GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Slavko Ledić umjesto Bulića na mjestu predsjednika Uprave Kraša

Slavko Ledić umjesto Bulića na mjestu predsjednika Uprave Kraša
PROMJENE
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 12.05.2020 / 14:47
Autor: SEEbiz
ZAGREB - Nadzorni odbor Kraš d.d. Zagreb je na današnjoj sjednici prihvatio ostavku Damira Bulića na funkciju predsjednika Uprave Društva s učinkom od 15.05.2020. godine.

Damir Bulić nastavlja karijeru u Kraš d.d. na funkciji člana Uprave Društva.

Na istoj sjednici Nadzorni odbor Društva imenovao je Slavka Ledića predsjednikom Uprave. Ledić je praktički do prije koji dan bio na mjestu predsnjednika Uprave Konzuma.

Slavko Ledić svoju karijeru u Konzumu započinje u svibnju 2005. godine u Području veleprodaje na radnom mjestu rukovoditelja Velpro centra Makarska. U području veleprodaje ostaje do 2007. godine kad preuzima poziciju direktora maloprodajne Regije Dalmacije koja je u tom trenutku uključivala 50 trgovina.

Nakon uspješnog vođenja Regije i njenog rasta na 120 trgovina, 2 milijarde kuna prometa i 2.500 zaposlenih, u studenom 2014. godine prelazi u Crnu Goru na mjesto pomoćnika predsjednika Uprave gdje značajno unapređuje samo poslovanje i poslovne rezultate kompanije. S 1.1.2016. preuzima funkciju predsjednika Uprave Konzum d.d. Zagreb na kojoj ostaje do travnja 2017. godine. Diplomirao je na Ekonomskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu. Sudjelovao je u međunarodnom programu stručnog usavršavanja International supermarket management class – IGA Coca Cola institute u Atlanti (SAD) te je završio nekoliko programa na poslovnoj školi IEDC Bled.

Mandat novoimenovanom predsjedniku Uprave Kraša traje od 16.05.2020. do 23.05.2021. godine.

Tagovi: Slavko Ledić, Damir Bulić, Kraš, Konzum, Agrokor, Fortenova grupa
PROČITAJ I OVO
DS Smith profitira od rasta online trgovine
DOBRE BROJKE
DS Smith profitira od rasta online trgovine
LONDON - Britanski DS Smith preliminarno je u srijedu izvijestio o dobrim rezultatima u trećem fiskalnom tromjesečju zahvaljujući blagdanima i pojačanoj kupnji putem interneta, a nazire se i oporavak potražnje kupaca u industriji.
Aladrović: Traže se rješenja i za event industriju i turističke tvrtke
RJEŠENJA
Aladrović: Traže se rješenja i za event industriju i turističke tvrtke
ZAGREB - Ministar rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike Josip Aladrović rekao je u srijedu da je do sada za siječanj za mjere za očuvanje radnih mjesta i fiksne troškove isplaćeno 550 milijuna kuna, te da se traži model obeštećenja za event industriju i putničke agencije.
HNB: Četvrta industrijska revolucija tvrtkama donosi veći profit i učinkovitost
ISTRAŽIVANJE
HNB: Četvrta industrijska revolucija tvrtkama donosi veći profit i učinkovitost
ZAGREB - Hrvatska poduzeća s potencijalom za 4. industrijsku revoluciju imaju veći omjer kapitala i rada, konkurentnija su na inozemnom tržištu, dvostruko više plaćaju zaposlenike i imaju značajno veći udio izvoznih prihoda od tradicionalnih industrija, pokazuje istraživanje HNB-a.
Provectus Capital Partners finalizirao investiciju u Keindl Sport
INVESTICIJE
Provectus Capital Partners finalizirao investiciju u Keindl Sport
ZAGREB – Provectus Capital Partners (PCP), investicijsko društvo usmjereno na tržišta jugoistočne Europe, finaliziralo je investiciju u Keindl Sport Trgovinu (Keindl Sport), vodeću regionalnu kompaniju u veleprodaji i maloprodaji sportske opreme u Hrvatskoj i široj regiji, s posebnim naglaskom na bicikle i biciklističku opremu.
Fortaco grupa preuzela Rapp Zastavu
AKVIZICIJE
Fortaco grupa preuzela Rapp Zastavu
BEOGRAD - Fortaco grupa, kompanija u oblasti teške mašinerije i pomorske industrije, kupila je kompaniju Rapp Zastava iz Gruže koja proizvodi vitla i druga rešenja za pomorsku industriju.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE