GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Sjedište Kauflanda trajno na Donjim Sveticama, preko puta grade trgovinu

Sjedište Kauflanda trajno na Donjim Sveticama, preko puta grade trgovinu
INVESTICIJE
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 16.04.2021 / 11:54
Autor: SEEbiz
ZAGREB - Osim otvorenja već dvije nove trgovine u ovoj godini, u Rovinju i Biogradu na Moru, ove je godine Kaufland osigurao i trajnu adrese za svoje sjedište.

U siječnju su uspješno okončani pregovori i potpisan je ugovor o kupoprodaji cijelog kompleksa nekretnina na adresi Donje Svetice 14/Planinska 13a u Zagrebu.

Osim toga, preko puta zgrade u kojoj se planira trajno zadržati, Kaufland gradi i novu trgovinu što će posebno razveseliti stanovnike zagrebačke Pešćenice koji će napokon na jednom mjestu moći pronaći sve što im treba, s najboljim omjerom cijene i kvalitete.

„Naš je cilj osigurati konstantan rast Kauflanda u narednim godinama – bilo to kupnjom zgrade našeg sjedišta ili proširenjem naše mreže trgovina. S novim objektom stvaramo nova radna mjesta i tako konkretno doprinosimo hrvatskom gospodarstvu i sveopćoj dobrobiti“, pojasnio je Patrick Rudat, predsjednik Uprave Kauflanda u Hrvatskoj.

Kvadratura prodajne površine novog Kauflanda iznosit će oko 2.800 m2 s preko 200 parkirnih mjesta, a u planu je i e-punionica. Nova trgovina bit će izgrađena prema najnovijim standardima Kauflanda, imat će ugrađen sustav za održivo gospodarenje otpadom, a ugradit će i sustav za nadzor potrošnje struje i vode. Već je poznato da svaka trgovina Kauflanda raspolaže velikim prostorijama za odmor zaposlenika pa će tako i u ovoj zaposlenici imati na raspolaganju čak 265 kvadrata samo za sebe i svoje potrebe.

Posebnost ove trgovine je to što će biti na tri etaže. U prizemlju će parkirati kupci, na prvom će se katu nalaziti prodajni prostor, a na drugom će katu nastati dodatno parkiralište za zgradu centrale Kauflanda. Otvorenje nove trgovine Kauflanda predviđeno je za kraj godine.

Tagovi: Kaufland, Donje Svetice, Patrick Rudat
PROČITAJ I OVO
Zdravko Alvir prodao svoj udjel u Zvečevu za 6,68 milijuna eura
PRODAJA
Zdravko Alvir prodao svoj udjel u Zvečevu za 6,68 milijuna eura
POŽEGA - Koanditorska industrija Zvečevo izvijestila je da je dosadašnji većinski vlasnik te požeške kompanije i donedavni predsjednik Uprave Zdravko Alvir realizirao prodaju ukupno 213.167 redovnih dionica Zvečeva serije A i 74.562 redovne dionice serije B., te tako više nema dionica te kompanije u svom vlasništvu.
Boeing u prvom kvartalu ostvario gubitak od 343 milijuna dolara
GUBITAK
Boeing u prvom kvartalu ostvario gubitak od 343 milijuna dolara
SEATTLE - Američki proizvođač zrakoplova Boeing prvo je ovogodišnje tromjesečje završio s dubokim gubitkom od 343 milijuna dolara, dok je prije godinu dana iznosio 414 milijuna dolara.
Valamar potvrdio isplatu dividende od 0,22 eura
DIVIDENDA
Valamar potvrdio isplatu dividende od 0,22 eura
POREČ – Na održanoj Glavnoj skupštini Valamara usvojena je odluka o isplati dividende dioničarima u visini od 0,22 eura po dionici, što je 10 % više nego u prethodnoj godini.
United Grupa ostvarila rekordne rezultate u 2023.
REKORDI
United Grupa ostvarila rekordne rezultate u 2023.
AMSTERDAM - United Grupa (UG), vodeća telekomunikacijska i medijska tvrtka u jugoistočnoj Europi, ostvarila je rekordne financijske rezultate u 2023. godini.
Atlantic Grupa predlaže dividendu od 1,2 eura
DIVIDENDA
Atlantic Grupa predlaže dividendu od 1,2 eura
ZAGREB - Atlantic Grupa je jučer održala sjednice Nadzornog odbora i Uprave na kojima je donesen prijedlog raspodjele dobiti.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE