GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Suradnja Croatia Airlinesa i TZGZ-a u ljetnom redu letenja prema 15 stranih odredišta

Suradnja Croatia Airlinesa i TZGZ-a u ljetnom redu letenja prema 15 stranih odredišta
SURADNJA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 24.03.2022 / 20:56
Autor: SEEbiz
ZAGREB - Croatia Airlines (CA) i Turistička zajednica grada Zagreba (TZGZ) marketinški će surađivati tijekom ljetnog reda letenja promovirajući Zagreb u zrakoplovima koji iz Zagreba lete u 15 međunarodnih odredišta, najavljeno je u četvrtak na konferenciji za novinare.

Ljetni red letenja počinje 27. ožujka i traje do kraja listopada, kada će CA Zagreb povezivati s Barcelonom, Amsterdamom, Atenom, Bečom, Bruxellesom, Dublinom, Frankfurtom, Kopenhagenom, Londonom, Münchenom, Parizom, Rimom, Sarajevom, Skopjem i Zürichom.

Direktor komercijalnih poslova CA Slaven Žabo rekao je da je ljetni red letenja isplaniran i s ciljem snažnog doprinosa turizmu i razvoju Zagreba kao odredišta.

Ujedno je riječ o nastavku dugogodišnje uspješne suradnje CA i TZGZ-a, od nastupa na sajmovima do kreiranja posebnih ponuda za velike kupce, osmišljavanja oznaka na zrakoplovima, menija u zrakoplovima i drugog.

"Sve je to povećalo dolaske putnika i turista u Zagreb i zato nastavljamo zajedno dalje. Nadamo se i poboljšanju epidemiološke situacije kako bi se svi planovi i ostvarili”, poručio je Žabo dodajući da Zagreb CA povezuje i s domaćim zračnim lukama.

Direktorica TZGZ-a Martina Bienenfeld kazala je da je CA strateški partner TZGZ-a, i da je to i logično, jer više od 50 posto svih putnika/turista u Zagreb dolazi zrakoplovima, dok ih 30 posto dolazi automobilima, a ostali drugim vrstama prijevoza.

"Promotivne kampanje Zagreba u zrakoplovima CA pod nazivom "Zagreb be there” počinju s ljetnim redom letenja, kada se i očekuje povećani promet, kao i u ljetu, i vjerujemo u bolje turističke rezultate Zagreba od lanjskih”, najavila je Bienenfeld.

U sklopu kampanje u zrakoplovima će se prikazivati i istoimeni kratki film, dijeliti brošure i zalogaji sa zagrebačkim 'štihom', a posebice će promovirati zajednički i novu liniju iz Zagreba za Barcelonu 31. ožujka u tom španjolskom gradu.

Suradnjom sa TZGZ-om je jako zadovoljan i predsjednik Uprave CA Jasmin Bajić, koji se i zahvalio na tome i naglasio da raduje izlazak iz pandemije.

"Nadamo se svi da situacija u Ukrajini neće poremetiti planove. I zadnje dvije pandemijske godine CA je stalno letjela, nismo stali. U 2021. smo dosegnuli 70 posto prometa iz 2019., ove godine bi to moglo biti i više, jer ćemo neke dane u ljetu imati i sto letova dnevno. Ipak, povratak na razine prometa iz 2019., kao i cijela industrija, ne očekujemo prije kraja 2023. i u 2024.”, poručio je Bajić.

Kazao je i da će CA u ljetnom redu letenja 2022. letjeti u s 12 zrakoplova, što je isto kao lani, ali još dva manje nego u 2019., ali će s njima ukupno Hrvatsku povezivati s 21 međunarodnim odredištem, kroz 16.000 letova i sa nešto više od 1,76 milijun sjedala koja će ponuditi putnicima.

Tagovi: Croatia Airlines, turistička zajednica Grada Zagreba, Jasmin Bajić, Martina Bienenfeld
PROČITAJ I OVO
Podravka potvrdila da je u užem krugu za Fortenovin poljoprivredni biznis
POTVRDA
Podravka potvrdila da je u užem krugu za Fortenovin poljoprivredni biznis
KOPRIVNICA - Podravka je poslijepodne potvrdila da je u užem krugu za Fortenovin poljoprivredni biznis.
Fortenova odabrala kandidate za kupce poljoprivrednog biznisa
KANDIDATI
Fortenova odabrala kandidate za kupce poljoprivrednog biznisa
ZAGREB - Fortenova je izvijestila kako je od niza potencijalnih kupaca svojih tvrtki Belja, PIK Vinkovaca, Vupika i Vinke probrala najizglednije ponuđače nad kojima će napraviti dubinsko snimanje.
Strane su tvrtke zbog odlaska iz Rusije izgubile čak 107 milijardi dolara
GUBICI
Strane su tvrtke zbog odlaska iz Rusije izgubile čak 107 milijardi dolara
LONDON - Korporacijski egzodus iz Rusije od njezine invazije na Ukrajinu 2022. koštao je strane tvrtke više od 107 milijardi dolara u otpisima i izgubljenim prihodima, pokazala je Reutersova analiza dokumenata i izjava tvrtki.
Spar otkrio kako ih je Orban pokušao reketariti, povlače kapital iz Mađarske
OTKRIĆA
Spar otkrio kako ih je Orban pokušao reketariti, povlače kapital iz Mađarske
BUDIMPEŠTA - Mađarski premijer Viktor Orbán i njegova vlada u središtu su skandala s austrijskom tvrtkom “Spar” koja posjeduje trgovačke lance u Mađarskoj i drugim zemljama.
Lufthansa i sindikat postigli su dogovor o povećanju plaća osoblja zračne luke
DOGOVOR
Lufthansa i sindikat postigli su dogovor o povećanju plaća osoblja zračne luke
FRANKFURT - Njemački zračni prijevoznik Lufthansa i sindikat Verdi danas su nakon trodnevnog posredovanja, koje je uslijedilo nakon višetjednih pregovora, postigli dogovor o kolektivnom ugovoru za oko 25.000 zaposlenih u zračnoj luci, koji uključuje i povećanje plaća.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE