GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Telekom Slovenije: Sindicirani zajam od 130 milijuna eura

Telekom Slovenije: Sindicirani zajam od 130 milijuna eura
ZAJAM
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 03.06.2021 / 21:10
Autor: SEEbiz
LJUBLJANA - Telekom Slovenije, d.d., sa sindikatom banaka u organizaciji Nove Ljubljanske banke d.d. i sastavljen od banaka Banca Intesa Sanpaolo d.d., Nova Ljubljanska banka d.d., SKB banka d.d. i UniCredit Banka Slovenija d.d. potpisao ugovor o dugoročnom sindiciranom zajmu u iznosu od 130 milijuna eura.

Primljenim dugoročnim zajmom, Telekom Slovenije, osigurao je potrebnu likvidnost za otplatu izdanih obveznica u iznosu od 100 milijuna eura koje dospijevaju u lipnju 2021. godine, a zajam je dijelom namijenjen ulaganjima za daljnju provedbu postavljena strategija.

Sindicirani zajam ima rok dospijeća sedam godina i podijeljen je u tri tranše: dvije u iznosu od 50 milijuna eura i jednu u iznosu od 30 milijuna eura, i to tranšu A s otplatom glavnice u jednakim polugodišnjim ratama, tranšu B s jednokratna otplata glavnice i tranša C s kombinacijom polugodišnjih otplata i jednokratne otplate glavnice.

Tagovi: Telekom Slovenije, Intesa Sanpaolo, Nova Ljubljanska banka, SKB banka, UniCredit Banka Slovenija
PROČITAJ I OVO
Raste broj stečajeva i brisanih tvrtki
GOSPODARSKI PREGLED
Raste broj stečajeva i brisanih tvrtki
ZAGREB - Fininfo.hr donosi pregled najznačajnijih gospodarskih aktivnosti za razdoblje prve polovice listopada.
Uprava Luke Koper sporazumno podnosi ostavku
ODLAZAK
Uprava Luke Koper sporazumno podnosi ostavku
KOPER - Uprava i Nadzorni odbor Luke Koper danas su sklopili sporazum prema kojem Uprava na čelu s Dimitrijem Zadelom podnosi ostavku. Zadelu i članovima uprave Metodu Podkrižniku i Irmi Gubanec prestaje mandat 15. studenog, rekao je nakon izvanredne sjednice nadzornog odbora njegov predsjednik Franci Matoz.
EMA neće odobriti Sputnjik V ove godine
ZABRANE
EMA neće odobriti Sputnjik V ove godine
ZAGREB – Europska agencija za lijekove (EMA) odluku o odobrenju Sputnjika V, ruskog cjepiva protiv koronavirusa, donijet će najranije u prvom kvartalu 2022. jer još uvijek nema dovoljno podataka, rekao je u četvrtak izvor upućen u to pitanje.
Tvrtka Šestan-Busch sklopila novi posao na sajmu u Parizu
POSLOVI
Tvrtka Šestan-Busch sklopila novi posao na sajmu u Parizu
PARIZ - Na najvećem međunarodnom sajmu domovinske sigurnosti i vojno-policijske opreme Milipol 2021., koji se od 19. do 22. listopada održava u Parizu, u organizaciji Hrvatske gospodarske komore zajednički su nastupile i hrvatske tvrtke HS Produkt, Šestan-Busch, Agencija Alan, P-mtč, Klaster konkurentnosti obrambene industrije, a na hrvatskom je štandu svoje proizvode predstavila i tvrtka Odjeća.
FlixMobility preuzeo Greyhound
AKVIZICIJE
FlixMobility preuzeo Greyhound
ZAGREB – Globalni pružatelj mobilnosti, FlixMobility grupa kojoj pripadaju brendovi FlixBus i FlixTrain, objavljuju kupovinu Greyhound Lines, Inc. (˝Greyhound˝), najveće međunarodne autobusne kompanije u Sjedinjenim Američkim Državama, od FirstGroup plc.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE