GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Transavia s izmjenama na linijama prema Hrvatskoj

Transavia s izmjenama na linijama prema Hrvatskoj
PROMJENE
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 16.07.2020 / 17:32
Autor: SEEbiz

ZAGREB - Transavia, niskobudžetna aviokompanija s podružnicama u Francuskoj i Nizozemskoj, napravila je određene izmjene u svom redu letenja prema destinacijama u Hrvatskoj.

Kompanija je krajem lipnja odnosno početkom srpnja pokrenula linije prema Hrvatskoj, njih čak osam, te na njima nastavlja prometovati i kroz kolovoz, piše Croatian Aviation.

Linija Paris Orly - Split u prometu je tri puta tjedno, no kompanija je ranije planirala povećanje na čak šest tjednih letova. To se zbog niske potražnje neće dogoditi. Od 13. kolovoza broj tjednih letova smanjiti će se na dva.

Linija Rotterdam - Split u prometu je pet puta tjedno, a u najavi je isti broj tjednih letova i u kolovozu (svakim danom osim ponedjeljka i srijede).

Linija Nantes - Dubrovnik nastavlja prometovati dva puta tjedno, kako smo ranije i najavili.

Linija Paris Orly - Dubrovnik prometuje tri puta tjedno, kompanija je planirala jedan let tjedno više kroz kolovoz, no zadržati će isti broj operacija (petkom, subotom i nedjeljom).

Linija Rotterdam - Dubrovnik nastavlja prometovati po planu i kroz kolovoz, dva puta tjedno (utorkom i subotom).

Linija Rotterdam - Zadar u kolovozu će zadržati tri tjedna leta (ponedjeljkom, srijedom i subotom).

Linija Rotterdam - Pula bilježi povećanje broja tjednih letova, s tri 3 na čak pet, svakim danom osim utorkom i srijedom kroz cijeli kolovoz.

Linija Eindhoven - Rijeka u kolovozu će nastaviti prometovati tri puta tjedno (utorkom, četvrtkom i nedjeljom) što je jedan let tjedno manje u odnosu na sezonu 2019.

Tagovi: Transavia, Zračna luka Split, Zračna luka Dubrovnik, Zračna luka Pula, Zračna luka Zadar
PROČITAJ I OVO
Glovo suspendirao planove za širenje u Albaniji
ODLUKE
Glovo suspendirao planove za širenje u Albaniji
TIRANA - Španjolski Glovo, dio njemačke online tvrtke za dostavu hrane Delivery Hero, priopćio je da je odlučio privremeno obustaviti svoje širenje na albansko tržište.
Vodstvo Luke Koper predlaže dva eura bruto dividende
DIVIDENDA
Vodstvo Luke Koper predlaže dva eura bruto dividende
KOPER - Uprava i nadzorni odbor Luke Koper predlažu godišnjoj skupštini dioničara da se od gotovo 43,9 milijuna eura bilančne dobiti 28 milijuna eura, odnosno dva eura bruto po dionici, namijeni za isplatu dividende.
Švicarski čokoladni div investira u uzgajivače kakaa
INVESTICIJE
Švicarski čokoladni div investira u uzgajivače kakaa
BERN - Barry Callebaut AG ulaže u uzgoj kakaovca dok cijene ključnog sastojka čokolade rastu, smanjujući profite za slastičare.
Uprava i NO Končara predlažu isplatu dividende od 2,5 eura
DIVIDENDA
Uprava i NO Končara predlažu isplatu dividende od 2,5 eura
ZAGREB - Uprava i Nadzorni odbor Končara d.d. predložili su u četvrtak glavnoj skupštini isplatu dividende dioničarima u visini od 2,5 eura po dionici, što je za pola eura više nego lani.
Većinski vlasnik nije uspio konsolidirati vlasništvo u Messer Tehnogasu
EPILOG
Većinski vlasnik nije uspio konsolidirati vlasništvo u Messer Tehnogasu
BEOGRAD - Messer SE, većinski vlasnik Messer Tehnogasa, nije uspio prikupiti 185.711 dionica, odnosno 17,91 posto kapitala i tako konsolidirati vlasništvo u toj tvrtki, ali je u ponudi za preuzimanje uspio kupiti 36.396 dionica ili 3,51 posto kapitala.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE