GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Slavko Ledić umjesto Bulića na mjestu predsjednika Uprave Kraša

Slavko Ledić umjesto Bulića na mjestu predsjednika Uprave Kraša
PROMJENE
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 12.05.2020 / 14:47
Autor: SEEbiz
ZAGREB - Nadzorni odbor Kraš d.d. Zagreb je na današnjoj sjednici prihvatio ostavku Damira Bulića na funkciju predsjednika Uprave Društva s učinkom od 15.05.2020. godine.

Damir Bulić nastavlja karijeru u Kraš d.d. na funkciji člana Uprave Društva.

Na istoj sjednici Nadzorni odbor Društva imenovao je Slavka Ledića predsjednikom Uprave. Ledić je praktički do prije koji dan bio na mjestu predsnjednika Uprave Konzuma.

Slavko Ledić svoju karijeru u Konzumu započinje u svibnju 2005. godine u Području veleprodaje na radnom mjestu rukovoditelja Velpro centra Makarska. U području veleprodaje ostaje do 2007. godine kad preuzima poziciju direktora maloprodajne Regije Dalmacije koja je u tom trenutku uključivala 50 trgovina.

Nakon uspješnog vođenja Regije i njenog rasta na 120 trgovina, 2 milijarde kuna prometa i 2.500 zaposlenih, u studenom 2014. godine prelazi u Crnu Goru na mjesto pomoćnika predsjednika Uprave gdje značajno unapređuje samo poslovanje i poslovne rezultate kompanije. S 1.1.2016. preuzima funkciju predsjednika Uprave Konzum d.d. Zagreb na kojoj ostaje do travnja 2017. godine. Diplomirao je na Ekonomskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu. Sudjelovao je u međunarodnom programu stručnog usavršavanja International supermarket management class – IGA Coca Cola institute u Atlanti (SAD) te je završio nekoliko programa na poslovnoj školi IEDC Bled.

Mandat novoimenovanom predsjedniku Uprave Kraša traje od 16.05.2020. do 23.05.2021. godine.

Tagovi: Slavko Ledić, Damir Bulić, Kraš, Konzum, Agrokor, Fortenova grupa
PROČITAJ I OVO
Još jedan ozbiljan kandidat za preuzimanje Studenca
SPEKULACIJE
Još jedan ozbiljan kandidat za preuzimanje Studenca
ZAGREB - U spekulacijama o tome tko će biti novi vlasnik Studenca, uz CVC Capital Partners ovih dana se pojavila i Biedronka, najveći trgovački lanac u Poljskoj, no zasad još bez ikakvih službenih potvrda s bilo koje strane u budućoj transakciji.
Bolt traži vozače u BiH
OGLAS
Bolt traži vozače u BiH
SARAJEVO - Bosna i Hercegovina bi konačno mogla dobiti jednu od svjetski poznatih aplikacija za prijevoz umjesto tradicionalnih taksi usluga. Evropska kompanija Bolt je objavila oglas za potragu vozača i na taj način najavila dolazak u Sarajevo.
Dionice American Expressa na rekordu nakon odličnih rezultata prvog kvartala
UZLET
Dionice American Expressa na rekordu nakon odličnih rezultata prvog kvartala
NEW YORK - American Express je u petak izvijestio o tromjesečnoj zaradi koja je nadmašila tržišna očekivanja, budući da su potrošači nastavili koristiti vrhunske kreditne kartice tvrtke.
FTC tužbom nastoji blokirati spajanje Coacha i Michaela Korsa
BLOKADA
FTC tužbom nastoji blokirati spajanje Coacha i Michaela Korsa
NEW YORK - Savezna komisija za trgovinu (FTC) podnijela je tužbu kako bi blokirala akviziciju Capri Holdings Ltd. od strane Tapestryja, Inc., vrijednu 8,5 milijardi dolara, rekavši da bi ugovor eliminirao izravnu konkurenciju između brendova modnih kompanija poput Coacha i Michaela Korsa u segmentu tzv. pristupačnih luksuznih torbica.
Izvršni direktor Emiratesa ispričao se nakon kaosa u Dubaiju: Moramo vratiti 30.000 kofera
ISPRIKA
Izvršni direktor Emiratesa ispričao se nakon kaosa u Dubaiju: Moramo vratiti 30.000 kofera
DUBAI - Izvršni direktor Emirates Airlinea objavio je pismo isprike kupcima tijekom vikenda nakon što su povijesne kiše u Ujedinjenim Arapskim Emiratima izazvale rekordne poplave i kaos u zračnoj luci u Dubaiju.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE