvetite sprječavanju daljnje štete i prijavi štete osiguravajućem društvu. Oštećenicima preporučamo da odštetne zahtjeve podnose na daljinu, a odštetne zahtjeve ćemo obraditi bez obzira na datum prijave", ističu iz Triglav osiguranja u četvrtak u priopćenju.

Triglav osiguranje zato osiguranicima koji su pretrpjeli štetu u nedavnom potresu s epicentrom kod Petrinje savjetuje da u slučaju prirodnih nepogoda postupaju u skladu sa sljedećim koracima - neka najprije osiguraju ljudske živote, neka spriječe daljnju štetu. ako je moguće, neka naprave nekoliko fotografija nastale štete, zatim provjere pokriće u policama osiguranja i prijave štetu, te naposljetku, ako je situacija sigurna, mogu započeti s popravkom, a i pobrinuti se da se dokazi sačuvaju do dolaska procjenitelja osiguravajućeg društva.

Osiguranici Triglav osiguranja Zagreb koji su zbog potresa pretrpjeli štetu na nekretninama, automobilima i ostaloj imovini mogu je prijaviti elektronskom poštom ili pozivom na broj telefona 0800 20 20 80.

Oštećene osobe koje zbog trenutačnih okolnosti možda nemaju pristup tehnološkim uređajima ili ne žele koristiti prijavu na daljinu za pomoć se mogu obratiti i svojem zastupniku u osiguranju i poslovnicama Triglav osiguranja, navodi se u priopćenju.

Unatoč činjenici da se štetan događaj treba prijaviti što prije, instruktivan rok u uvjetima osiguranja je tri dana.

"Ključno je da se osiguranici najprije pobrinu da zaštite sigurnost i zdravlje sebe i svojih najbližh. S obzirom na trenutačnu situaciju uzet ćemo u obzir i kasnije prijave. Prijavom na daljinu, na načine koji su im na raspolaganju, strankama želimo olakšati postupak prijave. Naime, takva vrsta prijave im omogućava da izbjegnu dolazak u poslovnicu i uštede si vrijeme. Istodobno na taj način izbjegavaju rizik širenja zaraze koronavirusom« nakon događaja", rekao je izjavio je predsjednik Uprave Triglav osiguranja Marin Matijaca u izjavi koja se prenosi u priopćenju.

Tagovi: Triglav osiguranje, prijava štete od potresa
PROČITAJ I OVO
BHP Billiton ponudio 39 milijardi dolara za preuzimanje Anglo Americana
MEGA DEAL
BHP Billiton ponudio 39 milijardi dolara za preuzimanje Anglo Americana
LONDON - Anglo American, koji posjeduje većinski udio u svjetski poznatoj dijamantskoj tvrtki De Beers, rekao je da njegov odbor preispituje pristup BHP-a.
GlaxoSmithKline tuži Pfizer i BioNTech za krađu mRNK tehnologije
TUŽBA
GlaxoSmithKline tuži Pfizer i BioNTech za krađu mRNK tehnologije
LONDON - Britanska farmacetska tvrtka GlaxoSmithKline (GSK) podnijela je u četvrtak saveznom sudu u Delawareu tužbu protiv američkog Pfizera i njemačkog BioNTecha, tvrdeći da su u cjepivima protiv covida 19 prekršili njezine patente na tehnologiju glasničke RNK (mRNA)
Jadran hoteli Rijeka potpisali ugovor s Marriottom za prvi Tribute Portfolio brand u Hrvatskoj
HOTELI
Jadran hoteli Rijeka potpisali ugovor s Marriottom za prvi Tribute Portfolio brand u Hrvatskoj
RIJEKA - Jadran hoteli Rijeka potpisali su ugovor s Marriott Internationalom za otvaranje prvog Tribute Portfolio hotela u Rijeci, obilježavajući značajnu prekretnicu u hotelijerstvu u ovom dijelu zemlje.
Dalekovodu novi poslovi u Sloveniji i Albaniji vrijedni više od 27 milijuna eura
POSLOVI
Dalekovodu novi poslovi u Sloveniji i Albaniji vrijedni više od 27 milijuna eura
ZAGREB – Dalekovod, vodeća domaća kompanija za projektiranje, proizvodnju i izgradnju energetske infrastrukture, uz nove poslove u Norveškoj, Švedskoj i Njemačkoj, nastavlja jačati svoju poziciju i u regiji.
Adris: Predložen novi sastav Nadzornog odbora i isplata dividende od 2,57 eura po dionici
ODLUKE
Adris: Predložen novi sastav Nadzornog odbora i isplata dividende od 2,57 eura po dionici
ROVINJ - Nadzorni odbor Adris grupe, na sjednici održanoj danas u Rovinju, razmatrao je i utvrdio revidirana konsolidirana i nekonsolidirana godišnja financijska izvješća za 2023. godinu, te usvojio prijedloge odluka koje Nadzorni odbor predlaže Glavnoj skupštini.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE