GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Span odobrio dividendu

Span odobrio dividendu
DIVIDENDA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 19.06.2024 / 13:07
Autor: SEEbiz
ZAGREB - Span je objavio odluke svoje Glavne skupštine održane 17. lipnja 2023.

Među odlukama najzanimljivija je ona o odobrenju predložene isplate dividende iz dobiti Društva u 2023. godini i zadržane dobiti. To bi donijelo dividendu od 0,3 EUR po dionici, što predstavlja dividendni prinos od 0,7%.

Ovo također slijedi politiku isplate dividendi Društva koju je Društvo objavilo 2022. Prema njoj će se od 20% do 50% konsolidirane dobiti isplatiti u obliku dividende. Naravno, politika također podliježe nekoliko uvjeta, uključujući razvojne planove Društva, stanje na tržištu kapitala, neto dobit i razine/rast prihoda itd. Ove godine omjer isplate je blizu gornje granice od 50% ukupne konsolidirane dobiti.

Konačno, ex-datum je određen za 21. lipnja 2024., dok je datum plaćanja određen za 5. srpnja 2024.

Tagovi: span, dividenda
PROČITAJ I OVO
Dobit Salzgittera pala u prvom polugodištu
PAD
Dobit Salzgittera pala u prvom polugodištu
ESSEN - Dobit prije oporezivanja smanjila se njemačkom čeličnom divu Salzgitter AG u preliminarnim rezultatima za prvu polovicu 2024., dok je u drugom tromjesečju skliznula u minus, u usporedbi s istim razdobljima prethodne godine.
Snažan rast beogradskog aerodroma u prvom polugodištu
RAST
Snažan rast beogradskog aerodroma u prvom polugodištu
BEOGRAD - Zračna luka Nikola Tesla u Beogradu u prvom je polugodištu zabilježila 39.580 letova, što je devet posto više nego u istom razdoblju prošle godine.
Mađarska istražuje Aldi
ISTRAGA
Mađarska istražuje Aldi
BUDIMPEŠTA - Mađarski ured za zaštitu tržišnog natjecanja (GVH) u četvrtak je najavio pokretanje istrage protiv lokalne jedinice njemačkog lanca supermarketa Aldi zbog sumnje na nepoštenu poslovnu praksu, navodi se u izvješću državnog medija MTI.
Mišković i službeno postaje stopostotni vlasnik sarajevske tvrtke Standard Nekretnine
VLASNIŠTVO
Mišković i službeno postaje stopostotni vlasnik sarajevske tvrtke Standard Nekretnine
BEOGRAD - Srbijanski biznismen Miroslav Mišković službeno će preuzeti sarajevsku tvrtku Standard nekretnine, s obzirom da je ponuda koju je poslao prihvaćena.
Otvoren stečaj nad Varteksom
STEČAJ
Otvoren stečaj nad Varteksom
VARAŽDIN - Targovački sud u Varaždinu otvorio je danas stečaj Varteksa i za stečajnog upravitelja imenovao Tomislava Đuričina, a za 8. listopada zakazao je ročište na kojem će se ispitati tražbine vjerovnika i odlučivati o daljnjem tijeku postupka.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE