GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Triglav osiguranje objavilo upute o prijavi štete nakon potresa

Triglav osiguranje objavilo upute o prijavi štete nakon potresa
UPUTE
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 14.01.2021 / 12:06
Autor: SEEbiz
ZAGREB - Triglav osiguranje savjetuje osiguranicima da u slučaju prirodnih nepogoda najprije zaštite sigurnost i zdravlje sebe i svojih najbližih, a da se tek onda posvete sprječavanju daljnje štete i prijavi štete osiguravajućem društvu, pri čemu sugeriraju da se odštetni zahtjevi podnose na daljinu.

"Nakon što se uvjerite da vam sigurnost nije ugrožena boravkom na potresom pogođenom području, tek onda se posvetite sprječavanju daljnje štete i prijavi štete osiguravajućem društvu. Oštećenicima preporučamo da odštetne zahtjeve podnose na daljinu, a odštetne zahtjeve ćemo obraditi bez obzira na datum prijave", ističu iz Triglav osiguranja u četvrtak u priopćenju.

Triglav osiguranje zato osiguranicima koji su pretrpjeli štetu u nedavnom potresu s epicentrom kod Petrinje savjetuje da u slučaju prirodnih nepogoda postupaju u skladu sa sljedećim koracima - neka najprije osiguraju ljudske živote, neka spriječe daljnju štetu. ako je moguće, neka naprave nekoliko fotografija nastale štete, zatim provjere pokriće u policama osiguranja i prijave štetu, te naposljetku, ako je situacija sigurna, mogu započeti s popravkom, a i pobrinuti se da se dokazi sačuvaju do dolaska procjenitelja osiguravajućeg društva.

Osiguranici Triglav osiguranja Zagreb koji su zbog potresa pretrpjeli štetu na nekretninama, automobilima i ostaloj imovini mogu je prijaviti elektronskom poštom ili pozivom na broj telefona 0800 20 20 80.

Oštećene osobe koje zbog trenutačnih okolnosti možda nemaju pristup tehnološkim uređajima ili ne žele koristiti prijavu na daljinu za pomoć se mogu obratiti i svojem zastupniku u osiguranju i poslovnicama Triglav osiguranja, navodi se u priopćenju.

Unatoč činjenici da se štetan događaj treba prijaviti što prije, instruktivan rok u uvjetima osiguranja je tri dana.

"Ključno je da se osiguranici najprije pobrinu da zaštite sigurnost i zdravlje sebe i svojih najbližh. S obzirom na trenutačnu situaciju uzet ćemo u obzir i kasnije prijave. Prijavom na daljinu, na načine koji su im na raspolaganju, strankama želimo olakšati postupak prijave. Naime, takva vrsta prijave im omogućava da izbjegnu dolazak u poslovnicu i uštede si vrijeme. Istodobno na taj način izbjegavaju rizik širenja zaraze koronavirusom« nakon događaja", rekao je izjavio je predsjednik Uprave Triglav osiguranja Marin Matijaca u izjavi koja se prenosi u priopćenju.

Tagovi: Triglav osiguranje, prijava štete od potresa
PROČITAJ I OVO
Vindiji devet ugovora vrijednosti 22 milijuna kuna
RURALNI RAZVOJ
Vindiji devet ugovora vrijednosti 22 milijuna kuna
VARAŽDIN - Ministrica poljoprivrede Marija Vučković i državni tajnik Zdravko Tušek u subotu su u Varaždinu prehrambenoj tvrtki Vindija uručili devet ugovora iz Programa ruralnog razvoja, ukupne vrijednosti odobrene potpore od 22 milijuna kuna.
Kina će do kraja godine proizvesti tri milijarde doza cjepiva protiv korone
CJEPIVO
Kina će do kraja godine proizvesti tri milijarde doza cjepiva protiv korone
PEKING - Kina će do kraja godine najvjerojatnije proizvesti tri milijarde doza cjepiva protiv covida-19, rekao je u subotu dužnosnik Nacionalnog zdravstvenog povjerenstva (NHC).
Percač: Neka HEP financira zdravstveni sustav
JASNA PORUKA
Percač: Neka HEP financira zdravstveni sustav
ZAGREB - Diana Percač, predsjednica HUP-ove Koordinacije veledrogerija, na N1 televiziji govorila je o dugu veledrogerijama.
Počela izgradnja tvornice Braća Pivac u Ljubuškom
INVESTICIJE
Počela izgradnja tvornice Braća Pivac u Ljubuškom
LJUBUŠKI - Gradnja milionskog projekta koji će zapošljavati desetke Ljubušaka započela je ovih dana. Na više od 20.000 kvadratnih metara počelo je ravnanje terena za budući pogon koji gradi Mesna industrija Braća Pivac, piše Večernji list.
Pfizer i BioNTech zatražili odobrenje cjepiva protiv covida za adolescente
CJEPIVO
Pfizer i BioNTech zatražili odobrenje cjepiva protiv covida za adolescente
NEW YORK - Američka farmaceutska kompanija Pfizer i njezin njemački partner BioNTech zatražili su u petak od američke regulatorne agencije odobrenje za hitnu upotrebu njihova cjepiva protiv covida-19 i za adolescente u dobi od 12 do 15 godina.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE