GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

SES Video i Telekom Srbija prenosit će radio i televizijske programe RTS-a

SES Video i Telekom Srbija prenosit će radio i televizijske programe RTS-a
SPORAZUM
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 10.07.2017 / 14:32
Autor: SEEbiz
LUKSEMBURG - SES (Euronext Paris i Luksemburška burza: SESG) objavila je kako će zajedno sa svojim dugogodišnjim partnerom Telekom Srbija prenositi šest televizijskih i jednu radijsku stanicu Radio-televizija Srbije (RTS) širom Europe.

Šest RTS programa: RTS Satelit, RTS Život, RTS Drama, RTS Kolo, RTS Trezor, RTS Muzika i radijska stanica Radio Beograd emitirat će se putem vodećih kabelske mreže u Europi i biti na raspolaganju dva milijuna srpskih iseljenika širom regije putem namjenskih inteligentnih kartica koje korisnici mogu integrirati u svoj set-top box.
Telekom Srbija, srpska telekomunikacijska tvrtka sa sjedištem u Beogradu, pružit će sve usluge na terenu, uključujući satelitsku ulaznu vezu i kodiranje te će se oslanjati na SES kapacitete na jednom od ASTRA satelita smještenog na orbitalnoj poziciji 4.8 stupnjeva istočno.

"Dugi niz godina surađujemo s našim partnerom Telekom Srbijom na različitim projektima, a ovaj novi sporazum ne samo da osnažuje našu prisutnost na tržištu nego i našu dugogodišnju suradnju", izjavio je Martin Ornass-Kubacki, potpredsjednik i glavni regionalni direktor za srednju i istočnu Europu, SES Video, novoosnovane poslovne jedinice tvrtke SES. "Vrlo smo zadovoljni što je RTS odabrao ASTRA satelit za distribuciju svojih programa srpskoj publici širom Europe".

„Zadovoljstvo nam je što nam se priključio RTS. Kvaliteta i profesionalnost tvrtke SES te naše dugogodišnja suradnja bile su ključne za postizanje dogovora i veselimo se što ćemo zajedno sa SES-om ispunjavati  RTS-ove potrebe na najbolji mogući način.“ izjavio je  Milutin Nikolić, direktor veleprodaje Telekoma Srbija.  

Tagovi: SES Video, Telekom Srbija, Radiotelevizija Srbije
PROČITAJ I OVO
NBS: Osiguravači da omoguće odlaganje plaćanja premije
PREPORUKE
NBS: Osiguravači da omoguće odlaganje plaćanja premije
BEOGRAD - Narodna banka Srbije preporučila je svim društvima za osiguranje da omoguće klijentima odloženo plaćanje dospelih premija osiguranja, ukoliko plaćaju u ratama.
Idea, Mercator i Roda obezbedili kvasac za nedelju ujutru
KVASAC
Idea, Mercator i Roda obezbedili kvasac za nedelju ujutru
BEOGRAD - Tri trgovinska lanca saopštila da su obezbedila dovoljne količine kvasca, brašna, jaja i drugih namirnica za najstarije koji mogu da kupuju samo nedeljom ujutru.
Hrvatska pošta prilagođava poslovanje
PRILAGODBA
Hrvatska pošta prilagođava poslovanje
ZAGREB – Kako bi se primateljima pošiljaka koji trenutno nisu u mogućnosti boraviti na svojim adresama (primjerice građanima dijelova Zagreba koji su uslijed posljedica potresa bili primorani napustiti svoje domove) olakšalo zaprimanje pošiljaka, Hrvatska pošta osigurala je uslugu preusmjeravanja i zadržavanja pošiljaka bez naknade.
Importanne Grupa neće otpuštati i nastavlja s investicijama u Dubrovniku
OHRABRUJUĆE
Importanne Grupa neće otpuštati i nastavlja s investicijama u Dubrovniku
DUBROVNIK - Uprava Importanne Grupe donijela je odluku po kojoj će usprkos krizi izazvanom pandemijom Covid-19 očuvati radna mjesta svojih stalno zaposlenih djelatnika.
Promet kladionica u Srbiji potonuo 90%
KLAĐENJE
Promet kladionica u Srbiji potonuo 90%
BEOGRAD - Uprkos vanrednom stanju kladionicama u Srbiji je dozvoljeno da nastave rad.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE