GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Snažnim ljudskim potencijalom PR agencija Mediahint kontinuirano raste

Snažnim ljudskim potencijalom PR agencija Mediahint kontinuirano raste
USPJESI
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 19.02.2021 / 08:42
Autor: SEEbiz
ZAGREB - Mediahint je boutique agencija za odnose s javnošću koja je u veljači 2021. godine proslavila četvrti rođendan.

Iako je 2020. godina bila za mnoge krizna, čini se kako se to ne tiče njih jer, kako tvrde, ostvarili su dupli prihod u odnosu na 2019. godinu. Za uspjeh u godini koja je za mnoge značila kriznu godinu, zaslužni su, kako navodi direktorica Blanka Tomašić – ljudi.

„Ljudski faktor je ključ! U Mediahintu smo prošle i 2019. godine napravili značajne iskorake što se tiče ljudskih potencijala i eksperata u svojem području djelovanja i komunikacijskoj industriji. Vjerujem kako ćemo i ove godine graditi timove i razvijati znanja, na čemu se i temelji naša vizija i misija. Vjerujući u to da je znanje naš temelj i učenje moto, Mediahintovci su isključivo visoko obrazovani stručnjaci odnosa s javnošću, a kad jednom uđeš u PR branšu, posebno s naglaskom na internet – učenje nikad ne prestaje ako težiš izvrsnošću.“

Sadržaj koji je značajan za poslovne ciljeve

„Fokusirani smo na stvaranje sadržaja koji je značajan za poslovne ciljeve klijenata, a ne samo na ispunjavanje forme.“ - naglašava voditeljica ključnih kupaca Martina Bratić.

Kako navodi, ova je godina usmjerena otvaranju novih tržišta.

„Mediahint će se ove godine usmjeriti na probijanje granica u punom smislu te riječi. Radit ćemo na otvaranju novih tržišta i širenju timova. Moramo povećati kapacitete kako bismo mogli prihvatiti nove projekte.“ – navodi Martina Bratić.

Probijanje granica; 2021. godina će biti i četiri puta bolja od 2019. godine

O probijanju granica možemo govoriti i u smislu broja projekata i prihoda koji se očekuje u 2021. godini, pa će kako navode u Mediahintu, 2021. godina biti i do četiri puta bolja nego 2019. godina. Mediahint očekuje unutarnju reorganizaciju jačanjem ljudskih kapaciteta i razvoj novih odjela te iskorak na nova tržišta.

Prediktivna analiza, nastavila je Blanka Tomašić, dala je inpute kako bi 2021. godina mogla biti za četiri puta bolja od 2019. godine, a namjera je preseliti u novi, veći prostor.

Trenutni projekti na kojima Mediahint radi vezani su uz digitalizaciju, ekologiju, turizam, kulturu, modu, aglomeraciju i gospodarstvo. Jedan od osnovnih alata odnosa s javnošću, koji je trenutnom situacijom direktno pogođen, su događaji i tiskovne konferencije.

„S obzirom na epidemiološke mjere, sve mora biti kako nalaže stožer, sve promjene moraju biti uvedene i primijenjene u realnom vremenu. To je ponekad zahtjevno jer Naručitelj i projektna dokumentacija zahtijevaju da na događaju bude i preko nekoliko stotina ljudi, a epidemiološke mjere to ne dozvoljavaju. Izazovno je to uskladiti i poštovati, ali ne i nemoguće. Svojim klijentima predlažemo i online tiskovne konferencije. Uz malo kreativnosti nađe se rješenje.„ – navodi Luka Klun, PR savjetnik i stručni suradnik na brojnim projektima.

Iz Mediahinta kažu kako i u ovim izazovnim vremenima pronalaze rješenja za klijente. Iako se percepcija potpuno promijenila, ne strahuju za ovaj segment. Navode kako su radionice o komunikacijskim vještinama i neke evente prebacili online i tu vide promjenu i ubuduće, pogotovo kad se radi o dislociranim projektima, no ipak se nadaju kako će se i dobar dio toga vratiti na staro te da ćemo se ponovno svi družiti uživo.




Tagovi: Snažnim ljudskim potencijalom PR agencija Mediahint, Blanka Tomašić, Martina Bratić, Luka Klun
PROČITAJ I OVO
Vodstvo Luke Koper predlaže dva eura bruto dividende
DIVIDENDA
Vodstvo Luke Koper predlaže dva eura bruto dividende
KOPER - Uprava i nadzorni odbor Luke Koper predlažu godišnjoj skupštini dioničara da se od gotovo 43,9 milijuna eura bilančne dobiti 28 milijuna eura, odnosno dva eura bruto po dionici, namijeni za isplatu dividende.
Švicarski čokoladni div investira u uzgajivače kakaa
INVESTICIJE
Švicarski čokoladni div investira u uzgajivače kakaa
BERN - Barry Callebaut AG ulaže u uzgoj kakaovca dok cijene ključnog sastojka čokolade rastu, smanjujući profite za slastičare.
Uprava i NO Končara predlažu isplatu dividende od 2,5 eura
DIVIDENDA
Uprava i NO Končara predlažu isplatu dividende od 2,5 eura
ZAGREB - Uprava i Nadzorni odbor Končara d.d. predložili su u četvrtak glavnoj skupštini isplatu dividende dioničarima u visini od 2,5 eura po dionici, što je za pola eura više nego lani.
Većinski vlasnik nije uspio konsolidirati vlasništvo u Messer Tehnogasu
EPILOG
Većinski vlasnik nije uspio konsolidirati vlasništvo u Messer Tehnogasu
BEOGRAD - Messer SE, većinski vlasnik Messer Tehnogasa, nije uspio prikupiti 185.711 dionica, odnosno 17,91 posto kapitala i tako konsolidirati vlasništvo u toj tvrtki, ali je u ponudi za preuzimanje uspio kupiti 36.396 dionica ili 3,51 posto kapitala.
Novi ugovori Ericssona Nikole Tesle vrijedni 4 milijuna eura
POSLOVI
Novi ugovori Ericssona Nikole Tesle vrijedni 4 milijuna eura
ZAGREB - Ericsson Nikola Tesla potpisao je nove ugovore vrijedne 4 milijuna eura. Ugovori su iz područja komunikacijskih mreža i digitalne transformacije društva.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE