GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Transavia ovog ljeta povećava broj linija prema Hrvatskoj

Transavia ovog ljeta povećava broj linija prema Hrvatskoj
LINIJE
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 18.06.2021 / 09:04
Autor: SEEbiz
ZAGREB - Nizozemska niskotarifna aviokompanija, Transavia, u srpnju će povećati broj linija prema hrvatskim zračnim lukama.

Tvrtka kćerka iz grupacije Air France - KLM od srpnja povećava broj linija i tjednih rotacija prema hrvatskim zračnim lukama. Transavia će prometovati prema Puli, Rijeci, Zadru, Splitu i Dubrovniku, no s manje linija i tjednih operacija u odnosu na razdoblje prije izbijanja globalne pandemije, piše Croatian Aviation.

Najveći broj linija Transavia će imati iz svojeg huba u Rotterdamu: prema Rijeci, Puli, Dubrovniku i Splitu, piše Croatian Aviation.

Linija Rotterdam - Rijeka - Rotterdam odgođena je do sredine srpnja. Prvi let najavljen je za 15.07., u početku će linija prometovati dva puta tjedno, četvrtkom i nedjeljom, no već tjedan dana kasnije dodaje se treći let tjedno (subotom), dok su za kolovoz planirana četiri tjedna leta.

Ovog ljeta Transavia planira samo jednu liniju prema Puli. Radi se također o liniji iz Rotterdama koja bi trebala prometovati od 15. srpnja, dva puta tjedno, četvrtkom i nedjeljom. Do kraja srpnja kompanija će na ovoj liniji prometovati 5 puta tjedno.

Linija Paris Orly - Dubrovnik - Paris Orly već je u prometu (dva puta tjedno), a od početka srpnja Transavia će dodati i treći let te će prema Dubrovniku prometovati utorkom, subotom i nedjeljom.

Početkom srpnja (3.07.) kreće i linija Nantes - Dubrovnik - Nantes, dva puta tjedno, srijedom i subotom, a od kraja mjeseca (20.07.) i linija Rotterdam - Dubrovnik - Rotterdam tri puta tjedno, utorkom, četvrtkom i subotom.

Transavia će u srpnju obnoviti promet i prema zadarskoj zračnoj luci. Radi se o liniji iz Pariza koja će prometovati dva puta tjedno, utorkom i subotom, a od 12. srpnja u planu su redovne operacije i na liniji Rotterdam - Zadar - Rotterdam, tri puta tjedno, ponedjeljkom, srijedom i subotom.

Kako smo ranije i najavili, od 6. srpnja Transavia uvodi liniju Amsterdam - Split - Amsterdam koja će u prometu biti tri puta tjedno, utorkom, četvrtkom i nedjeljom.

Uz ovu novu liniju, Transavia već prometuje na liniji iz Rotterdama (koja će krajem srpnja prometovati svakodnevno). U prometu je i linija iz Pariza koja će u srpnju prometovati četiri puta tjedno, utorkom, četvrtkom, petkom i nedjeljom.

Prema planu, Transavia bi krajem srpnja trebala imati više od 35 tjednih letova prema pet spomenutih hrvatskih zračnih luka.

Tagovi: Transavia, AirFrance-KLM, Zračna luka Split, Zračna luka Zadar, Zračna luka Dubrovnik
PROČITAJ I OVO
Podravka potvrdila da je u užem krugu za Fortenovin poljoprivredni biznis
POTVRDA
Podravka potvrdila da je u užem krugu za Fortenovin poljoprivredni biznis
KOPRIVNICA - Podravka je poslijepodne potvrdila da je u užem krugu za Fortenovin poljoprivredni biznis.
Fortenova odabrala kandidate za kupce poljoprivrednog biznisa
KANDIDATI
Fortenova odabrala kandidate za kupce poljoprivrednog biznisa
ZAGREB - Fortenova je izvijestila kako je od niza potencijalnih kupaca svojih tvrtki Belja, PIK Vinkovaca, Vupika i Vinke probrala najizglednije ponuđače nad kojima će napraviti dubinsko snimanje.
Strane su tvrtke zbog odlaska iz Rusije izgubile čak 107 milijardi dolara
GUBICI
Strane su tvrtke zbog odlaska iz Rusije izgubile čak 107 milijardi dolara
LONDON - Korporacijski egzodus iz Rusije od njezine invazije na Ukrajinu 2022. koštao je strane tvrtke više od 107 milijardi dolara u otpisima i izgubljenim prihodima, pokazala je Reutersova analiza dokumenata i izjava tvrtki.
Spar otkrio kako ih je Orban pokušao reketariti, povlače kapital iz Mađarske
OTKRIĆA
Spar otkrio kako ih je Orban pokušao reketariti, povlače kapital iz Mađarske
BUDIMPEŠTA - Mađarski premijer Viktor Orbán i njegova vlada u središtu su skandala s austrijskom tvrtkom “Spar” koja posjeduje trgovačke lance u Mađarskoj i drugim zemljama.
Lufthansa i sindikat postigli su dogovor o povećanju plaća osoblja zračne luke
DOGOVOR
Lufthansa i sindikat postigli su dogovor o povećanju plaća osoblja zračne luke
FRANKFURT - Njemački zračni prijevoznik Lufthansa i sindikat Verdi danas su nakon trodnevnog posredovanja, koje je uslijedilo nakon višetjednih pregovora, postigli dogovor o kolektivnom ugovoru za oko 25.000 zaposlenih u zračnoj luci, koji uključuje i povećanje plaća.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE