GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Transavia u rujnu ukida većinu linija prema Hrvatskoj

Transavia u rujnu ukida većinu linija prema Hrvatskoj
POTEZI
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 30.08.2020 / 19:06
Autor: SEEbiz
ZAGREB - Transavia, niskobudžetna aviokompanija iz Air France - KLM grupacije, objavila je svoj red letenja za rujan ove godine. Većina linija prema Hrvatskoj prestati će prometovati prije kraja rujna.

Transavia je vrlo rano pokrenula promet prema Hrvatskoj, odmah nakon popuštanja mjera i otvaranja zemalja iz kojih inače leti prema hrvatskim zračnim lukama. Kompanija je obnovila promet prema zračnim lukama u Hrvatskoj u koje je letjela i prethodne sezone, no jasno, u reduciranom obliku i s manje redovnih linija.

Transavia će i u rujnu letjeti prema pet hrvatskih zračnih luka: Puli, Rijeci, Zadru, Splitu i Dubrovniku, no ujedno će tokom idućeg mjeseca doći do prekida većine linija, piše Croatian Aviation.

Linije prema Splitu
Linija Split - Pariz Orly prometovati će tri puta tjedno u rujnu (utorkom, četvrtkom i nedjeljom) a trenutno su najavljeni letovi i za listopad.

19. rujna doći će do prekida prometa na liniji Split - Rotterdam, a ista će do navedenog datuma biti u prometu dva puta tjedno (ponedjeljkom i subotom).

Linije prema Dubrovniku
Linija Dubrovnik - Nantes najavljena je za rujan jednom tjedno (svake subote), a očekuje se nastavak prometa i kroz listopad.

U rujnu će doći do prekida prometa na dvije linije ove aviokompanije prema Dubrovniku. 26. rujna prestati će prometovati linija Dubrovnik - Pariz Orly koja će do navedenog datuma biti u prometu 3 puta tjedno (utorkom, subotom i nedjeljom). 19. rujna najavljen je zadnji let na liniji Dubrovnik - Rotterdam, do tada će linija biti u prometu 2 puta tjedno (utorkom i subotom).

Linije prema Zadru, Rijeci i Puli
Linija Zadar - Rotterdam u prometu je do 19. rujna, dva puta tjedno (srijedom i subotom), linija Pula - Rotterdam u prometu je do 20. rujna, dva puta tjedno (četvrtkom i nedjeljom), a istog datuma prestati će prometovati i linija Rijeka - Eindhoven koja će do tada prometovati također dva puta tjedno (četvrtkom i nedjeljom).

Kompanija je u ljetnoj sezoni 2019. većinu svojih linija prema Hrvatskoj obavljala do sredine listopada.

Tagovi: Transavia, Zračna luka Split, Zračna luka Zadar, Zračna luka Dubrovnik
PROČITAJ I OVO
Otvaranje terasa raduje ugostitelje, ali traže nastavak potpora
UGOSTITELJI
Otvaranje terasa raduje ugostitelje, ali traže nastavak potpora

ZAGREB - Otvaranje terasa ugostiteljskih objekata 1. ožujka novi je korak u popuštanju mjera koji raduje ugostitelje u cijeloj Hrvatskoj, no izuzetno je bitno zadržati i mjere pomoći sektoru dok god je izložen bilo kakvim restrikcijama, kao i porezno rasterećenje, poručuju iz Nacionalne udruge ugostitelja (NUU).

Smartwings najavljuje dvije linije iz Praga prema Hrvatskoj
LINIJE
Smartwings najavljuje dvije linije iz Praga prema Hrvatskoj
ZAGREB - Češki avioprijevoznik Smartwings planira u ljetnom redu letenja ove godine povezati Prag sa Splitom i Dubrovnikom. Kompanija je i u 2020. godini prometovala između Praga i Splita, dok je linija prema Dubrovniku iz objektivnih razloga bila suspendirana.
Zvijezdina donacija pomoći će izgradnji nove Sobe čuda u Sisku za djecu i mlade s poteškoćama u razvoju
DONACIJA
Zvijezdina donacija pomoći će izgradnji nove Sobe čuda u Sisku za djecu i mlade s poteškoćama u razvoju
SISAK - Soba čuda u Sisku, prostor za terapiju senzorne integracije u kojem se djeca i mladi s teškoćama u razvoju osposobljavaju za samostalan život, obnovit će se i uz pomoć donacije koja stiže iz Zvijezde.
Vlada CG: Za To Montenegro uvećan kapital na 19 miliona
KAPITAL
Vlada CG: Za To Montenegro uvećan kapital na 19 miliona
PODGORICA - Vlada je na današnjoj sjednici donijela odluku da se osnovni i uplaćeni kapital avio-kompanije ToMontenegro uvećava na 19 miliona eura.
Saponia: Neto dobit u 2020. uzletjela gotovo četiri puta
SJAJNE BROJKE
Saponia: Neto dobit u 2020. uzletjela gotovo četiri puta
OSIJEK - Osječka Saponia je u 2020. godini ostvarila 66,9 milijuna kuna neto dobiti, što je 3,7 puta veća dobit nego u godini ranije, kada je iznosila 18,1 milijun kuna, podaci su iz nekonsolidiranog financijskog izvješća tvrtke objavljenog na Zagrebačkoj burzi.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE