GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Smještajni objekti u NP Brijuni otvaraju se 1. travnja

Smještajni objekti u NP Brijuni otvaraju se 1. travnja
NAJAVE
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 30.03.2021 / 10:30
Autor: SEEbiz / H
PULA - Smještajni objekti u Nacionalnom parku Brijuni - hoteli Neptun i Istra te sobe Karmen bit će otvoreni od 1. travnja, dok je Park otvoren za individualne posjetitelje od 15. ožujka, priopćili su u utorak iz Javne ustanove Nacionalni park Brijuni.

Izleti na Veliki Brijun realiziraju se svakog dana, a cijena ulaznice tijekom travnja bit će 25 posto niža od standardne, stoji u priopćenju. Umanjena cijena ulaznice za izlet s aplikacijom Brijuni Pocket Guide je 112,50 kuna za odrasle i 56,25 kuna za djecu od sedam do 18 godina, a za obilazak s vodičem i turističkim vlakom iznosi 150 kuna za odrasle i 75 kuna za djecu od sedam do 18 godina.

Aplikacija Brijuni Pocket Guide pokrenuta je lani i može se preuzeti na Android i iPhone uređajima. Brijuni Pocket Guide, među ostalim, sadrži brojne informacije o atrakcijama, ugostiteljskoj ponudi, te mogućnostima sportsko-rekreativnih aktivnosti u Nacionalnom parku. Namijenjena je svim posjetiteljima, sa sadržajem na hrvatskom, engleskom, njemačkom, talijanskom, francuskom, španjolskom, ruskom, a od ove godine i slovenskom jeziku. Uz zanimljivosti NP Brijuni prikazane su galerije fotografija te GPS oznake lokacija, a ovogodišnja novina je navedeno predviđeno vrijeme za obilazak, koje se nalazi uz opis svake lokacije, kao i predložene rute za obilazak otoka elektromobilom.

Posjetiteljima Nacionalnog parka po izboru je na raspolaganju i posjet Muzeju te znanstveno-edukativnom centru Kuća za brodice. U samostalni obilazak otoka može se ići pješice te unajmiti električni automobil ili bicikl na odjelu Sporta.

Zbog pandemije koronavirusa prilagođen je i kapacitet prijevoza putnika brodom Veli Brijun. Maske su obavezne na brodu i u svim zatvorenim prostorima Nacionalnog parka Brijuni.

Ulaznice za Nacionalni park Brijuni moguće je kupiti on line putem web stranice www.np-brijuni.hr.

Tagovi: Nacionalni park Brijuni, Brijuni Pocket Guide, hotel Neptun, hotel Istra, Brijuni, hrvatski turizam
PROČITAJ I OVO
Nike će otpustiti 740 zaposlenika u sjedištu u Oregonu
REZOVI
Nike će otpustiti 740 zaposlenika u sjedištu u Oregonu
NEW YORK - Nike će otpustiti oko 740 zaposlenika u svom svjetskom sjedištu u Oregonu, pokazalo je pismo u petak, dok vrhunski proizvođač sportske odjeće želi obuzdati troškove nakon upozorenja o padu prihoda u prvoj polovici fiskalne 2025. godine.
Generali će od 1. lipnja djelovati kao diversificirana financijska grupacija
STRATEŠKI
Generali će od 1. lipnja djelovati kao diversificirana financijska grupacija
MILANO - Upravni odbor Generalija, na sastanku kojim je predsjedao Andrea Sironi, odobrio je novu organizacijsku strukturu koja odražava glavne aktivnosti Grupacije, kako je predložio CEO Grupacije, Philippe Donnet.
Sandoz u Ljubljani počeo izgradnju centra za razvoj bioloških lijekova
INVESTICIJE
Sandoz u Ljubljani počeo izgradnju centra za razvoj bioloških lijekova
LJUBLJANA - Švicarska farmaceutska kompanija Sandoz položila je kamen temeljac za centar za razvoj sličnih bioloških lijekova u Ljubljani. Osigurat će 200 novih radnih mjesta, a vrijednost investicije je 90 milijuna eura.
Krčki pršut Žužić šampion jubilarnih 10. Dana hrvatskog pršuta u Zagrebu
ŠAMPIONI
Krčki pršut Žužić šampion jubilarnih 10. Dana hrvatskog pršuta u Zagrebu
ZAGREB – Vjekoslav Žužić, vlasnik Mesnice marketi Žužić, ove godine službeno ima najbolji pršut! Šampionska titula za njegov savršeni krčki pršut, pripala mu je na 10. Danima hrvatskog pršuta koji se ove godine održavaju u Zagrebu.
Lufthansa privremeno obustavlja letove za Izrael i Irak zbog sukoba
ODLUKE
Lufthansa privremeno obustavlja letove za Izrael i Irak zbog sukoba
FRANKFURT - Njemačka zrakoplovna kompanija Lufthansa i njezine podružnice Swiss i Austrian Airlines privremeno su obustavile sve letove prema Izraelu i Iraku zbog aktualnog sukoba na Bliskom istoku.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE