GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Triglav osiguranje objavilo upute o prijavi štete nakon potresa

Triglav osiguranje objavilo upute o prijavi štete nakon potresa
UPUTE
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 14.01.2021 / 12:06
Autor: SEEbiz
ZAGREB - Triglav osiguranje savjetuje osiguranicima da u slučaju prirodnih nepogoda najprije zaštite sigurnost i zdravlje sebe i svojih najbližih, a da se tek onda posvete sprječavanju daljnje štete i prijavi štete osiguravajućem društvu, pri čemu sugeriraju da se odštetni zahtjevi podnose na daljinu.

"Nakon što se uvjerite da vam sigurnost nije ugrožena boravkom na potresom pogođenom području, tek onda se posvetite sprječavanju daljnje štete i prijavi štete osiguravajućem društvu. Oštećenicima preporučamo da odštetne zahtjeve podnose na daljinu, a odštetne zahtjeve ćemo obraditi bez obzira na datum prijave", ističu iz Triglav osiguranja u četvrtak u priopćenju.

Triglav osiguranje zato osiguranicima koji su pretrpjeli štetu u nedavnom potresu s epicentrom kod Petrinje savjetuje da u slučaju prirodnih nepogoda postupaju u skladu sa sljedećim koracima - neka najprije osiguraju ljudske živote, neka spriječe daljnju štetu. ako je moguće, neka naprave nekoliko fotografija nastale štete, zatim provjere pokriće u policama osiguranja i prijave štetu, te naposljetku, ako je situacija sigurna, mogu započeti s popravkom, a i pobrinuti se da se dokazi sačuvaju do dolaska procjenitelja osiguravajućeg društva.

Osiguranici Triglav osiguranja Zagreb koji su zbog potresa pretrpjeli štetu na nekretninama, automobilima i ostaloj imovini mogu je prijaviti elektronskom poštom ili pozivom na broj telefona 0800 20 20 80.

Oštećene osobe koje zbog trenutačnih okolnosti možda nemaju pristup tehnološkim uređajima ili ne žele koristiti prijavu na daljinu za pomoć se mogu obratiti i svojem zastupniku u osiguranju i poslovnicama Triglav osiguranja, navodi se u priopćenju.

Unatoč činjenici da se štetan događaj treba prijaviti što prije, instruktivan rok u uvjetima osiguranja je tri dana.

"Ključno je da se osiguranici najprije pobrinu da zaštite sigurnost i zdravlje sebe i svojih najbližh. S obzirom na trenutačnu situaciju uzet ćemo u obzir i kasnije prijave. Prijavom na daljinu, na načine koji su im na raspolaganju, strankama želimo olakšati postupak prijave. Naime, takva vrsta prijave im omogućava da izbjegnu dolazak u poslovnicu i uštede si vrijeme. Istodobno na taj način izbjegavaju rizik širenja zaraze koronavirusom« nakon događaja", rekao je izjavio je predsjednik Uprave Triglav osiguranja Marin Matijaca u izjavi koja se prenosi u priopćenju.

Tagovi: Triglav osiguranje, prijava štete od potresa
PROČITAJ I OVO
cargo-partner donirao dvanaest stambenih kontejnera žrtvama potresa u Hrvatskoj
DONACIJA
cargo-partner donirao dvanaest stambenih kontejnera žrtvama potresa u Hrvatskoj
ZAGREB - Timovi cargo-partnera iz cijele regije udružili su se kako bi pomogli obiteljima čiji su domovi uništeni u potresu u Hrvatskoj 29. prosinca.
Poste Italiane preuzimaju kineski Sengi Express
DOGOVOR
Poste Italiane preuzimaju kineski Sengi Express
MILANO - Poste Italiane preuzimaju 51 posto kineskog logističara Sengi Express, objavio je Reuters.
Aminess Maravea Camping Resortu dodijeljena posebna ADAC nagrada za digitalizaciju i online marketing
PRIZNANJA
Aminess Maravea Camping Resortu dodijeljena posebna ADAC nagrada za digitalizaciju i online marketing
NOVIGRAD – Na ovogodišnjem Gala eventu održanom u Berlinu, koji je zbog epidemioloških uvjeta organiziran i emitiran na posebnoj online platformi, novigradskom Aminess Maravea Camping Resortu dodijeljena je glavna nagrada u kategoriji „Digitalisation & Online Marketing“ za postignuća i iskorak na području digitalizacije, online marketinga i općenito za ulaganje i praćenje trendova na svim online platformama, što je prepoznato od strane stručnog ADAC žirija.
Christina Sulebakk preuzima poziciju generalne direktorice za HBO Max EMEA
PROMJENE
Christina Sulebakk preuzima poziciju generalne direktorice za HBO Max EMEA
ZAGREB - Kompanija WarnerMedia je danas objavila da Christina Sulebakk, dosadašnja generalna direktorica za HBO Europe, preuzima poziciju generalne direktorice za HBO Max EMEA (Europa, Bliski istok i Afrika).
Dušan Radičević novi generalni direktor kompanije Al Dahra Srbija
KARIJERE
Dušan Radičević novi generalni direktor kompanije Al Dahra Srbija
BEOGRAD – Kompanija Al Dahra Srbija saopštila je danas da generalni direktor Vojin Lazarević odnedavno više nije na toj funkciji, a da je novi generalni direktor Dušan Radičević.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE