GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Tonči Huljić dobio dopuštenje za Radio Toniku

Tonči Huljić dobio dopuštenje za Radio Toniku
ZELENO SVJETLO
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 22.09.2020 / 15:03
Autor: SEEbiz / H
ZAGREB - Vijeće za elektroničke medije (VEM) dalo je dopuštenje društvu Tonika d.o.o., glazbenika, tekstopisca i producenta Tončija Huljića za satelitski, internetski, kabelski prijenos i druge dopuštene oblike prijenosa audio programa za kanal Radio Tonika.

Vijeće kojem je predsjednik Josip Popovac na sjednici održanoj 10. rujna jednoglasno je izdalo to dopuštenje na razdoblje od 10 godina, objavljeno je na stranicama Agencije za elektroničke medije (AEM).

Tonika d.o.o, tvrtka za izdavačku djelatnost registirirana je sa sjedištem u Splitu i ima tridesetak predmeta poslovanja - od izdavačke i tiskarske djelatnosti, trgovine na veliko tekstilom, živom stokom, pićima i duhanom, trgovinom na malo živežnim namirnicima, kozmetikom i, između ostaloga, satovima, igračkama, cvijećem i gorivom.

Registrirana je i za organiziranje priredbi i koncerata, promidžbu, snimanje i distribuciju filmova, djelatnost radija i televizije i proizvodnju i prijenos programskih sadržaja.

Kao osnivač Tonike navodi se Ivan Huljić, a kao član uprave i direktor koji zastupa tvrtku Tonči Huljić. Prema računu dobiti i gubitka za poduzetnike u 2019. predanog Financijskog agenciji, ta Huljićeva tvrtka je lani ostvarila nešto više od dva milijuna kuna prihoda i gotovo 350.000 kuna dobiti.

Tagovi: Tonči Huljić, Radio Tonika, Vijeće za elektroničke medije, Josip Popovac, Tonika d.o.o.
PROČITAJ I OVO
Ericsson NT: Neto dobit srezana 16,8%
LOŠA GODINA
Ericsson NT: Neto dobit srezana 16,8%
ZAGREB - Neto dobit Ericssona Nikole Tesle (ENT) za prvih devet mjeseci ove godine iznosi 67,2 milijuna kuna, što je 16,8 manje u odnosu na isto razdoblje prošle godine, objavio je ENT u srijedu u devetomjesečnom financijskom izvješću.
Qatar Airways i u studenome samo jednom tjedno prema Zagrebu
LETOVI
Qatar Airways i u studenome samo jednom tjedno prema Zagrebu
ZAGREB - Qatar Airways smanjio je promet prema Zagrebu još krajem rujna, a linija će s minimalnim brojem tjednih operacija prometovati i u studenome.
Trgovine PEVEX-a neće raditi na blagdan Svih svetih
NAJAVE
Trgovine PEVEX-a neće raditi na blagdan Svih svetih
ZAGREB - Uprava trgovačkog lanca PEVEX donijela je odluku o ovotjednom radnom vremenu prodajnih centara, njih 26 diljem Hrvatske.
Prepolovljeni prihodi zrakoplovnih kompanija
TEŽAK PAD
Prepolovljeni prihodi zrakoplovnih kompanija
LONDON - Ukupni prihodi globalnih zračnih prijevoznika smanjit će se za 46 posto 2021. u odnosu na 2019. godinu, objavilo je danas Međunarodno udruženje zračnog prometa (IATA).
Međimurska tvrtka kažnjavat će radnike koji završe u samoizolaciji
POTEZI
Međimurska tvrtka kažnjavat će radnike koji završe u samoizolaciji

ČAKOVEC - Tvrtka Tehnix iz Donjeg Kraljevca u Međimurju uvela je neobičnu praksu; svakom radniku kojem bude određena samoizolacija smanjit će plaću za 10 posto. To im je u dopisu priopćio direktor kompanije Đuro Horvat.

@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE