GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Sportski gigant Olympic Channel dolazi na Sportsku televiziju

Sportski gigant Olympic Channel dolazi na Sportsku televiziju
TELEVIZIJA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 18.09.2020 / 11:50
Autor: SEEbiz
ZAGREB - Sportska televizija (SPTV) ostvarila je odlučujući pogodak na globalnom terenu televizija.

Njen glavni suigrač u ovoj sportskoj i poslovnoj pobjedi je Olympic Channel, globalna olimpijska platforma u vlasništvu Međunarodnog olimpijskog odbora i partnerstvu Eurosporta i Discovery Communications. To znači da će gledatelji Sportske televizije moći uživati u visoko produciranom programu, nagrađivanom sadržaju, sportskim vijestima i međunarodnim sportskim prijenosima i to već od 18. rujna, 2020. godine.

Ovaj uspjeh posebno je znakovit kada se stavi u kontekst pandemije koronavirusa i nemogućnosti održavanja većine sportskih natjecanja pa tako i OI Tokio 2020. Postizanjem ovog dogovora SPTV vraća nadu ljubiteljima sporta donoseći legendarni Eurosport u Hrvatsku, a emitiranjem programa 'Gledajte Olympic Channel', promovira olimpijske vrijednosti i vrhunske sportaše

Uprava SPTV-a dodatno ističe vrijednost premijernog dolaska programa Olympic Channel u Hrvatsku:

'Kada bi se izrazili sportskim rječnikom, ovo postignuće moglo bi se opisati kao zlatna medalja na Olimpijskim igrama. Prenoseći nagrađivani olimpijski sadržaj najviše produkcije, napravili smo ključan korak u razvoju SPTV-a, i to u izazovnom razdoblju pandemije koronavirusa. Ovaj uspjeh je tim veći jer naš put nije bio pravocrtan. Više je nalikovao terenskom trčanju s preprekama. Ali stručnost, dobra strategija i vjera u naš uspjeh su se isplatili. Prepoznati smo od strane inovativne globalne platforme koja je do sada emitirala više od 25 000 video sadržaja, 76 originalnih serija i filmova te postigla sveukupno 3,3 milijarde video prikaza.'

Sportska televizija je specijalizirana sportska televizija u stopostotnom vlasništvu Hrvatskog olimpijskog odbora koja je s emitiranjem započela 4. travnja 2011.

Olympic Channel je globalna olimpijska platforma koja pomiče granice uspješnosti. U četiri godine nakon pokretanja, 21. kolovoza 2016., kreirao je više od 25 000 video sadržaja koji predstavljaju sve olimpijske sportske discipline u 206 zemalja, uključujući 76 originalnih serija i filmova te je postigao sveukupno 3,3 milijarde video prikaza.

Eurosport je najveći europski sportski kanal, dostupan u 59 zemalja na 20 različitih jezika i implementiran u više od 116 milijuna kućanstava i u stopostotnom je vlasništvu američkog medijskog diva Discovery Communications. Eurosport ima ekskluzivna europska prava za prijenos Olimpijskih i Zimskih igara od 2018.do 2024. godine te je time postao partner Međunarodnog olimpijskog odbora

Tagovi: Olympic Channel, Sportska televizija, Eurosport, Hrvatski olimpijski odbor
PROČITAJ I OVO
Rezolucija Zemlja, projekt Večernjeg lista, osvojio medijskog Oscara u New Yorku
USPJESI
Rezolucija Zemlja, projekt Večernjeg lista, osvojio medijskog Oscara u New Yorku
NEW YORK - Rezolucija Zemlja, projekt Večernjeg lista koji je zaživio početkom prošle godine i ubrzo postao najvećim ekološkim projektom u povijesti Hrvatske, dobio je ogromno, možemo reći i najveće moguće međunarodno priznanje nakon što je u petak navečer u prestižnom Harvard Klubu u New Yorku osvojio tzv. medijskog Oscara poznatog pod nazivom INMA Global Media Awards.
Zračna luka Pula: 10 posto manje zrakoplova nego lani, ali 20 posto više putnika
ZRAČNI PRIJEVOZ
Zračna luka Pula: 10 posto manje zrakoplova nego lani, ali 20 posto više putnika
PULA - Broj zrakoplova koji su sletjeli ove godine u pulsku Zračnu luku manji je za 10 posto nego lani, ali je popunjenost bolja pa je broj putnika veći za 20 posto, doznajemo od direktorice Nine Vojnić Žagar.
Deripaska izgubio spor protiv Crne Gore
EPILOG
Deripaska izgubio spor protiv Crne Gore
PODGORICA – Vrhovni sud u Švedskoj odbio je žalbu Olega Vladimiroviča Deripaske protiv Crne Gore kojom je tražio poništenje odluke Apelacionog suda iz prošle godine u vezi sa postupkom privatizacije Kombinata aluminijuma (KAP) i Rudnika boksita.
Skočili prihodi od cestarina u 2022.
CESTARINE
Skočili prihodi od cestarina u 2022.
ZAGREB - Ukupan promet svih vozila na hrvatskim autocestama 2022. godine porastao je za 15 posto u odnosu na godinu ranije, dok su prihodi od cestarina iznosili 426,45 milijuna eura (bez PDV-a), što je povećanje od 16,3 posto, podaci su Hrvatske udruge koncesionara za autoceste s naplatom cestarine.
Toljan Papajorgji novi direktor Lidla BH
KARIJERE
Toljan Papajorgji novi direktor Lidla BH
SARAJEVO - Toljan Papajorgji. novi je direktor Lidla u Bosni i Hercegovini, saznaje Indikator.ba.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE