GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Transavia ovog ljeta povećava broj linija prema Hrvatskoj

Transavia ovog ljeta povećava broj linija prema Hrvatskoj
LINIJE
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 18.06.2021 / 09:04
Autor: SEEbiz
ZAGREB - Nizozemska niskotarifna aviokompanija, Transavia, u srpnju će povećati broj linija prema hrvatskim zračnim lukama.

Tvrtka kćerka iz grupacije Air France - KLM od srpnja povećava broj linija i tjednih rotacija prema hrvatskim zračnim lukama. Transavia će prometovati prema Puli, Rijeci, Zadru, Splitu i Dubrovniku, no s manje linija i tjednih operacija u odnosu na razdoblje prije izbijanja globalne pandemije, piše Croatian Aviation.

Najveći broj linija Transavia će imati iz svojeg huba u Rotterdamu: prema Rijeci, Puli, Dubrovniku i Splitu, piše Croatian Aviation.

Linija Rotterdam - Rijeka - Rotterdam odgođena je do sredine srpnja. Prvi let najavljen je za 15.07., u početku će linija prometovati dva puta tjedno, četvrtkom i nedjeljom, no već tjedan dana kasnije dodaje se treći let tjedno (subotom), dok su za kolovoz planirana četiri tjedna leta.

Ovog ljeta Transavia planira samo jednu liniju prema Puli. Radi se također o liniji iz Rotterdama koja bi trebala prometovati od 15. srpnja, dva puta tjedno, četvrtkom i nedjeljom. Do kraja srpnja kompanija će na ovoj liniji prometovati 5 puta tjedno.

Linija Paris Orly - Dubrovnik - Paris Orly već je u prometu (dva puta tjedno), a od početka srpnja Transavia će dodati i treći let te će prema Dubrovniku prometovati utorkom, subotom i nedjeljom.

Početkom srpnja (3.07.) kreće i linija Nantes - Dubrovnik - Nantes, dva puta tjedno, srijedom i subotom, a od kraja mjeseca (20.07.) i linija Rotterdam - Dubrovnik - Rotterdam tri puta tjedno, utorkom, četvrtkom i subotom.

Transavia će u srpnju obnoviti promet i prema zadarskoj zračnoj luci. Radi se o liniji iz Pariza koja će prometovati dva puta tjedno, utorkom i subotom, a od 12. srpnja u planu su redovne operacije i na liniji Rotterdam - Zadar - Rotterdam, tri puta tjedno, ponedjeljkom, srijedom i subotom.

Kako smo ranije i najavili, od 6. srpnja Transavia uvodi liniju Amsterdam - Split - Amsterdam koja će u prometu biti tri puta tjedno, utorkom, četvrtkom i nedjeljom.

Uz ovu novu liniju, Transavia već prometuje na liniji iz Rotterdama (koja će krajem srpnja prometovati svakodnevno). U prometu je i linija iz Pariza koja će u srpnju prometovati četiri puta tjedno, utorkom, četvrtkom, petkom i nedjeljom.

Prema planu, Transavia bi krajem srpnja trebala imati više od 35 tjednih letova prema pet spomenutih hrvatskih zračnih luka.

Tagovi: Transavia, AirFrance-KLM, Zračna luka Split, Zračna luka Zadar, Zračna luka Dubrovnik
PROČITAJ I OVO
Rio Tinto: 2,4 milijarde dolara za realizaciju projekta Jadar
PROJEKTI
Rio Tinto: 2,4 milijarde dolara za realizaciju projekta Jadar
BEOGRAD - Kompanija Rio Tinto danas je saopštila da je opredelila 2,4 milijarde američkih dolara za izgradnju rudnika i postrojenja za preradu litijum-borata za projekat Jadar u Loznici, jedan od najvećih greenfield projekata litijuma na svetu.
Skupština Mercatora odlučila o pokriću gubitka i potvrdila rad Uprave i Nadzornog odbora
ODLUKE
Skupština Mercatora odlučila o pokriću gubitka i potvrdila rad Uprave i Nadzornog odbora
LJUBLJANA - Na 28. redovnoj skupštini dioničari Mercatora d.d., upoznali su se sa izvještajem o poslovanju kompanije u 2020. godini, potvrdili rad Uprave i Nadzornog odbora te usvojili izmjene i dopune Statuta i odluke o pokrivanju neto gubitka i pojednostavljenom smanjenju osnovnog kapitala.
Snažan oporavak LVMH-a u prvoj polovini godine
SKOK PRIHODA
Snažan oporavak LVMH-a u prvoj polovini godine
PARIZ - Francuski proizvođač luksuznih roba LVMH u utorak je izvijestio kako je u prvoj polovini godine ostvario 28,7 milijardi eura prihoda, što je porast od 56 posto u odnosu na isto razdoblje lani kada su u tijeku bila zatvaranja zbog suzbijanja pandemije koronavirusa.
Slovenski Dars prodao znatno manje vinjeta nego 2019.
VINJETE
Slovenski Dars prodao znatno manje vinjeta nego 2019.
LJUBLJANA - Do kraja lipnja slovenski Dars je s 2021. prodao ukupno 2.622.601 vinjeta, što je pet posto više nego u istom razdoblju prošle godine.
Odlični rezultati Ericsson Nikole Tesle u prvih šest mjeseci
SJAJNE BROJKE
Odlični rezultati Ericsson Nikole Tesle u prvih šest mjeseci
ZAGREB - U prvih šest mjeseci 2021. godine svi ključni pokazatelji poslovanja Ericsson Nikola Tesla Grupe bilježe rast i pokazuju nastavak izvanrednih poslovnih rezultata.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE